Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Robin Sharma Ferrarisini Satan Bilge bitti..
birara hiç bitmeyecek zannettim..
kişisel gelişime HAYIRRRR!!!!

Dilini Tutan Kurtuldu 50. sayfadayım.
Allah zihin açıklığı versin lolişimmmm

Bana şöyle her satırı dolu dolu bir kitap önerecek var mı?
Ne tür mesela?

kitap mekanında soracaktım sohbet yeri burası diye buraya geldim.

arkadaşlar, sait faik abasıyanık öykülerini nasıl buluyorsunuz?

aranızda takipçisi var mı?
Ben takip etmiyorum. Yardımcı olamadım canım.

m diye büyük bi market var ya hani kızlar dedim gideyimde kendime soğuk bişeyler alayım markete bi girdim ayaklarım beni kitap reyonuna götürdü 5 yeni kitap aldım çıktım ofise geldim soğuk bişeyler almayı unutmuşum yeni farkettim

Sen de benim gibisin. Kitap reyonunda kendimi kaybediyorum ben de...

Demek alacağını unuttun.

ama işte öyle al al evde yer kalmıyor. üzülüyorum ağaçlar gidiyor. elektronik kitap okumaya ise bir türlü alışamıyorum.

ama işte öyle al al evde yer kalmıyor. üzülüyorum ağaçlar gidiyor. elektronik kitap okumaya ise bir türlü alışamıyorum.

elektronik kitaba karşıyım..
kitaba dokunacaksın hissedeceksin okurken..
ve kitaplarımın değerini biliyorum her zamna yer açabilirim onlara onlar benim baş tacım hazinelerim
bazılarıda müsfette olarak kullanıyorlar çok sinir bozucu

Kelebek içimdekileri yazmış.

Kitaba dokunarak okumak ayrı bir zevk.

alıştığımız bu ama bence doğayı da düşünmek gerek. piyasadaki bir çok kitabın çöp olduğunu düşünürsek çok ağaç gidiyor. ama dokunmanın zevki başka tabii.
en çok satan kitapların çoğu gerçekten okunup hiç hatırlanmayanlar. bilmiyorum ikilemdeyim doğaya çok berbat davranıyoruz.

ben kitaplarımı atmam onlara zarar vermem..
çocukken okuduğum masal kitaplarım bile hala durur..
hergün gazete okurum onuda geri dönüşüme yollarım..
ben kendi adıma doğaya zarar vermiyorum..
kitap okuma tutkusu olan hiç kimseninde verdiğini düşünmüyorum onları yapanlar genelde bu bilince sahip olmayan insanlar onlarıda artık kim bilinçlendirir bilmiyorum ama ben dokuna bileceğim kitaptan başka bi kitap okumam..
bide evinde kütüphane olan çocukların olmayan çocuklara oranla kitap okuma oranları çok daha yüksek oluyormuş canım..

çok güzel karikatürler paylaşıyorsun ya
Hoşuma gidenleri siz de görün, istiyorum.

Haklısın bak, bunu ben de düşünüyorum ama dokunarak okumayı da seviyorum çok!

Bu da çok doğru.
Benimki şuna benzedi.

Bir gün Nasrettin Hoca`nın evine iki kişi gelmiş. (Nasreddin hoca KADIymış.)
"Aramızda bir anlaşmazlık çıktı."demişler.
Biri derdini anlatmış, Nasrettin Hoca "Haklısın." demiş.
Diğeri de derdini anlatmış. Nasrettin Hoca ona da "Haklısın." demiş.

O sırada çayları vermekte olan karısı:
"Bu ne biçim şey Hoca! İkisine de haklısın dedin?"
Hoca bir an düşünmüş ve karısına dönüp :
"Hanım sen de haklısın?" demiş.

filozofum prensesim sen çok yaşa emii

bir anlamda doğru çocuk gördüğünü yapar ama benimkilerin biri okumaya çok düşkün biri hiç değil.

bence onada alıştırmalısın canım sevdiği tarzda kitaplar al ya da güzel şeyler yaptığında ödül olarak kitap hediye etsen heveslenir mi ki acaba..
ya da evde okuma akşamları düzenlesen ?
tüm aile televizyonu kapatıp aynı odada sessizce kitap okusanız işe yarar mı acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…