Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Alsam mi? Yok canim niye alacakmissin alma sakin, bebek bekliyoruz senden, citir hamile olman lazim.

Kolay gelsin canom, cok yorma kendini

hamile kalırsam zaten alırım ama kalamazsamda 2 kilo alsam hiç fena olmaz 44-45 kiloyum 46-47 olsam tamamdır allahtan kötü durmuyor..

Alsam mi? Yok canim niye alacakmissin alma sakin, bebek bekliyoruz senden, citir hamile olman lazim.

Kolay gelsin canom, cok yorma kendini
sağ ol canım
yavaş yavaş yapıyorum, bünyeye birden yüklenmemek lazım
sabah oturma odasını hallettim, şimdi yatak odasının canımın silip oturdum
salon da yarına artık

hamile kalırsam zaten alırım ama kalamazsamda 2 kilo alsam hiç fena olmaz 44-45 kiloyum 46-47 olsam tamamdır allahtan kötü durmuyor..

oyy sen de benim gibi zayıfmışsın
gerçi ben memnunum halimden
boyum da pek uzun değil zaten fazlası topalak yapar beni

benide fazla kilo toparlak yapıyor şuan iyi kilom ama 47 olsam çok daha iyi olur kanımca

Iyidir kuzucuk, sen napin?

Sabah egzersiz yaptım,bayağı hamlamışım o yüzden zorlandım.yorulmuşum.öğlene bastırdı uyku uyudum gitsin :)

sanırım ben de gidicem şimdi güzelleşmeye
kızım uyuyor, bunu değerlendirmeliyim

fazla kilon yokmuş senin yaa ne dert ediyosun

değerlendir çok iş yapmışsın lolisscim

Sabah egzersiz yaptım,bayağı hamlamışım o yüzden zorlandım.yorulmuşum.öğlene bastırdı uyku uyudum gitsin :)

değerlendir çok iş yapmışsın lolisscim

Ohh iyi yapmissin, egzersiz tembelligi var bende iki aydir. Kendime gelmem lazim.
Sonra da gobegim var diye aglaniyorum cik cik cik.

Ohh iyi yapmissin, egzersiz tembelligi var bende iki aydir. Kendime gelmem lazim.
Sonra da gobegim var diye aglaniyorum cik cik cik.

Ben çok uzun zamandır yapmıyordum.İşe giderken yürüyerek gidiyordum meğer ne kadar faydası varmış.Evde kalınca iyice değiştim :) yediklerime de dikkat edersem inşallah başarırım.Tabi istikrarlı olmam lazım.

İLK AŞK - JOHN GREEN o kadar çok baskı hatası vardi ki ..kafam allak bullak oldu,dayanamayıp yarım bıraktım,düzgün baskısını bulunca okuyacağım inşallah,

BECCA FITZPATRICK- FISILTI serisi 1.başladım,alaca karanlık gibi bir hikaye,burda vampir değil,cenneten kovulan bir melek anlatılıyor,ama ben alaca karanlığı okuyorum gibi geldi..ilerleyen bölümlerde farklılaşır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…