Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bi ben okuyamadım güneş çavmasını

ben ahmet ümitin bir çok kitabını okudum. bunu okumadım. polisiye romanlarını veriyorum

merak etme ben de henüz okumadım. o kadar çok okunacak var ki ona kim bilir ne zaman sıra gelir. bak demekki verecekmişsin. içinden gelen sese kulak ver

günaydın canım
zamanında almıştım okuyayım dedim ama beğenmedim bu kitabınıda bence hikaye yazmasın roman yazsın..

hikaye romandan çok daha zor. bir kere deneme gafletinde bulunmuştum

ben de kitapyurduna siparişimi verdim. ama bu sefer kendime değil yavrucuğa. acaba arada çocuklara alıp beğendiklerimizi de mi söylesek ki çocukların konusu açılmışken...

Selammmm, Uğur Koşar - Allah De Ötesini Bırak kitabını kardeşim bir arkadaşından ödünç almıştı, okudum. Ama pek beğenemedim açıkçası. Sürekli aynı şeyi tekrarlayıp tekrarlayıp durmuş.

George Martin - Kralların Çarpışması 1. kitaba ara vermiştim. Ona devam ediyorum. 100.sayfadayım.

:)) yerim onu,çok tatlı bir soru sormuş.
evet o zaman sana katılıyorum.yabancı yazarların kitapları daha uygun.Elif Şafak hiç okumadım mesela ben,bilmiyorum mahrum mu kaldım ama pahalı geliyor kitapları.
Elif Şafak'ın her kitabı güzel değildir, kimileri okunabilir ama bir süre sonra kadın verdiği örneklerde, benzetmelerde, tasvirlerde kendini tekrar etmeye başlıyor.

ptt kargoyla gönderebiliriz aslında
kitap taşıma kampanyası var 1 kitap 2,5 lira kargo ücreti
birden fazla kitapta kargo ücretinin yarısını alıyor
ben 5 kitaplık seti burdan incitanesi nickli arkadaşa kargo yaptım
o da bana 5 kitap gönderdi
kitap satış takas kısmı da var burda gerçi

bab-ı esrar ı bitirdim sonunda çok oyalanmıştı elimde
alamuta tam gaz devam edicem eve gittiğimde

ahh kıyamam
seviyo mu okumayı ne güzel maşallah

yok maalesef bu sene eve tablet girdi elinden alamıyorum. arkadaşlarıyla online oyun oynuyor. geçen sene çok okuyordu.
Siraya koy bence

Kucuk kuzucuk benim kiz da 3 yasinda, benim kitaplari alip, gece uyumadan anlattigimiz masallari okuyormus gibi anlatiyor
Seninkinide Allah bağışlasın canım

bab-ı esrar ı bitirdim sonunda çok oyalanmıştı elimde
alamuta tam gaz devam edicem eve gittiğimde

Alamutta bekleyen kitaplarımdan yorum yaparsın canım

Herkese günaydınnnnnnn sevgiliii kitap kurtlarıı

Livaneli -kardeşimin hikyesi bitti..

Sarah Jio - Yağmur Sonrası 11. sayfadayımmmm

Günaydın arkadaşlar,
Yeni kitabım; İRŞAD II. Cilt.

Bir yandan da kitap dinliyorum. O da sayılır değil mi? :107:
"Napoleon Hill, Düşün ve Zengin Ol"

Yolda, belde, otobüste; kısacası elime kitap alıp okuyamayacağım zamanlarda da bunu dinliyorum. Vaktimi değerlendiriyorum.

Günaydın Gülüms Nasılsın?

Evden Çok Uzakta-Kristin Hannah okumaya başladım. 49. sayfadayım.

Günaydınlar.
Unutulan Kraliçe sayfa 660. Yarın bitiririm inşallah. 780 sayfa
.

Teşekkür ederim ben de iyiyim. Okulun sonuna geldik, son 3 hafta

Ağrımıyor çok şükür, inşallah ramazanı da kolayca atlatırız.

Ne güzel Lavincim. Eylüle kadar tatil di mi.
Bende öğretmenim ama 20 günlük bir iznim var benim
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…