Selam kizlar,
Gunes cavmasi 390
merhaba arkadaslar. ben seri kitap onerisi istiyorum harry potter serisini cok sevmistim bi daha onun tadini alamadim. zor kitap okuyorum yavasim. bu tadi bana verecek akici ve eglendirici kitap tavsiye edebilir misiniz?
hayırlı olsun mutluluklar dilerim şimdiden :)selam kızlar bu aralar telaş içindeyim ayın 21inde istemeye geliyorlar beni 22sinde de bir mekanda ufak caplı nişan olcak. cok heyecanlıyım hazırlıklar fln derken ugrayamayabilirim kitap da okuyamıyorm heyecandan zaten
cevap veren yok mu
yaparım inşallah canımBence helva yapmak fena bir fikir değil.
Ona hediye eylersin. Duasını okursun. Rabbim onun ruhuna ulaştırır inşallah
hayırlı olsun canımselam kızlar bu aralar telaş içindeyim ayın 21inde istemeye geliyorlar beni 22sinde de bir mekanda ufak caplı nişan olcak. cok heyecanlıyım hazırlıklar fln derken ugrayamayabilirim kitap da okuyamıyorm heyecandan zaten
cevap veren yok mu
cevap veren yok mu
Hiç karşılaşmadık öncelikle merhaba
Bilimkurgu seversen Yaşlı Adamın Savaşı serisini
Fantastik seversen Uçan Şato serisini
Polisiye seversen Ejderha Dövvmeli Kız serisini öneririm.
Tabii Yüzüklerin Efendisi serisine değinmeden olmaz:) Tabii biraz daha derin bence diğerlerine göre.
cok tesekkur ederim lavin. dedigin serileri bir inceleyeyimyuzuklerin efendisini karistirdigim kadariyla bana da biraz daha agir gelmisti ben cabuk okunan kitaplari seviyorum :)
cevap veren yok mu
güneş çavmasnıı çok yavaş okumuyor musun?
ben ikinci okuyuşumda bile kaptırdım üç veya dört günde bitti çok akıcı geldi bana
selam kızlar bu aralar telaş içindeyim ayın 21inde istemeye geliyorlar beni 22sinde de bir mekanda ufak caplı nişan olcak. cok heyecanlıyım hazırlıklar fln derken ugrayamayabilirim kitap da okuyamıyorm heyecandan zaten
Evet canim yavas okuyorum 1 ay oldu,3 senedir boyleyim.
3 yasinda kizim var gunduz elime alamiyorum, aksamlarida yapilacak isler bitince yorgunluk durumuma gore
Az cok okuyorum. Bu aksam hic okuyamayacagim mesela :44:
cevap veren yok mu
merhaba arkadaşlar
kitabımı iş yerinde unutmuşum o nedenle evde Alamut'a başladım
bugün işyerindeki kitap bitse keşke ama hiç zamanım yok.. eskiden ne rahatmışım
Pardon yazmissin zaten :26:
ahmet ümitin tüm itaplarını bitirmeye karar verdin heralde.
Selam kizlar,
Gunes cavmasi 390
günaydın kitap kurdu güzel hatunlar
Ahmet Ümit Şeytan Ayrıntıda Gizlidir bitti..
yeni kitabım;
Gemma Halliday Oyunbozan sayfa 50
bi ben okuyamadım güneş çavmasını
ben ahmet ümitin bir çok kitabını okudum. bunu okumadım. polisiye romanlarını veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?