Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bende 1000 e yakın var kitaplıkları her hafta sılmek zorundayım kenarları toz oluyor

Benim evim küçük,istesemde yapamam, aslında kitaplarımın önemli bi bölümü 99 depreminde mahvoldu, depremde ev ağır hasarlıydı, binanın büyük bölümü çökmüştü, bizim bulunduğumuz katta bi bölümü çöküktü ve kalorifer petekleri patlamıştı, kardeşimle kaldığımız odada ozamanlar bi duvarın yarısı kitaplıktı, o devrildi peteklerden patlayan suların içinde kitaplar mahvoldu.. kalan sağlarada ben el koydum.. Şimdide abla yeğen değiş tokuşlarla devam ediyoruz, ama bu bulunduğum ortamda hiç kitap okuyan yok, okuyanlarda öylesine, ufukları hep dar, iki muhabbet edemezsin.. Bol dedikodu.. Sıkıyor beni kısacası..

evet yerının olması önemli. kitap okumak cok guzel bir şey ama, okudugun zaman bir şeyler kapacaksın
bazıları boş boş okuyor

evet yerının olması önemli. kitap okumak cok guzel bir şey ama, okudugun zaman bir şeyler kapacaksın
bazıları boş boş okuyor

Kesinlikle haklısın.. Bazıları gösteriş olsun diye okur gibi yapar İşte ben bunu sevmiyorum Ben kapasitemin aldığı kadar, güzelce okuyup, okuduğumuda anlamam lazım

Güneş çavması Sayfa 130 dayım. Bundan sonra okuyacak kitabım yok elimde. Kitapyurdunu dolaşıp alacağım bir iki kitap ama ne okusam kararsızım
Sizce???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mutlu pazarlar ...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…