Canım benim inşallahhhhBen şu an sevinçliyim, yine de diyorum ki şükürler olsun, kapasitem bu yani yapacak bişey yok
Bu arada Kitap kafemizden bi soruda geldi. Yüzyıllık yalnızlığın yazarı: Marquez
ciddi misin banada gelir inşallah
sınavının iyi geçmesine de aramıza dönmene de çook sevindim canımSelam bilgecanlar, artık döndüm yihhhuuu
Yeni kitabıma bile karar verdim Tess gerritsen- masumiyetin için savaş
Bu arada sınavım beklediğimden iyi geçti, süper diyemem ama benim için güzeldi. Tarih zordu, ama pek çalışmadığım için bilmediklerimi boş bıraktımGeri kalan güzeldi
Girenler ne alemde bende durum bu
oyy ne güzel heyecandır o bilirimben de çalışmadan girdim ki15 dk erken çıktım bir de çok acıkmıştım
fasulyem iyi kızlarşükürler olsun
pıtpıtlarını da duydumeşim de yanımdaydı.
Daisy yolculuk iznini de aldım Allah a emanetiz bundan sonrası
hadi geçmiş olsun o zamna canımolsun canım geç olsun güç olmasın
tatlım ben zaten 108deydim, bugün gönderdim ama gelene kadar boş durmak istemiyorum başka bir kitaba başlarım sonra ona geri dönerim, düşünmen yeter başla sen
sınava da girdim ama ben okulla beraber çalışmaları yürütememiştim bırakmıştım aylar önce, biraz çalışabilseymişim güzel olurmuş, pek iyi geçmedi ama önemli de değil kendimi denemek için giriyorum bu sene
umarım çalışıp çabalayan bilgelerimiz emeklerinin karşılığını alırlar
sınavının iyi geçmesine de aramıza dönmene de çook sevindim canım
darısı soslu'ya olsun
kimmiş şu Tess ya bu ara adıı çok duyuyorum
sen oku da biraz bahset,hoşuna giderse ben de okuyum
[/FONT]
Selam bilgecanlar, artık döndüm yihhhuuu
Bu arada sınavım beklediğimden iyi geçti, süper diyemem ama benim için güzeldi. Tarih zordu, ama pek çalışmadığım için bilmediklerimi boş bıraktımGeri kalan güzeldi
Merhaba hanımlar, okuma bildirimi yapacağım ama öncesinde sabah canımı sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum, kitapas.com diye bir site. Daha önce hiç alışverişim olmadı. Okuoku, idefix, kitapyurdu gibi siteleri kullanıyorum genelde. Ama aradığım kitabı sadece burada buldum. Neyse üzerıne baska kıtaplar da ekledim siparişi verdim. Sabah bir mesaj, kitaplar temin edilemiyor. 13 kitap söyledim, bir değil iki değil. Yani madem kitaplar yok orada satışa koymanın manası ne? İlk alışverişim oldugu için kapıda ödemeli aldım allahtan. Neyse, bildirimime geceyim,
Çözüm Yapmak Değil, Çözüm Olmak- Darel Rutherford 45 sayfa kadar okudum bugun, dunde 100 sayfa okumuştum, son 30 sayfa
canım günaydın okudum ama çok eskiden okudum bi daha okurum gönderirsen
ben de çalışmadan girdim ki15 dk erken çıktım bir de çok acıkmıştım
fasulyem iyi kızlarşükürler olsun
pıtpıtlarını da duydumeşim de yanımdaydı.
Daisy yolculuk iznini de aldım Allah a emanetiz bundan sonrası
Selam bilgecanlar, artık döndüm yihhhuuu
Merhaba hanımlar, okuma bildirimi yapacağım ama öncesinde sabah canımı sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum, kitapas.com diye bir site. Daha önce hiç alışverişim olmadı. Okuoku, idefix, kitapyurdu gibi siteleri kullanıyorum genelde. Ama aradığım kitabı sadece burada buldum. Neyse üzerıne baska kıtaplar da ekledim siparişi verdim. Sabah bir mesaj, kitaplar temin edilemiyor. 13 kitap söyledim, bir değil iki değil. Yani madem kitaplar yok orada satışa koymanın manası ne? İlk alışverişim oldugu için kapıda ödemeli aldım allahtan. Neyse, bildirimime geceyim,
Çözüm Yapmak Değil, Çözüm Olmak- Darel Rutherford 45 sayfa kadar okudum bugun, dunde 100 sayfa okumuştum, son 30 sayfa
evet kızlar Yüzyıllık Yalnızlık kitabının yazarını sormuşlar ve burdan aşina olduğum için tahminen yaptım ve doğru çıktı
ya ben adını şu son zmanlarda duymaya başladım, demek güzel yazıyo haBen Tess'in 2 kitabını okudum çok beğendim, şimdi başlangıcımı sırf Tessle yapıyorum ki güzel bişeyler okuyayım
Darel Rutherford- Çözüm Olmak, son 25 sayfa okundu bitti. Sırada, Halil Cibran-Ermiş var.
günaydın
Yüzyıllık Yalnızlık a başlıyorum
kızlar formasyon başvurusu yapıcam dua edin demiştim ya,yerleştim çok şükür
ailemin yanında kalıcam bi süre
ya ben adını şu son zmanlarda duymaya başladım, demek güzel yazıyo ha
eee ne anlatıyo peki gerilim falan mı
[/FONT]
ben de tam kitapçığın sayfaları tam mı diye kontrol ederken gözüme "iktisatın bilim dalı olması.." diye ilişti direk gülmeye başladımbir iktisatçıya yapılabilecek en büyük kıyaktır herhalde sonra da Yüzyıllık Yalnızlık'ı gördüm bi mutlu oldum tam d aonu okurken ve Marquez'in de Adam Smith'in de hayranıyım şanslıydım bugün bir kez daha gördük ki çok gezen değil çok okuyan bilirmiş
Rahatlamaz mıyım, hem de nasıl :131: Özlemişim evde boş boş oturmayı, ama sıkılırım bi haftayaCanimm cok sevindim, aklima geldin bugun. Rahatlamissindir, keyif yap biraz
Selam canımiyi akşamlar bayanlar
merhaba canım sınavının iyi geçmesine ve aramıza dönmene çok çok sevindim.
.
Ah tatlişkom iktisatçı olmayanlar napsınBen ömrümde ilk kez duydum o yazarı, çok üzüldüm boş bıraktım soruyu
Nereye gitcen ki Lolis, ben bilmiyodum. :26:
Tess kitapları genelde polisiye gerilim oluyor canım. Ama içinde her şey var, aşk macera. Her şeyi harmanlayabildiği için seviyorum bu yazarı. Tek polisiye olsa ben sıkılırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?