Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Oriana Fallaci Doğmamış Çocuğa Mektup bitti..
kitap monologlardan oluşuyor..
ve ben beğenerek okudum tavsiye ediyorum okumak isteyen arkadaşlara..

İyi akşamlar
bin dokuz yüz seksen dört 170. sayfadayım

selam chen
sen ne iş yapıyosun

kamuda calısıyorum cnm. sen nerelerdesin hic sesin solun cıkmadı kac gündür. hasta mıydın?

yeni kitaba başladım dün, 120 sy okudum. halen yavaş okuyorum bu kadarcık sayfayı 2 saatte okudum ben bu gidişle zor bitiririm kütüphanemi...

olsun yavaş yavaş emin adımlarla gidersin fena mı?

demek memursun. ne güzel.

Monica Mccarty- GAZAP 1307-1308 yıllarında iskoçyada geçen,savaş ve aşk romanı çok beğendim :)))
wulf dorn- oyunbaz başladım

hehe di mi yaa :):) orda çalısanların da kitap okması en azından kitapların içeriğiyle ilgili bilgileri olması gerekiyor.

Yok ben televizyon izlemeyi unutmuşum nereyi açsam sinirleniyorum Bari yorulmadan bir Agatha Christie okuyayım dedim belki beş yıldır bekleyen Acı Kahve kitabını bitirdim bugün.

Polisiye sevenlerin ilk sırada okuyacağı Agatha Christie kitaplarından değil belki tiyatro oyunu olarak yazılmasından mı nedir ama yazarın çok daha iyi kitapları var. Ya da benim beklentime cevap vermedi.

sayfa 210
memursun demek ne güzel
buralardayım canım iyiyim çok şükür
telefondan girmek zor geliyo o yüzden akşam giriyorum sadece
o saatte de burda kimse olmuyo
haftaya da finallerim var,ders çalışıyorum
öyle işte

kitap mekanında soracaktım sohbet yeri burası diye buraya geldim.

arkadaşlar, sait faik abasıyanık öykülerini nasıl buluyorsunuz?

aranızda takipçisi var mı?

Kesinlikle öyle . İlk defa geçen gün kitap yurdundan alışveriş yaptım gerçekten bu kadar memnun olacağımı beklemyrdum bütün aşamalarına kadar oöyle ilgilendiler ki o kadar alışveriş yaptığım kitap sitelernde böyle özen görmemiştim :)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Hafta içi çok kitap okuyamıyorum. İçim huzursuz oluyor. Şöyle günde en az 50 sayfa okuyabilsem çok mutlu olacağım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…