Selam bilgecanlar
Amin GÜLO cum duanı eksik etme
Güzelmiş ben de beğendim
Ben de oldum olası tarih dersini sevmem. İlber hoca duymasın. Cahiliz diye kızar bize.Canım takma kafana, benim tarihim de kötü ama denemelerde daha kötüydü
Ben 12 soru falan boş bıraktım 5 yanlışım var 13 doğrum var, benim için rekor valla bakTarih özürlüyüm ben baya
Sonuçlar açıklanana kadar moral bozmak yok.
Ben de oldum olası tarih dersini sevmem. İlber hoca duymasın. Cahiliz diye kızar bize.
O soruları görse İlber hoca kendine 'ne kadar da cahilmişim' derdi
severim İlber hocayı.Ayy ne komik olmuş, Tontiş bu ya
Canım takma kafana, benim tarihim de kötü ama denemelerde daha kötüydü
Ben 12 soru falan boş bıraktım 5 yanlışım var 13 doğrum var, benim için rekor valla bakTarih özürlüyüm ben baya
Sonuçlar açıklanana kadar moral bozmak yok.
aman efendim kimler gelmiş kimler gelmiş
Ben geldimmmm :)
Pek iyi değildim yeni toparlıyorum iyi olmama sebebim KPSS
İnternetim yoktu 2 aydır neredeyse bilerek sınavdan sonra bağlattım.
Sen nasılsın Güloş
Hoşbulduk canım. Yine eski düzen devam mı bakamadım listelere falan da yeniden katılabilir miyim yani?hoşgeldin tekrar aramıza canım
umarım daha güzel kapılar açılır önüne umutlu ol.benim kuzen var. hersene giryor çocuk sınavdan 90 alıyordu. yine bir yere kapak atamamıştı. en sonunda bi tanıdık buldularda bu sene denetmen oldu istanbul da.zor işler gittikçede zorlaşıyor çünkü çok mezun var
hakkında hayırlısı olsun inşallah canımCanım ben genel kültüre son 25 dk basladım demin memurların foruma baktım canım sıkıldı kapadım 60 doğru yaptım mı acaba diye kendimle çeliştim...
İnşallah iyi gelir senin sen dershaneye de gittin daha çok emek verdin.
Ben tarihten bir iki soru kaçırıyordum hep ama bu sınav bilmiyorum daha netim dün akşam bağlandı hatırlamıyorum işaretlediklerimi falan baktım da. o gün de nete telefondan girdim memurlara falan çok bakamadım daçç
Hakkımızda hayırlısı olsun. Ama Atatürk ismini kullanmamak için göbek çatlatmışlar diyebilirim...
Selam Lolissss
hayırlı olsun canımselam kızlar ne zamandır gelemiyorm k.bakmayın.formasyon için izmiri kazandım nişanlım da orda gzl oldu bizim için ama kalacak yer fln sorn su an.nikah yapma meselesi gündemde kesin bir şey yok ama.. ugrayamadım kosusturmadan. pzt günü de derslerim baslıyor hayırlısıyla ugrayamayabilirim su günlerde kitap da okuyamıyorm.işlerimi düzenleyene kadar gruptan ihtimalim var mı sonra gruba tekrar katılırım ama şu durumda kitap okumaya vs. vaktim bulunmuyor..
Dostoyevski konusunda çok eksiğim... Edebiyat dendi mi direk Dostoyevski gelir insanların aklına, ben ise gittim en akla gelmeyecek insanları okuyup durdum. Popüler kültür karşıtlığının aşırılığı da iyi olmayabiliyor bazen galiba :)
Ben de okumuştum. Gerçekten güzel kitap.Okumayan arkadaşlara şiddetle " Bir Çift Yürek Marlo Morgan" tavsiye ediyorum. çok eskiden okumuştum. en kısa sürede bidaha okumayı düşünüyorum
pdfside var siteyen arkadaşa verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?