- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
sağ ol canım.Bende okuyamadım ama listeyi görünce hoşuma gitti her ay toplamda güzel sayılar yakalıyoruz.
rica ederim arkadaşlar buarada filozofcum prensesim kardeşini Allah mesut etsin darısı tüm bekarlara
Amin!İki kitabı aynı anda okuyorum, bugün Seda Diker-Aslında Giden Erkek Yoktur 48 sayfa okundu,
Herkese boooool okumalı bir hafta diliyorum, okuduğumuz güzellikler ömrümüze aksın insallah
günaydın bilgeler
ben tatilden döndüm, orda çok okuyamadım haliyle
ama inşallah bu akşam tam gaz devam ederim
hala Ahmet Ümit Bab-ı esrardayım
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.
aöf sınavlarım başladı kitap okumaya ara verdim yine
arkadaşlar mayıs listesini yaptım hatam olursa affola
Evet, tatlı yorgunluklar.
Allah'ım hep böyle güzel işlere koşturmak nasip etsin.
Sende mi tatildeydin kuzuumm
Hosgeldin.
wulf dorn- oyunbaz bitti sürükleyici ve güzeldi
Hep seni düşünüyorum, yakında sen de beni aklından çıkaramayacaksın
Psikiyatr Jan Forstner bir gün beklenmedik bir anda, kimden geldiği belli olmayan güller alır. İlk başta güllerin, kitabını okuyan bir hayranından geldiğini düşünen Jan bir süre sonra kasabadaki korkunç cinayetler ile evinin kapısına bırakılan imzasız mektuplar ve hediyeler arasında bir bağlantı kurar. Ona sırılsıklam âşık olduğunu itiraf eden, hiç tanımadığı bir kadından telefon aldığında da her an takip edildiğinin farkına varır. Ve en kötüsü, bu kadını durdurmanın hiçbir yolu yoktur
Günaydın kızlar,
Hayvan Çiftliği - George Orwell bitti. Okumayanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Okuyunnnn :)
Yeni kitabım Allah De Ötesini Bırak - Uğur Koşar. Bazı kısımlarda sorunlarıma çözümler bulabildiğim bir kitap. Şimdilik güzel gidiyor.
İlk lisede okumuştum Hayvan Çiftliğini,üstüne iki kere daha okudum ünide.Gerçekten okunmalı :)
Aynen, şimdiye dek okumadığım için gerçekten çok pişmanım. Diğer George Orwell kitaplarını da okumak lazım. Dili sade ve güzel.
Elimde şu an 1984 adlı kitabı var ama yarıda bırakmıştım.Hakkındaki yorumlar çok güzel,ama ben bitirememiştim.Tekrar okumayı denicem sil baştan,inşallah.
Hoş geldin.Merhabalar
aranıza ben de katılmak istiyorum :)
Dün Sarah Jio-Yağmur Sonrası'nı bitirdim,bugün de Kürk Mantolu Madonna'ya başladım syf 26.
Herkese iyi okumalar
Allah razı olsun canım, hayırlısı olsun....
Hayirlisiyla seninkine de kosturmayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?