Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhaba kızlarr.. Günaydınnnn..

Yağmur Sonrası 88. sayfadayımm.. Malesef haftasonu çok fazla okuyamadım..

iyi haftalar bayanlar
bugün yeni kitaplarım gelecek kendime 70 hedef koymuştum bu sene için daha 20 kitap okumuşum.hedefi tuturmak için her ay 7 kitap okumam lazım

bende öyle biliyorum canım ama belki yanlış biliyorumdur diye sorum demiştim..
kısacası biri belli olur desede bi gazla koşup test alsam diye bekliyorum

canım kan testnde hemen belli oluyor.evde yapılan testler adetten hemen sonra bile tam belli olmuyor silik çıkıyor. Hayırlısı inş canım

acile gitsem kan testi yaparlar mı acaba hemen..
sağ ol canım inşallah..

İLK AŞK - JOHN GREEN başladım. müslümün bir çocuk ile yahudi aşk acıs çeken üstün zekalı bir çocuğun hikayesi, 49.sayfadayım ve eğlenceliye benziyor

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
aof ssınavları bitti. inşALALH bir kaçını verebilirim çok yorulduk iki gün yıprandım..
kitap okumaya devam

aaa benim senden alma şansım varmı:26:

Tabiki bi arkadasa yontemini sorayim, mail ile gonderebiliyormuyum, atabilirsem hemen yollarim. Olmazsa indirdigim yerin linkini veririm.
Aksam yazarim tekrar.

Son düzenleme:
Tabiki bi arkadasa yontemini sorayim, mail ile gonderebiliyormuyum, atabilirsem hemen yollarim. Olmazsa indirdigim yerin linkini veririm.
Aksam yazarim tekrar.

çook tşk ederim bekleyeceğim iş yerindeyken elimde kitap okuyamıyorum. pcde okurum rahat olur

William Kamkwamba- rüzgarı dizginleyen çocuk bitti
Çok beğendim bu kitabı.
Kitabın anafikri bu
Bu akşam başlayabilir miyim bilmiyorum sıradaki kitabım güneş çavması

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keyifli okumalar, bende yeni bitiridim gunes cavmasini.

Günaydınlar
Bir Cihan Kafes-Sayfa 255
Nasıl Kadın Olunur-sayfa 307
Bugün bitebilirler

Benden de günaydın :)

1984 bitti.Tavsiye ediyorum çok güzel.Eşim konusunu sordu söylediğimde,bir filme benzetti.Sanırım Natalie Portman oynuyormuş.

Yeni kitabım Kristin Hannah-Winter Garden.Kalın bir kitap.Henüz iki sayfa okudum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…