Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bence helva yapmak fena bir fikir değil.
Ona hediye eylersin. Duasını okursun. Rabbim onun ruhuna ulaştırır inşallah

Aslında Giden Erkek yoktur, 77 sf okundu ve bitti...
Şimdi Tanrı Daima Tebili Kıyafet Gezeri okuyacağımmm

Herkese iyi okumalar...

günaydınlar
kitabımda 352. sayfadayım bugün inş bitiricem artık
eskisi kadar okuyamıyorum yeni işimde malesef

günaydın kitap kurdu güzel hatunlar
Ahmet Ümit Şeytan Ayrıntıda Gizlidir bitti..
yeni kitabım;
Gemma Halliday Oyunbozan sayfa 50

Günaydın
geçen hafta hiç okuyamadım sınavlardan
Mistik şehir 327.sayfadayım

Merhaba arkadaşlar.. Herkese günaydın.. Livaneli Kardeşimin hikayesi 99. sayfadayım..

Bugün kitap alacağım tekrar.. Gezerken Bukre 'yi gördüm Kahraman Tazeoğlu'nun.. Okuyan var mı içinizde..

Merhaba arkadaşlar.. Herkese günaydın.. Livaneli Kardeşimin hikayesi 99. sayfadayım..

Bugün kitap alacağım tekrar.. Gezerken Bukre 'yi gördüm Kahraman Tazeoğlu'nun.. Okuyan var mı içinizde..

ben 1 sayfa okudum ve bıraktım belki başka zaman tekrar okurum..

ben 1 sayfa okudum ve bıraktım belki başka zaman tekrar okurum..

Beğenilenlerde ama yorumları sıkıcı kötü vs.. şeklinde

Yinede onlara çok fazla takılmıyorum.. Sonuçta herkeste farklı etkiler bırakıyor her kitap.. Bir kaç yorum daha görürsem okuyacağım.. Çok iz bırakmıyorsa başka bir kitabı okumayı tercih edeceğim.. Merak ettiğim için sordumm.. Yorum yaptığın için tşk ederimmmm

Bukreyi okudum ve hiç beğenmedim
Kitabın ilk yarısı güzeldi ama ikinci yarısı da çoğu sayfayı okumadım. Çok sıkıcı geldi bana. Son bölümü okudum. Sonunu öğrendim. Bi de benim yaşına göre çok basit. Daha çok gençlere yönelik. Kısacası ben sevmedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peki.. Teşekkür ederim.. Çook aşk aşk beni de bazen boğabiliyor.. Okudumm tanıtım bültenini.. Benimde az çok fikrim oluştu..

Ben de okudum.Aman aman çok beğenmedim.Böyle içime dokunan bişiler olmadı Bir de kitap iki bölüm gibi,sonunu anlayamadım noluyor dedim :)

günaydın kitap kurdu güzel hatunlar
Ahmet Ümit Şeytan Ayrıntıda Gizlidir bitti..
yeni kitabım;
Gemma Halliday Oyunbozan sayfa 50

ahmet ümitin tüm itaplarını bitirmeye karar verdin heralde.

merhaba arkadaslar. ben seri kitap onerisi istiyorum harry potter serisini cok sevmistim bi daha onun tadini alamadim. zor kitap okuyorum yavasim. bu tadi bana verecek akici ve eglendirici kitap tavsiye edebilir misiniz?

selam kızlar bu aralar telaş içindeyim ayın 21inde istemeye geliyorlar beni 22sinde de bir mekanda ufak caplı nişan olcak. cok heyecanlıyım hazırlıklar fln derken ugrayamayabilirim kitap da okuyamıyorm heyecandan zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…