Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam kitap sever bayanlar.
bu ara hangi kitabı elime alsam baydı ya benle mi ilgili yoksa kitap mı bulamadım zevkime göre bilemedim
şöyle güzel bi kitap tavsiye edecek olan var mı bitince üzüleceğim cinsten....

Ucurtma avcisi
Bin muhtesem gunes
Tatli bela ve ayakli bela
Aclik oyunlari serisi
Tess gerritsen kitaplari.
Aklima bunlar geldi canim su an

ben şu aralar kristin hannah ın kitaplarına taktım evet dediğin gibi bitince çok üzülüyorum acı bazen ağladığım oluyo etkisinde kalıyom baya şuan debbie macomber deniz feneri yolunu okuyorum

bu ara hangi kitabı elime alsam baydı ya benle mi ilgili yoksa kitap mı bulamadım zevkime göre bilemedim

aslında havalardan dolayı hepimiz sıkılarak okuyoruz galiba
ama tabi okuduğumuz kitapların da etkisi büyük
üzülmwk istiyorsanız Khaled Hosseini kitapları önerebilirim
ya da Cengiz Aytmatov kitapları,daha başında sizi sarar,anlattığı konularla da bizden biridir
dili de sade oldukça açık
ve bol bol ağlatacağna garanti verebilirim

ben her sabah kalkar balkona çıkar vantilatörü açarım dibine girer öyle okurum elime aldığım kitabın kaç sayfa olduğunun önemi yok dizi izliyo gibi sonunu merak ettiğimden bitirmeden bırakamıyorum ve öyle etkisinde kalıyorumki geçen kitabı okudum okudum doldum iyice yatmaya gittim ama sanki kitaptaki gibi aşk acısıyla kavruluyorum eşim geldinmi canım dedi sanki canın çıksın demiş gibi bi hafladım adam yerinden fırladı noldu diye

bitince üzüleyim derken yanlış ifade ettim galiba.şunu dmek istemiştim o kadar güzel olsun ki bitti diye üzüleyim:)
tavsiyeler için teşekkürler
kitapçıda bi inceliyim ben bunları:)
Ucurtma avcisi
Bin muhtesem gunes
Tatli bela ve ayakli bela
Aclik oyunlari serisi
Tess gerritsen kitaplari.
Aklima bunlar geldi canim su an
macera romanı mı bunlar bi de yazarları kimlerdi acaba

işte kitapla alakalı
bazen insan tüm gün elinden bırakamıyor,kitap bitmeden uyku girmiyor gözüne
ama bazen de kitap yıllanıyor resmen
Orhan Pamuk un KAR kitabı mesela benim elimde süründü 12 gün falan
ama çok akıcı bulanlar da var:44:

ben yanlış anlamışım
ama bu dediğim kitaplar sizin bahsettiğiniz manada da üzüntü verir

teşekkürler tavsiyelerinizi göz önünde bulunduracağım.e ben bi kitapçıya kaçayım o zaman:)

Haklısın.. İşte yazar veya edebiyat dendi mi direk herkesin "ooo Dostoyevski" demesi soğutmuştu beni belki. Kime sorsan hepsi Dostoyevski konusunda uzman, ama sanmam ki gerçekten iyi tahlil etmiş olsunlar fikirlerini.

Budala Dostoyevski külliyatının önemli bir parçası galiba. Lisede Suç ve Ceza'yı okumuştum. Onu yeniden okuyacak olmamla birlikte, onun dışında senin Dostoyevski eserlerinden, okunmazsa eksik kalır , "şunu oku" dediğin bir kitabı var mı? Tavsiye almayı isterim..

Arkadaslar cok guzel tavsiye etmisler, bende gunes cavmasini ilave etmek istedim.
ikinizde evlemisiniz :26:

Sagol bebem, sen ?
maşallah allah bağışlasın benimde bir kızım var 1.5 yaşında

Allah bagislasin
Benim de kiz, 3,5 yasinda.

Arkadaslar cok guzel tavsiye etmisler, bende gunes cavmasini ilave etmek istedim.

Sagol bebem, sen ?

Allah bagislasin
Benim de kiz, 3,5 yasinda.

güneş cavması mı? hiç duymamıştım..
bu arada ben kitapçıya gittim ve burda bahsettiğiniz kitaplara baktım ki bizim mahalledeki küçük kitapçıda bi çoğu yoktu.uçurtma avcısına bi elim gitti gitti geldi.cengiz aytmatovun tek bir kitabı dahi yoktu:/tavsiyeleriniz aklımda teşekkür ediyorum ama rafta bi kitap göz kırptı bi çekti beni ve dayanamadım onu aldım.hatta ince de bi kitapmış bi solukta okuyuverdim.kitabın adı deli çocuğun güncesi.özgür bacaksız isimli bir yazara ait.hoş da bi kitaptı denilebilir.

Ben "karamazov kardeşler"i çok beğenmiştim, bir de "ölüler evinden anılar"ı ve "ezilenler" kitabını.
ama öte yandan, rus edebiyatı deyince benim tercihim dostoyevskiden çok tolstoy...
"savaş ve barış"ı okudun mu bilmiyorum ama beni en çok etkileyen kitaplardan biriydi.
bu arada ben de tavsiyelere açığım :) gerçi taa geçen sene sahaflar festivalinden aldığım ondan fazla kitap hala beni bekliyor. araya bir sürü kitap girdi, okuyamadım. eğer klasikleri eski basımlardan okumayı seviyorsan ve özellikle benim gibi ciltli kitap takıntın varsa eylül veya ekimde yapılan taksim'deki sahaflar festivalini şiddetle tavsiye ediyorum

Kızlar merhaba
Ben şehir dılındaydım aslında kitabım yanımda ama okumaya hiç fırsatım olmuyor evime ne saman döneceğimi bilmiyorum.
Beni listeden çıkarmassınız değil mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…