az kalmıs az20. bbölümdeyim s/266 , kitap 35 bölüm, 471 de bitiyor
az kalmıs azben 1 gunde 380 sayfa okudugumu bılıyorum
bende tembelım aslındaTembelim ben
fellık, nerdesın senben konuya bu aralar dahıl degılım
laptopumu yıtırdım hayat bıttı benım için ( dermişim )
bende tembelım aslındaama istersen oluyor işte
şükür diyelım :nasılsın surrender??Ben ara verdim epey tekrar liste oldugunda tekrar girmek isterim ve kitap önerilerine ihtiyacım var..
ben onu hiç yapmadımBen çok beğendiğim bir kitap olursa o 3. gün bitmiş, işaretlediğim yerleri okuyor olurumyaşlandım gözler yoruluyor artık hemencik
ben onu hiç yapmadım
yaş kaçtı?
amaaaan bende bişi sandım yahu37 cikolgun gençten az geçkin
şükür diyelım :sen nasılsın? ahh fellık ah uzun suredır lıste yapmıyorum, laptopum uçtu yenısını almayı beklıyorum
listeyı burada bazı arkadaslar aralarında bölüşüyorlar
amaaaan bende bişi sandım yahuen guzel yaşlar 30lu yaşlar kıymetını bil
evet, nanköt bır kedı işedi laptopabende iyiyim çok şükür...Laptop mu uçtu geçmiş olsun canım alırsın en kısa zamanda inşallah :))
az kalmıs azben 1 gunde 380 sayfa okudugumu bılıyorum
Keşke hep bu yaşlarda kalsam diyorum zaten, 20 lerden daha güzel ve aklı başında geçiyor zaman.. Zamanın kıymetini anlıyorum.. Yaşlanmak istemiyorum ben yaa:18:
ınsan zaten tam anlamıyla hayatı, zamanı, kendını anladıgı zaman başlıyor yaşam :)Keşke hep bu yaşlarda kalsam diyorum zaten, 20 lerden daha güzel ve aklı başında geçiyor zaman.. Zamanın kıymetini anlıyorum.. Yaşlanmak istemiyorum ben yaa:18:
oyy oy bende sanki dizi izliyomuşum gibi okurum kocamda yavaş oku diye dürtükler
ınsan zaten tam anlamıyla hayatı, zamanı, kendını anladıgı zaman başlıyor yaşam :)
hanı derler ya '' bana 20 li yaşlarım ve şimdiki aklım gerek''onun gıbı bır sözdü işte
ama çok doğru
kımse yaşlanmak istemıyor
nerden alıyor hızlı okudugunu? seslı mı okuyorsun yoksa ıkınız de kıtap okurken
sen, dakıkada sayfaları cevırdıgınden mı
Aynenn.. Ama düşünüyorum amma çok şey yaşamışımEğer babam tarafına çekmişsem daha yaşayacaklarım var
D hiç biri kitabın bitmesinden :))) kitap almam lazım diye evde kaşına kaşına dolanıyorum e parada ondan çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?