Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sorunla beraber şöyle kitabı düşündüm. mecnun bu durumun üzerine giderdi ama o hep rahat birisi.
handan böyle ortamlarda geriliyor.
bu konuda ben de rahatımdır yani çok takmam öyle.
ancak güneş çavmasını okumadan önce ben de böyle durumlarda kalırdım. of şuraya gitmesem şimdi şu darılır falan. özellikle ailevi ziyaretlerde zorunluluk hissederdim. kitabı okuyunca aaa ne fark ettim zorunlu filan değilmişim.

iki aydır filan en az beş altı kere böyle durumlarım oldu. ilk defa şu alınacak bu küsecek demedim ve gitmedim. meğer istemediğim şeyi yapmak yoruyormuş beni anladım.
ohhhh çok rahatmış böyle şiddetle tavsiye ederim. :

Hemen baktım haritadan yerine. Oralar böyle sıcak mı oluyor... Şaşırdım... Allah yardımcın olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkur ederim hocam, hem sicak hemde etraf çöl, azicik ruzgarda heryer kum. Allahtan isimiz bitiyor donuyoruz.
Gerci daha sicak ve nemli yerler gorduk. Kismette ne var bakalim.

Allah kolaylık versin canım

kolay gelsin
oyy ben daha ramazan için hiç hazırlık yapmadım ama yaa

Sagol kuzum. Temizlik yapiyorsun ama. Daha ne olsun. O sicakta, oruc oruc nasil olacak bu is.
Yemek zaten hergun yapicaz mecbur.

eşin ne iş yapıyor canım(özel değilse)
temizlik bitti gibi çok şükür yarın bazadaki yorganları havalandırıcam bi de mutfağa perde aldım o gelecek,onun takılması kaldı
ramazanda nerde olcam o da belli değil ki
formasyonu annemlerin yanında alma ihtimalim var bakalım

Esim mak. Muhendisi burda enerji santrali yapiyolar.

Cok sukur isin zorunu bitirmissin, temizligin keyfini cikarirsin artik
Yeni perden hayirli olsun. Anne yemekleri yersin o zaman ramazanda, sakin kilo alma ama
Citir anne.

Açıkcası ben de gitmek istemiyordum. Eşimin hatrı var diye kararsız kaldım. Sonuçta gitmedim. Onun kardeşiyle plan yapıp gitmesi beni karar verme sıkıntısından kurtardı.
Henüz kitabı bitirmedim ama salak gibi bişey oldum
Beni rahatsı eden şeyleri aramaya başladım.
Ilk maddeye sanal alemi özellikle de Facebook U yerleştirdim
Sonraki madde de elalem ne der kaygısı
Düşünmeye devam ediyorum
Bu kitap benim çok ama çok stresli hayatıma bir yön kazandıracak sanırım

Esim mak. Muhendisi burda enerji santrali yapiyolar.

Cok sukur isin zorunu bitirmissin, temizligin keyfini cikarirsin artik
Yeni perden hayirli olsun. Anne yemekleri yersin o zaman ramazanda, sakin kilo alma ama
Citir anne.

sağ ol canım,inşallah almam

ben toplu kitap okumaya katılamayabilirim bilmiyorum
tatile gidicez ordan memlekete gidicem falan çok okuyamayabilirim :26:

Livaneli-Kardeşimin hikayesi bitti ama ben şok yaşadım sonunda tavsiye ederim,çok güzel psikoloji ağırlıklı bir kitap.

ve yeni romanım Nermin Bezmen-Sır.

Livaneli-Kardeşimin hikayesi bitti ama ben şok yaşadım sonunda tavsiye ederim,çok güzel psikoloji ağırlıklı bir kitap.

ve yeni romanım Nermin Bezmen-Sır.

Ben de şok olmuştum o kitabın sonunda.
Bugün hiç okuyamadım kitabımdan. Düğün var arkadaşımın. Oradayım. Aklım kitabımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…