Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmaya karar verdim. Kitap okumaya başlamam ve iki günde rapor vermem gerek değil mi? Kural bu mu?
Elif Şafak'ın Ustam ve Ben aylardır başucumda dürüyor. Önceki kitaplarını çok severek okumuştum. İskender'de hayal kırıklığına uğradığım için buna hevesle başlayamafım. İskender Ticari kaygılarla yazılmış, mantıksızlık bir kitap gelmişti bana o yüzden bu kitabına şimdi başlayacağım. En son Gary Small-GiGi Vorgan'ın "bir psikiyatristin gizli defteri" isimli kitabını okuyordum onun da yarısına gelip sıkıldım yarım bıraktım. İkisimi aynı anda da okuyabilirim zira akıllı telefonlar ve ipad yüzünden kitap okuma alışkanlığımı kaybetmeye başladığımı üzülerek fark ettim.

Yüzyıllık Yalnızlık'ı sayfası eksik olduğu için idefixe gönderdim Çiçeklerimi Rüzgara Verdim-Debbie Macomber'a başladım

Kürk mantolu Madonna sayfa 83 deyim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aa cok sevindim, ne kadar surecek bu formasyon?
Bende baslayayim o zaman yuzyillik yalnizliga, hadi keyifli okumalar.

Günaydın Kızlar

Bin Muhteşem Güneş bitti çok beğendim bir çırpıda okudum zaten

Kızlar sınavınızın iyi geçmesine çok sevindim inşallah istediğiniz sonuçları alırsınız

...

gülomm nasılsın canımıniçi
Sağ ol canım, yorgun bir hafta sonuydu.
Migrenim yeni yeni geçiyor gibi.
Yarınki sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum
Lolikom sen de girseydin keşke, bi şansını dene.
Çocuğu bırakabileceğin kimse mi yok ?
Yaso'm sınavın iyi geçmiş sevindim. Atanırsın inşallah.

günaydın
Yüzyıllık Yalnızlık a başlıyorum
kızlar formasyon başvurusu yapıcam dua edin demiştim ya,yerleştim çok şükür
ailemin yanında kalıcam bi süre

...
Formasyondan haberim yoktu.
Hayırlı olsun.
Bir sene mi sürecek?:44:

Merhaba kızlar
Bugün 5 sevgi dili ve grinin elli tonunu aldım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam Hanımlar;

Her şeyin yolunda olmasını ümit ediyorum.

Hava çok sıcak, bu iki kat halimle işe gitmek bir eziyet benim için . Allah bu güneşin altında çalışmak zorunda olan herkese sabır versin .

Daha önce yazmıştım, yine aynı yerdeyim. Elimde birkaç kitap var hepsi yarılanmış durumda, henüz bir ilerleme yok yani .

Doğum iznine çıktığım dönemde bebek bakımıyla ilgili hızlandırılmış kur uygulayacağım .

Herkese kocaman öpücükler vede selamlar ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…