Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bilgelerim uzun zamandır birlikte kitap okumuyoruz hiç
ne dersiniz şöyle güzel bir klasik okusak mı

güneş çavması insanı omuzlarından tutup sallıyor sanki değil mi? biliyorum bana da aynısı oldu.

sorunu şöyle cevaplayayım; ordaki insanların büyük bir kısmını sevmiyormuşsun. kalan küçük kısımla hoşça vakit geçirebilirsin.

ama hiç birini sevmesen gitme derdim.

Son düzenleme:

Hem de çok pis sallıyor. Nasıl boş monoton bir hayatım varmış diyorum. Hep kurallara bağlı, saate bağlı saçma sapan bir hayatım varmış diyorum. Bilemiyorum salak gibi birşey oldum.
Gidip gitmeme konusunda hala kararsızım. Eşim kardeşiyle bir planlama yapmış. Onunla gidecek sanırım.
Normal bir durumda da böyle şeyler başıma geldiğinde ne yapmalı
Gergin olacağımı ve sonrasında da ay öyle demeseydim şöyle cevap verseydim gibi kendimi sürekli sorgulayacağım ortama girmememeli mi yoksa bu tür tedirginliklerin üstüne mi gitmeli.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın canım
ben senin yerinde olsaydım kesinlikle giderdim..
hiç kimseyi sevmiyor olsaydım bile gene giderdim..

günaydın canım
ben senin yerinde olsaydım kesinlikle giderdim..
hiç kimseyi sevmiyor olsaydım bile gene giderdim..

Eşim gitti bile kardeşiyle. Gelmene gerek yok dedi. Burada katılmamız gereken bir düğün yemeği var. Sen de ona git dedi. Sağolun yorumlarınız için. Bundan sonra gergin olacağımı bilsem de onun üstüne üstüne gideceğim.

bencede öyle yapmalısın sonuçta sen sevdiğin adamla eşinle gidiyorsun gerisini boşver hem belki bakarsın bu tarz şeyler o insanlarla yakınlaşmanızı sağlar bazı şeyler yoluna girer kim bilir..

BECCA FITZPATRICK- FISILTI serisi 1.bitirdim ama hala alaca karanlığı o
kuyor gibiyim..şimdi 2.seri olan ÇIĞLIĞA başladım

NAzan Bekiroğlu cümle Kapısı'na başlıyorum

Benden de tamam, pdf indirmem gerekecek ama benim, insallah bulurum, yoksa agustosta tr ye gelicem, o zaman alir okurum.

Cok gecmis olsun
hadi bakalıom kızlar yok mu arttıran
Senden once ben 307

Burasi 43 derece, disari burnumuzu bile cikaramiyoruz

Aman allahım 43 derece mi
Orası neresi canım ya...

43 mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…