- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Aslında en güzel eseri diyorlar 1984 için. Tarzın olmayabilir belki.
Millet ben geldim.
Hoş geldin.
İlk mesajı okudun mu?
Yani konunun ilk mesajını.
o halde aramıza hoş geldin. :103:evet okudum :))
Bitince tavsiye bekliyoruzzz :) Merak ettiğim bir kitap.26 yazardan tek bir hikaye sen uyuyabilirsin ama vicdanın asla....ADALET okumaya başladım
o halde aramıza hoş geldin. :103:
teşekkür ederimburdan okunan kitapları takip etmek fikir açısından da güzel olacak.
Siz de hoş geldiniz. Keyifli okumalar, keyifli paylaşımlar dilerim. :87:Merhabalar.. Yeni gördüm topiği ve yazmak istedim.. İlk mesajı okudum bu arada
Bende kitapları çok severim.. Şuan livaneli kardeşimin hikayesini okuyorumm.. Sanırım takip ediyoruz ne kadar okuduğumuzu öyle değil mi? Ve yorum yapıyoruz en güzel kısmı da o bence
Öğle arasında başladım kitabıma şuan 15. sayfadayımm..
Sarah Jio böğürtlen kışını daha yeni bitirdim.. Hoş bi kitaptı.. Sarah okuyanlar var sanırım.. Yağmur sonrasına da henüz başlayamadım ama başlayacağım yakında..
Siz de hoş geldiniz. Keyifli okumalar, keyifli paylaşımlar dilerim. :87:
Merhabalar.. Yeni gördüm topiği ve yazmak istedim.. İlk mesajı okudum bu arada
Bende kitapları çok severim.. Şuan livaneli kardeşimin hikayesini okuyorumm.. Sanırım takip ediyoruz ne kadar okuduğumuzu öyle değil mi? Ve yorum yapıyoruz en güzel kısmı da o bence
Sarah Jio böğürtlen kışını daha yeni bitirdim.. Hoş bi kitaptı.. Sarah okuyanlar var sanırım.. Yağmur sonrasına da henüz başlayamadım ama başlayacağım yakında..
Kardeşimin hikayesi sırada bekliyor bende de :)) Sarah Jio takipçisi oldum diyebilirim.Böğürtlen kışı,Mart menekşeleri ve Yağmur sonrası serisini okudum.Eğer diğer ikisini okumadıysan önce Yağmur sonrasını sonra da Mart menekşelerin oku,çok ufak bir ayrıntı dikkatini çekicek ve hoşuna gidecek bence :)) Bir romanını daha gördüm onu da istiyorum kısmetse.
Bitince tavsiye bekliyoruzzz :) Merak ettiğim bir kitap.
Buyur eden olmamış ama neyse
Kürk Mantolu Madonna'ya devam syf 64.Dili çok az zorlasa da güzel gidiyor.
oyy benim kuzuumm üste not düşmeyi de unutmaz.."Aynı dili konuşmamız gerek. Su'ya Türkiye'de başka, Azerbaycan'da başka, Kırgızistan'da başka, orada burada başka diyoruz. Oysa suya, bütün Türk dünyasında su demeliyiz. Ortak abecemiz olmalı. Bunun için de önce örneğin Türkiye'de, Türkçeye Arapça ve Farsçadan gelen sözcükler kaldırılmalıdır. Ortak Türk dilini, bilimsel çalışmalar temelinde oluşturmalıyız. Diller arasındaki farkları ortadan kaldıracak özel sözcükler üretmeliyiz. Ortak sözlükler ve ansiklopediler oluşturmalıyız. O zaman çevirmene gereksinim duymadan iletişim kuracağız."
Ünlü Kırgız Yazar Cengiz AYTMATOV
kardeşimin hikayesini bir-iki ay önce okudumMerhabalar.. Yeni gördüm topiği ve yazmak istedim.. İlk mesajı okudum bu arada
selamlar
yeni gelen kurtlarımız oşgeldiniz efendim
şöyle boş yerlere doğru sıkışın,sıcacık okumalar yapalım birlikte
oyy benim kuzuumm üste not düşmeyi de unutmaz..
ama ne kadar doğru bir söz söylemiş değil mi
Allah rahmet eylesin,ölüm yıl dönümü de yaklaşıyor cengizimin
bi helva apıp dağıtsam mı
kardeşimin hikayesini bir-iki ay önce okudum
sonuna ben çok şaşırmıştım baklaım senin oluşturduğun senaryoya uyacak mı
Merhabalar
aranıza ben de katılmak istiyorum :)
Dün Sarah Jio-Yağmur Sonrası'nı bitirdim,bugün de Kürk Mantolu Madonna'ya başladım syf 26.
Herkese iyi okumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?