kim kime ne veriyorseviyorum olacaktı
okuyunca aynı tepkiyi verdim asumunikal kime ne veriyor dedim
nickindende belli zaten Ahmet Ümit in kitaplarını sevdiğin ama kısa öykülerden oluşan 3 kitabını okudum 3 ünüde beğenmedim kurgu çok basit geldi polisiye o kadar basit olmamalı insanı düşündürmeli bence..
şeytan ayrıntıda gizlidir kitabında hiç bi zamna ilk akla gelen katil değil ikinci kişi katil hep aynı döngü..
arka sokaklarda bile daha çok gizem var
evet aynen öyle. hep diyorumki buna kesin katil olarak baktığım için kesin katil bu değil
en son kar kokusu okudum. begenmedim.. kurgusu bana basit geldi
ama kawim, patasana, beyoğlu rapsodisi, kukla güzel ktiaplardı.. hatırlamıyorum gerçi bir çoğunu :26:
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin.selam kızlar bu aralar telaş içindeyim ayın 21inde istemeye geliyorlar beni 22sinde de bir mekanda ufak caplı nişan olcak. cok heyecanlıyım hazırlıklar fln derken ugrayamayabilirim kitap da okuyamıyorm heyecandan zaten
aramıza hoş geldin.selamlar
ben bu konuyu görmemiştim
burdan bir arkadaşla debbie macomber setimi takas yaptık
kitaplar henüz bana ulaşmadı
elimdeki " allah de ötesini bırak " kitabına başladım dün
ama günde yarım saat ayırabiliyorum malesef
selamlar
ben bu konuyu görmemiştim
burdan bir arkadaşla debbie macomber setimi takas yaptık
kitaplar henüz bana ulaşmadı
elimdeki " allah de ötesini bırak " kitabına başladım dün
ama günde yarım saat ayırabiliyorum malesef
merhaba hoşgeldin aramıza
ben bugün kitapyurdundan sipariş vereceğim.aslında evde kitabım var ama kızıma sipariş verirken kendimde yararlanayım dedim.
Peter pan ölmeli birde merak ettiğim Semerkant vardı. istediğim çok kitap var ama bazı yazarların kitapları çok pahalı 30 tl vs. Yabancı kitaplar daha ucuz oluyor nedense.
merhaba hoşgeldin aramıza
ben bugün kitapyurdundan sipariş vereceğim.aslında evde kitabım var ama kızıma sipariş verirken kendimde yararlanayım dedim.
Peter pan ölmeli birde merak ettiğim Semerkant vardı. istediğim çok kitap var ama bazı yazarların kitapları çok pahalı 30 tl vs. Yabancı kitaplar daha ucuz oluyor nedense.
Peter Pan ölmeliyi görmüştüm,okuyunca yorumlarsın bize :)
Dili yabancı kitaplar mı yoksa yabancı yazarlar mı? Dün D&R dan verdiğim siparişlerim ingilizce.tanesi 21 ile 24 tl arası.tabi daha pahalıları da var.Kitap yurduna da baktım orda da öyleydi sanki.Bazen küçük boy olunca uygun oluyor ama öyle de ben sevmiyorum.
çok komik bide kızım diyorki(10 yaşında) anne niye peter pan ölüyo..çok sever peterpan ı
aramıza hoş geldin.
konunun ilk mesajını okur musun?
uyarsa bizimle okumaya devam edersin.
yok maalesef yabancı yazarlar.keşke yabancı dil kitap okuyabilseydim.ama bi sayfayı bi günde okurum herhalde.peter pan ölmeli gelir gelmez okuyacağım polisiye delisiyim
çok komik bide kızım diyorki(10 yaşında) anne niye peter pan ölüyo..çok sever peterpan ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?