Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Canım benim inşallahhhh Ben şu an sevinçliyim, yine de diyorum ki şükürler olsun, kapasitem bu yani yapacak bişey yok
Bu arada Kitap kafemizden bi soruda geldi. Yüzyıllık yalnızlığın yazarı: Marquez

ciddi misin banada gelir inşallah

Merhaba hanımlar, okuma bildirimi yapacağım ama öncesinde sabah canımı sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum, kitapas.com diye bir site. Daha önce hiç alışverişim olmadı. Okuoku, idefix, kitapyurdu gibi siteleri kullanıyorum genelde. Ama aradığım kitabı sadece burada buldum. Neyse üzerıne baska kıtaplar da ekledim siparişi verdim. Sabah bir mesaj, kitaplar temin edilemiyor. 13 kitap söyledim, bir değil iki değil. Yani madem kitaplar yok orada satışa koymanın manası ne? İlk alışverişim oldugu için kapıda ödemeli aldım allahtan. Neyse, bildirimime geceyim,

Çözüm Yapmak Değil, Çözüm Olmak- Darel Rutherford 45 sayfa kadar okudum bugun, dunde 100 sayfa okumuştum, son 30 sayfa

sınavının iyi geçmesine de aramıza dönmene de çook sevindim canım
darısı soslu'ya olsun

kimmiş şu Tess ya bu ara adıı çok duyuyorum
sen oku da biraz bahset,hoşuna giderse ben de okuyum
oyy ne güzel heyecandır o bilirim
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

hadi geçmiş olsun o zamna canım
biz de seneye bomba gibi hazırlanır öyle gireriz inşallah

sınavının iyi geçmesine de aramıza dönmene de çook sevindim canım
darısı soslu'ya olsun

kimmiş şu Tess ya bu ara adıı çok duyuyorum
sen oku da biraz bahset,hoşuna giderse ben de okuyum

[/FONT]

Ben Tess'in 2 kitabını okudum çok beğendim, şimdi başlangıcımı sırf Tessle yapıyorum ki güzel bişeyler okuyayım

iyi akşamlar bayanlar

merhaba canım sınavının iyi geçmesine ve aramıza dönmene çok çok sevindim.

internet üzerinden yapılan alışverişlerde çok dikkatli olmak gerekir.bilgi verdiğin için çok teşekkürler.

Hadi bakalim cok sevindim, iyi eglenceler simdiden. Fasulyemizde iyi keyfini cikar.
Bi sonraki tatilin bebisle olacak buyuk ihtimal, o yuzden bol bol tembellen.

Canimm cok sevindim, aklima geldin bugun. Rahatlamissindir, keyif yap biraz

Sagol uyari icin

evet kızlar Yüzyıllık Yalnızlık kitabının yazarını sormuşlar ve burdan aşina olduğum için tahminen yaptım ve doğru çıktı

ben de tam kitapçığın sayfaları tam mı diye kontrol ederken gözüme "iktisatın bilim dalı olması.." diye ilişti direk gülmeye başladım bir iktisatçıya yapılabilecek en büyük kıyaktır herhalde sonra da Yüzyıllık Yalnızlık'ı gördüm bi mutlu oldum tam d aonu okurken ve Marquez'in de Adam Smith'in de hayranıyım şanslıydım bugün bir kez daha gördük ki çok gezen değil çok okuyan bilirmiş

internet üzerinden yapılan alışverişlerde çok dikkatli olmak gerekir.bilgi verdiğin için çok teşekkürler.[/QUOTE]

Aynen canım, bi de nasıl sevinmiştim buldum diye. Ama her kitap zamanı geldiğinde ona en ihtiyacım varken kendini bana okutuyor, buna inanıyorum o yuzden üstünde durmuyorum. Ama mesaj atmışlar yani insan arar durumu izah eder, bi de facebook sayfalarında millete hediye dağıtmışlar bol bol. Göstermelik heralde. KÖtü kitapas

İyigeceler. Senden Önce ben- Jojo Moyes bitti.
Yeni kitabım Fatih Harbiye-Peyami Safa sayfa 30

Darel Rutherford- Çözüm Olmak, son 25 sayfa okundu bitti. Sırada, Halil Cibran-Ermiş var.

günaydın
Yüzyıllık Yalnızlık a başlıyorum
kızlar formasyon başvurusu yapıcam dua edin demiştim ya,yerleştim çok şükür
ailemin yanında kalıcam bi süre
Ben Tess'in 2 kitabını okudum çok beğendim, şimdi başlangıcımı sırf Tessle yapıyorum ki güzel bişeyler okuyayım
ya ben adını şu son zmanlarda duymaya başladım, demek güzel yazıyo ha
eee ne anlatıyo peki gerilim falan mı

Darel Rutherford- Çözüm Olmak, son 25 sayfa okundu bitti. Sırada, Halil Cibran-Ermiş var.

Ahh Ermiş i ben de okumak istiyorum

ayyy ben kafayı yedim galiba milletin elinde gördüğüm kitapları aşeriyorum artık

Nereye gitcen ki Lolis, ben bilmiyodum. :26:
Tess kitapları genelde polisiye gerilim oluyor canım. Ama içinde her şey var, aşk macera. Her şeyi harmanlayabildiği için seviyorum bu yazarı. Tek polisiye olsa ben sıkılırdım

Ah tatlişkom iktisatçı olmayanlar napsın Ben ömrümde ilk kez duydum o yazarı, çok üzüldüm boş bıraktım soruyu

Kırıkkale canım
evet bu bir itiraftır: ben hiç polisiye okumadım
ay ben sürekli onu okumadım bunu okumadım diyorum ne okuyosam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…