Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kim kime ne veriyor seviyorum olacaktı

okuyunca aynı tepkiyi verdim asumunikal kime ne veriyor dedim
nickindende belli zaten Ahmet Ümit in kitaplarını sevdiğin ama kısa öykülerden oluşan 3 kitabını okudum 3 ünüde beğenmedim kurgu çok basit geldi polisiye o kadar basit olmamalı insanı düşündürmeli bence..
şeytan ayrıntıda gizlidir kitabında hiç bi zamna ilk akla gelen katil değil ikinci kişi katil hep aynı döngü..
arka sokaklarda bile daha çok gizem var

evet aynen öyle. hep diyorumki buna kesin katil olarak baktığım için kesin katil bu değil
en son kar kokusu okudum. begenmedim.. kurgusu bana basit geldi

ama kawim, patasana, beyoğlu rapsodisi, kukla güzel ktiaplardı.. hatırlamıyorum gerçi bir çoğunu :26:

Son düzenleme:
Merhabalar... Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

(Kardeşimin hikayesi 181. sayfadayım )

patasanayı okudum yazdıklarının arasında onu gerçekten bende beğendim ama katilin kim olduğunu biliyordum
bide orada ki esra karakterini çok zayıf bulmuştum daha iyi olabilirdi..
ama diğer kitaplarıda elimde mevcut onlarıda okuyacağım umarım hayal kırıklığı yaşamam..

"Dilini Tutan Kurtuldu" son 10 sayfa sanırım.

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin.

selamlar
ben bu konuyu görmemiştim
burdan bir arkadaşla debbie macomber setimi takas yaptık
kitaplar henüz bana ulaşmadı
elimdeki " allah de ötesini bırak " kitabına başladım dün
ama günde yarım saat ayırabiliyorum malesef

aramıza hoş geldin.
konunun ilk mesajını okur musun?
uyarsa bizimle okumaya devam edersin.

Burayı takip edince okudukça okuyasım geliyor
1984'e başladım akşam ve bu sefer beni sıkmadı.Öncekinde iş yerinde okumaya çalışmıştım sanırım o yüzden sarmamıştı :)

Herkese iyi okumalar

merhaba hoşgeldin aramıza

ben bugün kitapyurdundan sipariş vereceğim.aslında evde kitabım var ama kızıma sipariş verirken kendimde yararlanayım dedim.
Peter pan ölmeli birde merak ettiğim Semerkant vardı. istediğim çok kitap var ama bazı yazarların kitapları çok pahalı 30 tl vs. Yabancı kitaplar daha ucuz oluyor nedense.

Peter Pan ölmeliyi görmüştüm,okuyunca yorumlarsın bize :)
Dili yabancı kitaplar mı yoksa yabancı yazarlar mı? Dün D&R dan verdiğim siparişlerim ingilizce.tanesi 21 ile 24 tl arası.tabi daha pahalıları da var.Kitap yurduna da baktım orda da öyleydi sanki.Bazen küçük boy olunca uygun oluyor ama öyle de ben sevmiyorum.

Son düzenleme:

bnde kitap yurdundan siparişimi hazırladım fakat onaylamadım henüz..
evet yabancı yazarların kitapları daha çok indirimli..

yok maalesef yabancı yazarlar.keşke yabancı dil kitap okuyabilseydim.ama bi sayfayı bi günde okurum herhalde.peter pan ölmeli gelir gelmez okuyacağım polisiye delisiyim

yok maalesef yabancı yazarlar.keşke yabancı dil kitap okuyabilseydim.ama bi sayfayı bi günde okurum herhalde.peter pan ölmeli gelir gelmez okuyacağım polisiye delisiyim

çok komik bide kızım diyorki(10 yaşında) anne niye peter pan ölüyo..çok sever peterpan ı

:)) yerim onu,çok tatlı bir soru sormuş.
evet o zaman sana katılıyorum.yabancı yazarların kitapları daha uygun.Elif Şafak hiç okumadım mesela ben,bilmiyorum mahrum mu kaldım ama pahalı geliyor kitapları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…