Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Sanırım eşin V For Vandetta'ya benzetmiş. Çok iyi filmdir, aynı zamanda kitabı da var.

Winter Garden-Kış Bahçesi de güzel bir kitap, beğeneceğini sanıyorum.

Hala Simyacı' yı okumaktayım ...

Bu kitap nasıl bu kadar basılmış, nasıl bu kadar okunmuş, yemin ederim anlamadım.

Sanırım eşin V For Vandetta'ya benzetmiş. Çok iyi filmdir, aynı zamanda kitabı da var.

Winter Garden-Kış Bahçesi de güzel bir kitap, beğeneceğini sanıyorum.

evet Lavin aynen dediğin film :) adını hatırlayamamıştım.Sen kitabını okudun mu?

Kış bahçesini de eminim severim,çünkü genelde bu tarz romanlar ilgimi çekiyor.

http://www.dokundum.com/book1.htm

Ben burdan indirdim, 26 bolumu tek tek pdf yazan tarafa tiklayinca hizlica iniyor.
Bi problem olursa ozelden mailini yaz, ordan atayim.

vayy çok iyiymiş bende daha basılmadığı için büyük merak içinde olduğum güneş çavması 2 yi okuyayım bari
bende iş yerinde bazen okuyamıyorum boş boş oturmak zorunda kalıyorum böyle durumlar ,için güzel olur olurum..

Kelebek sakın sakın okuma Güneş Çavması 2yi. Ben de başlayacaktım bir arkadaşım okumuş beni uyardı sonu yokmuş henüz bitmemiş kitap.

Okuduğu için pişman şimdi meraktan ölüyor.

Ben de çok merak ediyorum ama bekleyeceğim zaten ekrandan uzun uzun okumak maalesef bende baş ağrısı yapıyor. :44:

ben daha önce pc den hiç okumadım ..
bide sonun olmadığını henüz tamamlanmadığını biliyorum ama merak ediyorum ne yapayım okumayayım mı yani şimdi
o kadar heyecan vericimiymiş ki ya daha çok merakettim

öyleymiş bana da çok güzel çok demekten başka tek kelime anlatamıyor çünkü yasakladım.

sinir olurum kitaplardan ve filmlerden bilgi verilmesine. :44:

nasılsa biter ve basılır o zaman şöyle kahvemi alıp keyifle okurum.

bu arada okunacak başka kitaplar var nasıl olsa.

Son düzenleme:

ayy bence sinir olurum en çokta sonunun söylenmesine ama kendim bazen gıcıklığına yapabiliyorum

Bir Cihan Kafes-İclal Aydın bitti.
Kitabı çok beğendim. Duygu yüklü bir kitap daha.
Ağlamaklı okudum. Tavsiye ederim
.

Merhaba kızlar:) bende yeni gördüm bu sayfayı. Bende uçurtma avcısına başladım 20 sayfa okudum ama bu aralar yoğunm fazla okuyamıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy bence sinir olurum en çokta sonunun söylenmesine ama kendim bazen gıcıklığına yapabiliyorum

Evet ya bende sinir olurum söylenmesine. Hatta söylenirse okuyamam sonunu kalır öyle kitap:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çoook tşk ederim canım iş yerinde okumak için çok iyi oldu benim için

Keyifli okumalar ama hizini alamayip sakin 2 ye gecme

Yok yok sakin okuma, benimde elim gidiyor bazen baslayayim yavas yavas okurum diyorum. Sonu bitsin hepberaber baslariz.

Merhaba,
Bu aralar hiç okumuyorum.
Hafta sonu yoğun ve migrenli geçti.

Sağ ol canım.
Fakat ben kitaba dokunarak okumaktan daha çok keyif alıyorum.
Dinlediğim kitap kişisel gelişim gibi bir şey o yüzden dinledim.
Bence kitap okumak sadece bilgi almak değil, dokunmak sayfa çevirmek falan.

Mutlu pazarlar kitap kurtları,

Çirkinin Aşkı- Elizabeth Hoyt 58 sayfa okundu 296'ya kadar geldim...
Ne çok yarım kitabım varmış neyse ki tamamlanıyor topik sayesinde, çok mutluyum
Çirkinin Aşığı değil mi o? Ben de okudum geçen sene...

Sınavların güzel geçti demek. Aferin sana Lolis. Tebrikler. İnşallah mezun olursun bu sene.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
aof ssınavları bitti. inşALALH bir kaçını verebilirim çok yorulduk iki gün yıprandım..
kitap okumaya devam

aaa benim senden alma şansım varmı:26:
Nasıl geçti sınavlar?

İnsan sınavdan sonra BOMBOŞ oluyor. Bir rahatlama bir şey.
Kitap okurken bile vicdan azabı duymuyorsun artık; ayyy! kitap okumasam da ders çalışsam, TV izlemesem de ders çalışsam demiyorsun.
Bilirim değişik bir duygu.

Geçmiş olsun canım, hamileysen haber ver bize...

Hala Simyacı' yı okumaktayım ...

Bu kitap nasıl bu kadar basılmış, nasıl bu kadar okunmuş, yemin ederim anlamadım.
Ben de okumak istiyorum. İstemesem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…