- 9 Kasım 2013
- 4.368
- 4.371
- 198
merhaba kızlaaarbugün ilk iş görüşmeme gittim ve yarın sabah işe başlıyorum bir e-ticaret şirketinde yönetici olarak çok heyecanlıyım
merhaba kızlaaarbugün ilk iş görüşmeme gittim ve yarın sabah işe başlıyorum bir e-ticaret şirketinde yönetici olarak çok heyecanlıyım
Hayırlı uğurlu olsun...
Hayırlı olsun...
Aaa! Hayırlı olsun. Sevindim.merhaba kızlaaarbugün ilk iş görüşmeme gittim ve yarın sabah işe başlıyorum bir e-ticaret şirketinde yönetici olarak çok heyecanlıyım
Canım, size tatil olmadı mı daha? :44: Belin nasıl? Yani normal doğum vs. yapabilecek misin?Selam Hanımlar;
Her şeyin yolunda olmasını ümit ediyorum.
Hava çok sıcak, bu iki kat halimle işe gitmek bir eziyet benim için. Allah bu güneşin altında çalışmak zorunda olan herkese sabır versin .
Daha önce yazmıştım, yine aynı yerdeyim. Elimde birkaç kitap var hepsi yarılanmış durumda, henüz bir ilerleme yok yani.
Doğum iznine çıktığım dönemde bebek bakımıyla ilgili hızlandırılmış kur uygulayacağım.
Herkese kocaman öpücükler vede selamlar...
Canım, size tatil olmadı mı daha? :44: Belin nasıl? Yani normal doğum vs. yapabilecek misin?
Bu arada sen bebek gelişimi kitabı oku dediğin gibi.
Aa cok sevindim, ne kadar surecek bu formasyon?
Bende baslayayim o zaman yuzyillik yalnizliga, hadi keyifli okumalar.
sağ olun canlarımSağ ol canım, yorgun bir hafta sonuydu.
Migrenim yeni yeni geçiyor gibi.
Yaso'm sınavın iyi geçmiş sevindim. Atanırsın inşallah.
Formasyondan haberim yoktu.
Hayırlı olsun.
Bir sene mi sürecek?:44:
hayırlı olsun canımmerhaba kızlaaarbugün ilk iş görüşmeme gittim ve yarın sabah işe başlıyorum bir e-ticaret şirketinde yönetici olarak çok heyecanlıyım
Selam Hanımlar;
Her şeyin yolunda olmasını ümit ediyorum.
Hava çok sıcak, bu iki kat halimle işe gitmek bir eziyet benim için. Allah bu güneşin altında çalışmak zorunda olan herkese sabır versin .
Daha önce yazmıştım, yine aynı yerdeyim. Elimde birkaç kitap var hepsi yarılanmış durumda, henüz bir ilerleme yok yani.
Doğum iznine çıktığım dönemde bebek bakımıyla ilgili hızlandırılmış kur uygulayacağım.
Herkese kocaman öpücükler vede selamlar...
Yuzyillik yalnizlik
Gabriel Garcia Marquez
Sayfa 10
Niye boyle oldu bilmiyorum,,uzun zamandir yeni kitaba baslarken zorlaniyorum.
ahh hamileliğin en zor dönemleri en sıcak günlere gelmiş canım
keşke izin kullanabilseydin
Öyle oldu. Danışmanlığını yaptığım öğrenciler bu yıl mezun oldular, evrak işleri için fakültede bulunmam gerekiyor maalesef.
Tez önerimi vermem gerekiyor. Varyans analiz sonuçlarını bekliyorum hala .
Neyse kafanızı şişirmiyim şimdi.
Öyle işte, selamlar...[/B][/FONT]
ben de 70. sayfadayım
dili basit değil,çok kalabalık bi kadro isimler de maşşaallah destan gibi akılda kalmıyor ki
hemen hop diye bitiremeyiz biz bu kitabı bak ben sana söyleyim
ama ben şimdiden çok sevdiğimi söyleyebilirim
Bu kitabın adını çok duydum. Nasıl buldunuz? Konusu ne?
Adına bakılırsa kelli felli bir şey...
Allah kolaylık versin canım.Arkadaşım bize tatil yok maalesef. Sadece hocanın uygun gördüğü dönemlerde yıllık iznimizi kullanabiliyoruz o kadar.
Ameliyat olduğum doktoruma gittim. Fıtık ameliyatı olduğum yerin bebeğin geliş noktasına denk geldiğini, o yüzden normal doğumun çok riskli olduğunu söyledi.
Fıtığın aynı noktadan tekrarlayabileceğini söyledi, Allah korusun :18:...
Onun dışında iyiyim. Evet bebek bakımıyla ilgili kitaplar okumam lazım ama hava o kadar sıcak ki elime kitap alasım yok.
Sen nasılsın? Nasıl geçiyor günlerin?
Allah kolaylık versin canım.
Doğum konusunda en iyisi sezaryeni seçmen galiba.
Benim de aynı işte... İşe git eve gel. Erkek kardeşim evleniyor, onun hazırlıkları vs.
:)Hayırlı olsun. Seni gidi görümcek seni...
:)
Sağ ol canım, bir arkadaşım da aynısını der; seni gidi görümcek!
ben de 70. sayfadayım
dili basit değil,çok kalabalık bi kadro isimler de maşşaallah destan gibi akılda kalmıyor ki
hemen hop diye bitiremeyiz biz bu kitabı bak ben sana söyleyim
ama ben şimdiden çok sevdiğimi söyleyebilirim
Öyle oldu. Danışmanlığını yaptığım öğrenciler bu yıl mezun oldular, evrak işleri için fakültede bulunmam gerekiyor maalesef.
Tez önerimi vermem gerekiyor. Varyans analiz sonuçlarını bekliyorum hala .
Neyse kafanızı şişirmiyim şimdi.
Öyle işte, selamlar...[/B][/FONT]
Merhabalar kızlar nasılsınız?
Kitapkokusu canım işe başlıyormuşsun, çok hayırlı olsun.
Bu arada Sevgilimden Son Mektup bitti.
Yeni kitabım, Kıyamet Kitabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?