Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sağ ol canım belli olunca haber vericem

Çirkinin Aşığı değil mi o? Ben de okudum geçen sene...

Evet sör, Çirkinin Aşığı... Kapağında kırmkızı maskeli abla olan :)
Niyeyse Çirkinin Aşkı olarak söylüyorum ve yazıyorum

Şu an itibarıyla güneş çavmasına başlıyorum
Akşama misafirim gelecek ama az da olsa okuyabilirim sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba. Aylak adam i bitirdim. Kitap cok kisaydi. Ama cumleleri ne kadar karisik yazmis. Çoğu cumleyi kimim niye soyledigini anlamak icin iki uc kere okudum. Bu kitap da bile duygulanacak bir sey buldum ya hayret ettim kendjme. Keske sonunu ben yazsaymisim :)) bi basa kitabim da 72 ye geldim. Bir de tam adini hatirlayamiyorum gabriel marquez in denizci itabi vardim bir garip denizci miydi onda da 50 ye geldim. Ayni anda bes kitap okuma alışkanlığı mi yememedim. Tikandikca yeni kitaba basliyorum. Hayirlisi ....

Ayni anda bes kitap okuma alışkanlığı mi yememedim. Tikandikca yeni kitaba basliyorum. Hayirlisi ....

Beş çok fazla değil mi? ben ikide bile zorlanıyorum. Biri felsefi veya şiir olursa sorun yok ama iki roman zor gidiyor. Hikayeyle bütünleşip sonra ayrılıp başka hikayeyle bütünleşmek bana çok zor geliyor.

Anar Rızayev'den Beş Katlı Evin Altıncı Katı adlı kitabı okuyorum.

O kadar uzun bekletmişim ki kitaplıkta pişmanım. Reklamı yapılan kitaplara bir daha yanaşmam bile. Böyle değerli kitapları geç keşfediyorum.

Çok güzel bir kitap.

Aşkın gerçeklikle anlatıldığı bir kitap, Azeri edebiyatı. Bitirmek üzereyim.

Aşka gelince bu erkekler niye hep korkak olur deyip kitabıma dönüyorum. :44:

Ayni anda bes kitap okuma alışkanlığı mi yememedim. Tikandikca yeni kitaba basliyorum. Hayirlisi ....

Beş çok fazla değil mi? ben ikide bile zorlanıyorum. Biri felsefi veya şiir olursa sorun yok ama iki roman zor gidiyor. Hikayeyle bütünleşip sonra ayrılıp başka hikayeyle bütünleşmek bana çok zor geliyor.

Anar Rızayev'den Beş Katlı Evin Altıncı Katı
adlı kitabı okuyorum.

O kadar uzun bekletmişim ki kitaplıkta pişmanım. Reklamı yapılan kitaplara bir daha yanaşmam bile. Böyle değerli kitapları geç keşfediyorum.

Çok güzel bir kitap.

Aşkın gerçeklikle anlatıldığı bir kitap, Azeri edebiyatı. Bitirmek üzereyim.

Aşka gelince bu erkekler niye hep korkak olur deyip kitabıma dönüyorum. :44:

Günaydınlar.
Nasıl Kadın Olunur-Caitlin Moran bitti.
Suya Düşen Kan-70. sayfadayım
.

Simdilik yok canim, elimde iki kitap var, onlar bitince istedigim kitaplardan birini arastirir indiririm.
Senin ilgilendigin bi kitap varsa bakalim istersen.

günaydın canım
yok ama bazen iş yerinde boş vaktim olduğu halde kitap okuyamıyorum bu tarz durumlarda okuyabilmek için pc de faydalanmak istiyorum..
sen yüklediğin zaman bizede ulaştırırsın gene o zaman teşekkür ederim

canım henüz test yapmadım belli olunca olumlu ya da olumsuz yazarım hayırlısı olsun inşallah
tamam canım.

günaydın gülümsün, nasıl gidiyor durumlar?
iyi canım, aynı devam çalışmaca...:102::126:

sen nasılsın? okul bitmek üzere. size tatil ne zaman? okul bitince hemen başlamıyor galiba?
sen ne öğretmeniydin? sınıf öğretmeni mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…