- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
düna kaşam hayvan çiftliği ne başladım canım
çok akıcı bir kitap şu an 50. sayfadayım,akşama biter büyük ihtimalle
sen yine seç bu listeden benim için
ben bu aralar çok az kitap okuyabiliyorum.
malum kardeşimin düğün hazırlıkları.
düna kaşam hayvan çiftliği ne başladım canım
çok akıcı bir kitap şu an 50. sayfadayım,akşama biter büyük ihtimalle
sen yine seç bu listeden benim için
evet, yorucu olsa da tatlı.ay ne kadar keyifli telaşlarkeşke ben de bu aralar kendi düğünümün hazırlıklarıyla uğraşsam
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?? mart menekşeleri bitti.
Serenad a başladım.. Sy.12
her ne kadar eskisi kadar okuyamasam da 6 tane daha kitap aldım netten mutluyum
ben iyiyim sen nasılsın? beğendin mi mart menekşelerini :)
ben de aldım bugün 3 tane :))
Ben de zaten aralarından Hayvan Çiftliği'ni seçerdim:)
Yüzyıllık Yalnızlık da çok sevdiğim bir kitap, ama herkes sevmiyor.
Nazan Bekiroğlu'nun her kitabı gibi Cümle Kapısı da çok güzel, ama tarz meselesi yine.
Zaten o yüzden nasıl bir şey okumak istiyorsun diye sordum. Benim zevklerim çoğunluğun dışında kalıyor maalesef.
çok eğlenceli bi kitap seçmişsinlistendekilerden ince memed serisi ve yüz yıllık yalnızlık benim merak ettiklerimden hatta ilerleyen günlerde Marquezle tekrar buluşacağım 2 kitabını okudum şimdiye kadar betimlemeleri benim çok hoşuma gidiyor aklında bulunsun canım
Güneş çavması 400 deyim ve sanırım bu kitap bana hiç iyi gelmedi. Müthiş bir bocalama içine girdim.
Kitap okuyan sizlerin hayata farklı baktığınızı düşündüğüm için bir soru soracağım size.
Eşim yarın biryere gidecek. Yanında olsam hiç fena olmaz. Ama gideceği yerdeki insanların büyük kısmını ben sevmiyorum ve onlarında büyük kısmı beni yanlış tanıyor ve sevmiyor...
Siz olsanız ne yapardınız????
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben olsam giderdim
hem eşim yalnız kalmaz hem de beni doğru tanımaları için fırsatı değerlendirirdim
laftan anlamayacak insanlarsa hiç yorma kendini, sen de haklısın vallaAy bilemiyorum. Eşime kıyamıyorum ama bir taraftan da gergin olacağım bir ortama neden kendi ayaklarımda gideyim diyorum. Hafta sonunda otururum evimde keyfime bakarım. Bunca yıl onun bunun konuştuğu ile beni yanlış tanımış insanlara neden... Kafam bi milyon...
İyyiim bende canımm.. Evet çok beğendimmmmmSon kamelyayı da okuyacağım ama şimdi değil.. Daha önce serenadı okumam gerek..
Güneş çavması 400 deyim ve sanırım bu kitap bana hiç iyi gelmedi. Müthiş bir bocalama içine girdim.
Kitap okuyan sizlerin hayata farklı baktığınızı düşündüğüm için bir soru soracağım size.
Eşim yarın biryere gidecek. Yanında olsam hiç fena olmaz. Ama gideceği yerdeki insanların büyük kısmını ben sevmiyorum ve onlarında büyük kısmı beni yanlış tanıyor ve sevmiyor...
Siz olsanız ne yapardınız????
Ay bilemiyorum. Eşime kıyamıyorum ama bir taraftan da gergin olacağım bir ortama neden kendi ayaklarımda gideyim diyorum. Hafta sonunda otururum evimde keyfime bakarım. Bunca yıl onun bunun konuştuğu ile beni yanlış tanımış insanlara neden... Kafam bi milyon...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?