Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

"Aynı dili konuşmamız gerek. Su'ya Türkiye'de başka, Azerbaycan'da başka, Kırgızistan'da başka, orada burada başka diyoruz. Oysa suya, bütün Türk dünyasında su demeliyiz. Ortak abecemiz olmalı. Bunun için de önce örneğin Türkiye'de, Türkçeye Arapça ve Farsçadan gelen sözcükler kaldırılmalıdır. Ortak Türk dilini, bilimsel çalışmalar temelinde oluşturmalıyız. Diller arasındaki farkları ortadan kaldıracak özel sözcükler üretmeliyiz. Ortak sözlükler ve ansiklopediler oluşturmalıyız. O zaman çevirmene gereksinim duymadan iletişim kuracağız."

Ünlü Kırgız Yazar Cengiz AYTMATOV

Merhabalar.. Yeni gördüm topiği ve yazmak istedim.. İlk mesajı okudum bu arada

Bende kitapları çok severim.. Şuan livaneli kardeşimin hikayesini okuyorumm.. Sanırım takip ediyoruz ne kadar okuduğumuzu öyle değil mi? Ve yorum yapıyoruz en güzel kısmı da o bence

Öğle arasında başladım kitabıma şuan 15. sayfadayımm..

Sarah Jio böğürtlen kışını daha yeni bitirdim.. Hoş bi kitaptı.. Sarah okuyanlar var sanırım.. Yağmur sonrasına da henüz başlayamadım ama başlayacağım yakında..

teşekkür ederim burdan okunan kitapları takip etmek fikir açısından da güzel olacak.

Siz de hoş geldiniz. Keyifli okumalar, keyifli paylaşımlar dilerim. :87:

Kardeşimin hikayesi sırada bekliyor bende de :)) Sarah Jio takipçisi oldum diyebilirim.Böğürtlen kışı,Mart menekşeleri ve Yağmur sonrası serisini okudum.Eğer diğer ikisini okumadıysan önce Yağmur sonrasını sonra da Mart menekşelerin oku,çok ufak bir ayrıntı dikkatini çekicek ve hoşuna gidecek bence :)) Bir romanını daha gördüm onu da istiyorum kısmetse.

Sarah Jionun yalın dili ve bir coşkusu var içinde onu bulunca seviniyorum ben Bende gördüm Son Kamelyayı.. Ama yağmur sonrası ve mart menekşeleri kadar duymadım o kitabını.. En sona bıraktım sanırım bu yüzden.. :)

Kardeşimin hikayesini çaktırmadan okumaya devam ediyorum şuan işyerinde ve gerçekten kitabın başı olmasına rağmen acaba böyle mi şöyle mi diye bir sürü düşünceye sevk etti beni.. Deli sorularım var şuan Bir sürü senaryo oluştu bile beynimde :)

ahmet ümitin şeytan ayrıntıda gizlidir kitabınıda hiç beğenmedim bundada kısa kısa hikayeler var cıkk bana hitap etmiyor..

selamlar
yeni gelen kurtlarımız oşgeldiniz efendim
şöyle boş yerlere doğru sıkışın,sıcacık okumalar yapalım birlikte
Buyur eden olmamış ama neyse

Kürk Mantolu Madonna'ya devam syf 64.Dili çok az zorlasa da güzel gidiyor.

oyy benim kuzuumm üste not düşmeyi de unutmaz..
ama ne kadar doğru bir söz söylemiş değil mi
Allah rahmet eylesin,ölüm yıl dönümü de yaklaşıyor cengizimin
bi helva apıp dağıtsam mı

kardeşimin hikayesini bir-iki ay önce okudum
sonuna ben çok şaşırmıştım baklaım senin oluşturduğun senaryoya uyacak mı

Bakalim cok hosuma gitti şimdilik devam ediyorum yarin yorum yaparim.. sasirtsin beni cok istiyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar

aranıza ben de katılmak istiyorum :)
Dün Sarah Jio-Yağmur Sonrası'nı bitirdim,bugün de Kürk Mantolu Madonna'ya başladım syf 26.

Herkese iyi okumalar

merhaba hoşgeldin aramıza bi arkadaş daha vardı galiba onada hoşgeldinler

mario mazzanti gördüğüne asla inanmaya başladım(şah mat ın yazarı)
Daha önce birkaç sayfa okuyup tam konsantre olamamıştım.ama güzel kitapmış polisiye psikoloji içiçe tam benim tarzım

Kardeşimin hikayesinde sonu okuyunca bende nasıl yani demiştim dönüp dönüp sayfaları karıştırmıştım
Rüzgarı dizginleyen çocuk sayfa 310 dayım
Kağıt okuyorum o olmasaydı devam edecektim kitabıma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…