Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

düna kaşam hayvan çiftliği ne başladım canım
çok akıcı bir kitap şu an 50. sayfadayım,akşama biter büyük ihtimalle
sen yine seç bu listeden benim için

Ben de zaten aralarından Hayvan Çiftliği'ni seçerdim:)
Yüzyıllık Yalnızlık da çok sevdiğim bir kitap, ama herkes sevmiyor.
Nazan Bekiroğlu'nun her kitabı gibi Cümle Kapısı da çok güzel, ama tarz meselesi yine.

Zaten o yüzden nasıl bir şey okumak istiyorsun diye sordum. Benim zevklerim çoğunluğun dışında kalıyor maalesef.

Selam citir kurtlar,
Senden once ben 248

Benimde okumak istediklerimin arasinda yuzyillik yalnizlik ve hayvan ciftligi var.
Birde karamazov kardesleri istiyorum.

düna kaşam hayvan çiftliği ne başladım canım
çok akıcı bir kitap şu an 50. sayfadayım,akşama biter büyük ihtimalle
sen yine seç bu listeden benim için

çok eğlenceli bi kitap seçmişsin listendekilerden ince memed serisi ve yüz yıllık yalnızlık benim merak ettiklerimden hatta ilerleyen günlerde Marquezle tekrar buluşacağım 2 kitabını okudum şimdiye kadar betimlemeleri benim çok hoşuma gidiyor aklında bulunsun canım

Güneş çavması 400 deyim ve sanırım bu kitap bana hiç iyi gelmedi. Müthiş bir bocalama içine girdim.
Kitap okuyan sizlerin hayata farklı baktığınızı düşündüğüm için bir soru soracağım size.
Eşim yarın biryere gidecek. Yanında olsam hiç fena olmaz. Ama gideceği yerdeki insanların büyük kısmını ben sevmiyorum ve onlarında büyük kısmı beni yanlış tanıyor ve sevmiyor...
Siz olsanız ne yapardınız????

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ha önce ha sonra nasıl olsa bu yaz bunların hepsi okunacak
Nazan Bekiroğlu nu çook severim ben
Marquez'i de daha önce hiç okumadım bu ilk olacak inşallah

ben olsam giderdim
hem eşim yalnız kalmaz hem de beni doğru tanımaları için fırsatı değerlendirirdim

ben olsam giderdim
hem eşim yalnız kalmaz hem de beni doğru tanımaları için fırsatı değerlendirirdim

Ay bilemiyorum. Eşime kıyamıyorum ama bir taraftan da gergin olacağım bir ortama neden kendi ayaklarımda gideyim diyorum. Hafta sonunda otururum evimde keyfime bakarım. Bunca yıl onun bunun konuştuğu ile beni yanlış tanımış insanlara neden... Kafam bi milyon...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

laftan anlamayacak insanlarsa hiç yorma kendini, sen de haklısın valla

İyyiim bende canımm.. Evet çok beğendimmmmm Son kamelyayı da okuyacağım ama şimdi değil.. Daha önce serenadı okumam gerek..

Bence gitmelisin..boşver diğer insanları ne dediklerini,ne düşündüklerini.

Evde olunca da keyfine bakamazsin bence, esin yalniz gittigi icin yine aklin orda olur.
Kim nasil tanimak isterse oyle tanisin, sen kacma bence git. Birak baskalari gerilsin.
Belkide keyif alacagin biseyler olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…