- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
NAzan Bekiroğlu cümle Kapısı'na başlıyorum
Hem de çok pis sallıyor. Nasıl boş monoton bir hayatım varmış diyorum. Hep kurallara bağlı, saate bağlı saçma sapan bir hayatım varmış diyorum. Bilemiyorum salak gibi birşey oldum.
Gidip gitmeme konusunda hala kararsızım. Eşim kardeşiyle bir planlama yapmış. Onunla gidecek sanırım.
Normal bir durumda da böyle şeyler başıma geldiğinde ne yapmalı
Gergin olacağımı ve sonrasında da ay öyle demeseydim şöyle cevap verseydim gibi kendimi sürekli sorgulayacağım ortama girmememeli mi yoksa bu tür tedirginliklerin üstüne mi gitmeli.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah kolaylık versin canımSormayin walla, turkmenistan askabat tayim
Keyifli okumalar
Ben de Yolun Sonundaki Okyanus-75 teyim.
Ramazanda hazır olsun diye yaprak saracağım akşam, işim çabuk biterse biraz daha okumak istiyorum.
Allah kolaylık versin canım
kolay gelsin
oyy ben daha ramazan için hiç hazırlık yapmadım ama yaa
Yaparsın canım daha bir hafta var
Hemen baktım haritadan yerine. Oralar böyle sıcak mı oluyor... Şaşırdım... Allah yardımcın olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah kolaylık versin canım
kolay gelsin
oyy ben daha ramazan için hiç hazırlık yapmadım ama yaa
Tesekkur ederim hocam,hem sicak hemde etraf çöl, azicik ruzgarda heryer kum. Allahtan isimiz bitiyor donuyoruz.
Gerci daha sicak ve nemli yerler gorduk. Kismette ne var bakalim.
Sagol kuzum.Temizlik yapiyorsun ama. Daha ne olsun. O sicakta, oruc oruc nasil olacak bu is.
Yemek zaten hergun yapicaz mecbur.
eşin ne iş yapıyor canım(özel değilse)
temizlik bitti gibi çok şükür yarın bazadaki yorganları havalandırıcam bi de mutfağa perde aldım o gelecek,onun takılması kaldı
ramazanda nerde olcam o da belli değil ki
formasyonu annemlerin yanında alma ihtimalim var bakalım
sorunla beraber şöyle kitabı düşündüm. mecnun bu durumun üzerine giderdi ama o hep rahat birisi.
handan böyle ortamlarda geriliyor.
bu konuda ben de rahatımdır yani çok takmam öyle.
ancak güneş çavmasını okumadan önce ben de böyle durumlarda kalırdım. of şuraya gitmesem şimdi şu darılır falan. özellikle ailevi ziyaretlerde zorunluluk hissederdim. kitabı okuyunca aaa ne fark ettim zorunlu filan değilmişim.
iki aydır filan en az beş altı kere böyle durumlarım oldu. ilk defa şu alınacak bu küsecek demedim ve gitmedim. meğer istemediğim şeyi yapmak yoruyormuş beni anladım.
ohhhh çok rahatmış böyle şiddetle tavsiye ederim.:
Esim mak. Muhendisi burda enerji santrali yapiyolar.
Cok sukur isin zorunu bitirmissin, temizligin keyfini cikarirsin artik
Yeni perden hayirli olsun. Anne yemekleri yersin o zaman ramazanda, sakin kilo alma ama
Citir anne.
günayydııınnnnn
Kardeşimin hikayesini bitirmeye az kaldı...
Yine Günaydın
Livaneli-Kardeşimin hikayesi bitti ama ben şok yaşadım sonundatavsiye ederim,çok güzel psikoloji ağırlıklı bir kitap.
ve yeni romanım Nermin Bezmen-Sır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?