İyi akşamlar
bin dokuz yüz seksen dört 170. sayfadayım
selam chen
sen ne iş yapıyosun
olsun yavaş yavaş emin adımlarla gidersin fena mı?kamuda calısıyorum cnm. sen nerelerdesin hic sesin solun cıkmadı kac gündür. hasta mıydın?
yeni kitaba başladım dün, 120 sy okudum. halen yavaş okuyorum bu kadarcık sayfayı 2 saatte okudumben bu gidişle zor bitiririm kütüphanemi...
:))))))))))) aynen.
ben böyle zamanlarda bazen kızıyorum. D&Rın birinde görevli, güneş çavması, biliyorum bu kitap bu ara çok soruluyor dedi. peki niye yok deyince, vardı bitti gelir onun yerine mart menekşelerini alın deyince, şaşkınlıktan uzun uzun bakmışım çocuğa.
marketten mi alıp koyuyorlar bu elemanları oraya ben bilmiyorum.
hehe di mi yaa :):) orda çalısanların da kitap okması en azından kitapların içeriğiyle ilgili bilgileri olması gerekiyor.
memursun demek ne güzelkamuda calısıyorum cnm. sen nerelerdesin hic sesin solun cıkmadı kac gündür. hasta mıydın?
yeni kitaba başladım dün, 120 sy okudum. halen yavaş okuyorum bu kadarcık sayfayı 2 saatte okudumben bu gidişle zor bitiririm kütüphanemi...
Günaydın kızlar
Dün kitabımı pek okuyamadım.
D&R fan kitap baktım dün. Kitap yurdunun fiyatlarına göre ne kadar pahalı öyle. Üstüne 3-5 lira daha koysanız iki katı olacak neredeyse
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?