Allah zihin açıklığı versin lolişimmmmsayfa 210
memursun demek ne güzel
buralardayım canım iyiyim çok şükür
telefondan girmek zor geliyo o yüzden akşam giriyorum sadece
o saatte de burda kimse olmuyo
haftaya da finallerim var,ders çalışıyorum
öyle işte
Ne tür mesela?Bana şöyle her satırı dolu dolu bir kitap önerecek var mı?
Ben takip etmiyorum. Yardımcı olamadım canım.kitap mekanında soracaktım sohbet yeri burası diye buraya geldim.
arkadaşlar, sait faik abasıyanık öykülerini nasıl buluyorsunuz?
aranızda takipçisi var mı?
m diye büyük bi market var ya hani kızlar dedim gideyimde kendime soğuk bişeyler alayım markete bi girdim ayaklarım beni kitap reyonuna götürdü 5 yeni kitap aldım çıktım ofise geldim soğuk bişeyler almayı unutmuşum yeni farkettim
Sen de benim gibisin. Kitap reyonunda kendimi kaybediyorum ben de...
Demek alacağını unuttun.
süpersin :)[COLOR=""]unuttum valla ofise gelince hatırladım[/COLOR]
m diye büyük bi market var ya hani kızlar dedim gideyimde kendime soğuk bişeyler alayım markete bi girdim ayaklarım beni kitap reyonuna götürdü 5 yeni kitap aldım çıktım ofise geldim soğuk bişeyler almayı unutmuşum yeni farkettim
ama işte öyle al al evde yer kalmıyor. üzülüyorum ağaçlar gidiyor. elektronik kitap okumaya ise bir türlü alışamıyorum.
ama işte öyle al al evde yer kalmıyor. üzülüyorum ağaçlar gidiyor. elektronik kitap okumaya ise bir türlü alışamıyorum.
Kelebek içimdekileri yazmış.elektronik kitaba karşıyım..
kitaba dokunacaksın hissedeceksin okurken..
ve kitaplarımın değerini biliyorum her zamna yer açabilirim onlara onlar benim baş tacım hazinelerim
bazılarıda müsfette olarak kullanıyorlar çok sinir bozucu
Kelebek içimdekileri yazmış.
Kitaba dokunarak okumak ayrı bir zevk.
elektronik kitaba karşıyım..
kitaba dokunacaksın hissedeceksin okurken..
ve kitaplarımın değerini biliyorum her zamna yer açabilirim onlara onlar benim baş tacım hazinelerim
bazılarıda müsfette olarak kullanıyorlar çok sinir bozucu
alıştığımız bu ama bence doğayı da düşünmek gerek. piyasadaki bir çok kitabın çöp olduğunu düşünürsek çok ağaç gidiyor. ama dokunmanın zevki başka tabii.
en çok satan kitapların çoğu gerçekten okunup hiç hatırlanmayanlar. bilmiyorum ikilemdeyim doğaya çok berbat davranıyoruz.
Hoşuma gidenleri siz de görün, istiyorum.
çok güzel karikatürler paylaşıyorsun ya
Haklısın bak, bunu ben de düşünüyorum ama dokunarak okumayı da seviyorum çok!alıştığımız bu ama bence doğayı da düşünmek gerek. piyasadaki bir çok kitabın çöp olduğunu düşünürsek çok ağaç gidiyor. ama dokunmanın zevki başka tabii.
en çok satan kitapların çoğu gerçekten okunup hiç hatırlanmayanlar. bilmiyorum ikilemdeyim doğaya çok berbat davranıyoruz.
Bu da çok doğru.ben kitaplarımı atmam onlara zarar vermem..
çocukken okuduğum masal kitaplarım bile hala durur..
hergün gazete okurum onuda geri dönüşüme yollarım..
ben kendi adıma doğaya zarar vermiyorum..
kitap okuma tutkusu olan hiç kimseninde verdiğini düşünmüyorum onları yapanlar genelde bu bilince sahip olmayan insanlar onlarıda artık kim bilinçlendirir bilmiyorum ama ben dokuna bileceğim kitaptan başka bi kitap okumam..
bide evinde kütüphane olan çocukların olmayan çocuklara oranla kitap okuma oranları çok daha yüksek oluyormuş canım..
Hoşuma gidenleri siz de görün, istiyorum.
Haklısın bak, bunu ben de düşünüyorum ama dokunarak okumayı da seviyorum çok!
Bu da çok doğru.
Benimki şuna benzedi.
Bir gün Nasrettin Hoca`nın evine iki kişi gelmiş. (Nasreddin hoca KADIymış.)
"Aramızda bir anlaşmazlık çıktı."demişler.
Biri derdini anlatmış, Nasrettin Hoca "Haklısın." demiş.
Diğeri de derdini anlatmış. Nasrettin Hoca ona da "Haklısın." demiş.
O sırada çayları vermekte olan karısı:
"Bu ne biçim şey Hoca! İkisine de haklısın dedin?"
Hoca bir an düşünmüş ve karısına dönüp :
"Hanım sen de haklısın?" demiş.
bide evinde kütüphane olan çocukların olmayan çocuklara oranla kitap okuma oranları çok daha yüksek oluyormuş canım..
bir anlamda doğru çocuk gördüğünü yapar ama benimkilerin biri okumaya çok düşkün biri hiç değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?