. 37 yıl az mı aslında hayat kısa değil hee 70-80 yıl yaşadıgını düşün...az mı yanı? ama işte o yaşa gelınce insana az gıbı gelıyordur
. 37 yıl az mı aslında hayat kısa değil hee 70-80 yıl yaşadıgını düşün...az mı yanı? ama işte o yaşa gelınce insana az gıbı gelıyordur
eskılerı okumak ıstersen ara sıra netten okupdf ındır
valla kaynanam 75 yaşında bi sorsan çok az göz açıp kapaması kadar kısa bana sorarsan çok bile bence 75 sınır olmalı :)))))
allah rahmet eylesın.Anneannem 72 yaşında vefat etti, derdiki bi baktım çocuğum, pat diye gelin oldum, anne oldum, yaşlı bi kadın oldum.. Ben ne oldum, dahada ne olacağım demişti rahmetli.. Kısacası gençlik görmeden hep çalışmış bi kadındı, ama hayatın değerini iyi bilirdi, neşeliydi, şükürki ona çekmişim
bana göre kitaba verilen para görülmemeli kutsal yani ona göre masraf pcden indirmeyi bi ara denedim zevk alamadım gözlerimdeböle oldu
naptın yahu
allah rahmet eylesın.
pdfyı ınce kıtaplarda okumak ıyı oluyor
ama kalın kıtap ıcın okunmaz tabııbır nefeslık kıtaplar ıcin yanı ama şu bir gerçek, çok okuyorsan para yetısmıyor
ben kıtaplarımı kımseye vermeyı sevmemTeşekkür ederim.. Bu arada ben kitaplarımı yeğenim ve ablamla takas biçiminde değerlendiririm, en son okuyan kütüphaneye bırakır bizim memlekette..
yetişmiyor valla ödünç kitapda alamam bulunduğum şehirde eski kitapda satılmıyor bir kardeşim var o bendende çok okur ama o buluyo onun yaşadığı yerde var
ben kıtaplarımı kımseye vermeyı sevmemzaten alan da unutuyor vermıyor gerı
okudugum kitabın kütüphanemde olmasını isterımo kıtaplar ılla orada olacak
ahahaha okuyunca aklıma geldi kız kardeşim ablama vermiş kitab oku ver diye oda tutmuş başkasına vermişçıldırmışdı ben ne alırım başkasından kitap ne veririm alınca dert olur bana bişi olacak diye
ben kıtaplarımı kımseye vermeyı sevmemzaten alan da unutuyor vermıyor gerı
okudugum kitabın kütüphanemde olmasını isterımo kıtaplar ılla orada olacak
Ben durup durup tozlanmasına karşıyım.. çok nadir kitabım bende durur..
Bende sevmiyorum kitap vermeyi birine..Okuduklarımın hepside duracak kitaplıkta gider gelir bakarım koklarım...Bazılarının belli bölümleri vardır moralim bozukken açar o sayfaları okurum yada neşeliyken ama kimseye tööbee vermem
yok tozlanmıyorlarben her hafta sılıyorum kıtaplıkları
Üşenirim ben
kitapları değil zaten, kitaplıkları sılıyorumo kadar kıtabı nasıl sıleyım
bende üşenirim
bende toplam 42 kitap var elimde, saklı tuttuğum, birisi ilk para kazandığımda aldığım manevi değeri var, kalanlar ise çok beğendiğim için saklamışım 5 tanesi dünya klasiklerinden, minik bi kütüphanem var orada dururlar
bende 1000 e yakın varbende toplam 42 kitap var elimde, saklı tuttuğum, birisi ilk para kazandığımda aldığım manevi değeri var, kalanlar ise çok beğendiğim için saklamışım 5 tanesi dünya klasiklerinden, minik bi kütüphanem var orada dururlar
yani temizlik sorunu yapmıyor :) okadarcıkı
bende 1000 e yakın varkitaplıkları her hafta sılmek zorundayım kenarları toz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?