Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

nasılsın surrender??Ben ara verdim epey tekrar liste oldugunda tekrar girmek isterim ve kitap önerilerine ihtiyacım var..
şükür diyelım : sen nasılsın? ahh fellık ah uzun suredır lıste yapmıyorum, laptopum uçtu yenısını almayı beklıyorum
listeyı burada bazı arkadaslar aralarında bölüşüyorlar

şükür diyelım : sen nasılsın? ahh fellık ah uzun suredır lıste yapmıyorum, laptopum uçtu yenısını almayı beklıyorum
listeyı burada bazı arkadaslar aralarında bölüşüyorlar

bende iyiyim çok şükür...Laptop mu uçtu geçmiş olsun canım alırsın en kısa zamanda inşallah :))

Keşke hep bu yaşlarda kalsam diyorum zaten, 20 lerden daha güzel ve aklı başında geçiyor zaman.. Zamanın kıymetini anlıyorum.. Yaşlanmak istemiyorum ben yaa:18:
ınsan zaten tam anlamıyla hayatı, zamanı, kendını anladıgı zaman başlıyor yaşam :)
hanı derler ya '' bana 20 li yaşlarım ve şimdiki aklım gerek'' onun gıbı bır sözdü işte
ama çok doğru
kımse yaşlanmak istemıyor

Aynenn.. Ama düşünüyorum amma çok şey yaşamışım Eğer babam tarafına çekmişsem daha yaşayacaklarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…