Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Amin GÜLO cum duanı eksik etme
Güzelmiş ben de beğendim

Ben de oldum olası tarih dersini sevmem. İlber hoca duymasın. Cahiliz diye kızar bize.

Merhaba, Mihmandar sanırın 83. sayfadayım.
ramazan dolayısıyla neredeyse her şeye kapalıyız :)
iş yerinde kendimi rölantiye alıyorum, çok iyi algılayamadığım için iftardan önce okuyamıyorum, iftardan sonra da bir uyku bastırıyo falan..
bu arada zaman zaman sitedeki forumları takip ediyorum ve birbirine giren girene.. özellikle dini bir konu olduğunda herkes bir bilirkişi ve fitne fücur yarışında gibi..
bu sayfalarda ohhh diyorum, herkes kendinde :)
herkese iyi okumalar

Canım ben genel kültüre son 25 dk basladım demin memurların foruma baktım canım sıkıldı kapadım 60 doğru yaptım mı acaba diye kendimle çeliştim...
İnşallah iyi gelir senin sen dershaneye de gittin daha çok emek verdin.
Ben tarihten bir iki soru kaçırıyordum hep ama bu sınav bilmiyorum daha netim dün akşam bağlandı hatırlamıyorum işaretlediklerimi falan baktım da. o gün de nete telefondan girdim memurlara falan çok bakamadım daçç
Hakkımızda hayırlısı olsun. Ama Atatürk ismini kullanmamak için göbek çatlatmışlar diyebilirim...

aman efendim kimler gelmiş kimler gelmiş

Selam Lolissss

Ben geldimmmm :)

Pek iyi değildim yeni toparlıyorum iyi olmama sebebim KPSS
İnternetim yoktu 2 aydır neredeyse bilerek sınavdan sonra bağlattım.
Sen nasılsın Güloş

hoşgeldin tekrar aramıza canım
umarım daha güzel kapılar açılır önüne umutlu ol.benim kuzen var. hersene giryor çocuk sınavdan 90 alıyordu. yine bir yere kapak atamamıştı. en sonunda bi tanıdık buldularda bu sene denetmen oldu istanbul da.zor işler gittikçede zorlaşıyor çünkü çok mezun var

selam kızlar ne zamandır gelemiyorm k.bakmayın.formasyon için izmiri kazandım nişanlım da orda gzl oldu bizim için ama kalacak yer fln sorn su an.nikah yapma meselesi gündemde kesin bir şey yok ama.. ugrayamadım kosusturmadan. pzt günü de derslerim baslıyor hayırlısıyla ugrayamayabilirim su günlerde kitap da okuyamıyorm.işlerimi düzenleyene kadar gruptan ihtimalim var mı sonra gruba tekrar katılırım ama şu durumda kitap okumaya vs. vaktim bulunmuyor..

Hoşbulduk canım. Yine eski düzen devam mı bakamadım listelere falan da yeniden katılabilir miyim yani?

Canım valla ne diyeyim hakkımızda hayırlısı olsun hala canım çok sıkkın ama

hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
hayırlı olsun canım

Dostoyevski konusunda çok eksiğim... Edebiyat dendi mi direk Dostoyevski gelir insanların aklına, ben ise gittim en akla gelmeyecek insanları okuyup durdum. Popüler kültür karşıtlığının aşırılığı da iyi olmayabiliyor bazen galiba :)

İyi akşamşar.Menekşe Kokulu Hikayeler-Ender Haluk Derince bitti.
Güvenli Bağlanma-Adem Güneş 103. sayfadayım

Halil Cibran-Ermiş 152 sayfa okudum bıtırdım,
Franz Kafka-Dönüşüm 40 sayfa kadar okudum.

edebiyata popüler kültür gözüyle bakmamak lazım bence zaten :44:
ben bana hissettirdiklerine bakıyorum.
yine de bu zamana kadar "okuyamayacağım" deyip yarım bıraktığım iki kitaptan biri kitap Dostoyevski'nin "Budala"sı oldu. bir gün kesin okuyacağım, ama kitap Dostoyevski eseri olduğu ve okunması gerektiği için değil, elimden kitap bırakmayı yediremediğim için...

selamlar
çavdar tarlasında çocuklar dün bitmişti bugün işyerimde fırsat buldukça İyi hissetmek'i okumaya devam edicem
sayfa 92

Okumayan arkadaşlara şiddetle " Bir Çift Yürek Marlo Morgan" tavsiye ediyorum. çok eskiden okumuştum. en kısa sürede bidaha okumayı düşünüyorum
pdfside var siteyen arkadaşa verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…