Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kürk Mantolu Madonna bitti bugün çok beğendim,kitaplarda betimlenen karakterleri gözümde canlandırmayı seviyorum.Burda da Madonna yı iyice benimsemiştim.
Sanırım 1984'e devam edicem.Livaneli biraz bekleyecek.Bugün yeni kitaplar sipariş ettim :)

hayırlı olsun mutluluklar dilerim şimdiden :)

cevap veren yok mu

benim bir önerim yok malesef

Bence helva yapmak fena bir fikir değil.
Ona hediye eylersin. Duasını okursun. Rabbim onun ruhuna ulaştırır inşallah
yaparım inşallah canım
hayırlı olsun canım
ne giyceksin fotoğraf atsana

cevap veren yok mu

hiç o tür kitaplar okumuyorum maalesef

cevap veren yok mu

Hiç karşılaşmadık öncelikle merhaba

Bilimkurgu seversen Yaşlı Adamın Savaşı serisini

Fantastik seversen Uçan Şato serisini

Polisiye seversen Ejderha Dövvmeli Kız serisini öneririm.

Tabii Yüzüklerin Efendisi serisine değinmeden olmaz:) Tabii biraz daha derin bence diğerlerine göre.

Son düzenleme:

cok tesekkur ederim lavin. dedigin serileri bir inceleyeyim yuzuklerin efendisini karistirdigim kadariyla bana da biraz daha agir gelmisti ben cabuk okunan kitaplari seviyorum :)

cok tesekkur ederim lavin. dedigin serileri bir inceleyeyim yuzuklerin efendisini karistirdigim kadariyla bana da biraz daha agir gelmisti ben cabuk okunan kitaplari seviyorum :)

Her fantastik kurgu sever okumalı. Başta biraz o dünyayı hayal etmek zor geliyor ama verdiği tat pahabiçilemez.

Yaşlı Adamın Savaşı çok akıcı ve ilgi çekici, bilimkurgu ama öyle bilimsel terimlere boğulmuş bir dili yok, daha çok macera odaklı.

merhaba herkeseee bir süredir okul işleriyle uğraşıyorum ve şu an üniversite hayatımın son final haftasındayım çok heyecanlı ve bir o kadar yorucu geçiyor. kitap okuyamıyorum, internette pek vakit geçiremiyorum o yüzden ihmal ettim sizi ama affedin beni olur mu

cevap veren yok mu

ben seri kitapları bıraktım artık ama gece evi serisi'nin ilk 5 kitabını okudum sonra baktım çok uzun sürecek çok merak ettiğim halde bıraktım ama aklımda
bir ara bu sayfada vampir akademisi hastalığı vardı o da güzeldir
ama millenium serisini tek geçerim

güneş çavmasnıı çok yavaş okumuyor musun?

ben ikinci okuyuşumda bile kaptırdım üç veya dört günde bitti çok akıcı geldi bana

Evet canim yavas okuyorum 1 ay oldu,3 senedir boyleyim.
3 yasinda kizim var gunduz elime alamiyorum, aksamlarida yapilacak isler bitince yorgunluk durumuma gore
Az cok okuyorum. Bu aksam hic okuyamayacagim mesela :44:

Hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin

Evet canim yavas okuyorum 1 ay oldu,3 senedir boyleyim.
3 yasinda kizim var gunduz elime alamiyorum, aksamlarida yapilacak isler bitince yorgunluk durumuma gore
Az cok okuyorum. Bu aksam hic okuyamayacagim mesela :44:

3 yaşındaysa ve kızsa, akan sular durur. kitap okuyabilmek bile mucizedir.

geri aldım sözümü. aramızda en hızlı okuyan bile olabilirsin bu durumda.

cevap veren yok mu

ben harry potterları okudum. bire bir aynı konulu kitap bilmiyorum. ama tempo ve zevk alma açısından ben son dönem en hoşuma giden güneş çavmasını önerebilirim. tanrılar okulunu da öneririm. konular aynı değil belki ama ben hepsini de çok sevdim.

ayrıca kürk mantolu madonna elbette okumadysanız. :)

Son düzenleme:
selam kitap kurtları

Dün baska bir kitap adı vermiştim ama elımın altında mucizeleri hayatınıza çekin, diye bi kitap vardı ona basladım
35 sf kadar okudum ama gerisi gelmeyecek, ben çekim yasasıyla alakalı sanmıştım ama bu çok baska bir kitap çıktı...

Çirkinin Aşığını okuyup bitireceğim, önce yarım kitaplar

İyi okumalar dilerim...

merhaba arkadaşlar
kitabımı iş yerinde unutmuşum o nedenle evde Alamut'a başladım
bugün işyerindeki kitap bitse keşke ama hiç zamanım yok.. eskiden ne rahatmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…