Ben "karamazov kardeşler"i çok beğenmiştim, bir de "ölüler evinden anılar"ı ve "ezilenler" kitabını.
ama öte yandan, rus edebiyatı deyince benim tercihim dostoyevskiden çok tolstoy...
"savaş ve barış"ı okudun mu bilmiyorum ama beni en çok etkileyen kitaplardan biriydi.
bu arada ben de tavsiyelere açığım :) gerçi taa geçen sene sahaflar festivalinden aldığım ondan fazla kitap hala beni bekliyor. araya bir sürü kitap girdi, okuyamadım. eğer klasikleri eski basımlardan okumayı seviyorsan ve özellikle benim gibi ciltli kitap takıntın varsa eylül veya ekimde yapılan taksim'deki sahaflar festivalini şiddetle tavsiye ediyorum
Öyleyse eylül veya ekimde bana İstanbul yolu göründü demektir:) Zaten gitmek için güzel bir sebep arıyordum, İstanbulu tanımam bu festivalle olursa çok güzel olur :) Bu festivalde kitaplar daha mı ucuza satılıyor? Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Dostoyevski deyince aklıma direk Suç ve Ceza, Ecinniler, Kumarbaz, Budala gelirdi. Ama nereden başlayacağımı bilmiyordum. Ecinniler de ilgimi çekti hep ama daha elime almak bile kısmet olmadı her nasılsa.. Savaş ve Barış'ı okumadım. Galiba toplumsal olaylardan çok bireyin iç dünyası yoğunluklu kitaplar ilgimi çektiğinden, Savaş ve Barış'ta ( neden böyle düşündüm bilmem) birey geri planda kalabilir diye düşündüğümden ilgimi çekmemişti hep. Ama işin aslı nasıl, sen bilirsin?
Ben de sana Kafka'yı tavsiye ederim. Dönüşüm'ü okudun mu mesela? Eğer sen de düzenin getirdiklerini reddediyor ve bir "zavallı" olma yolunda ilerliyorsan bu kitap sana daha fazla şey ifade edecek.. Kafka'nın bir de Dava'sı var, ben de okumadım ama okuyacaklarım listesinde.
Sagol bebem, sen ?
Kitap Kokusu, Canım benim!günaydın güzel bilgelerim
bol kitaplı, kahve kokulu, çok huzurlu,mutlu cumalar
Kitap Kokusu, Canım benim!
İşe başlayacaktın. Ne oldu?
Ben de bu aralar kitap okuyamıyorum.başladım canımbugün işte 4.günüm hatta yoğunluktan günde 3-4 sayfa ya okuyorum ya okumuyorum
Ben de bu aralar kitap okuyamıyorum.
Yaptığın iş ne şu anda canım?
aynı canım, devam ediyorum. bayramdan önceki hafta izin kullanacağım inşallah. kardeşimin düğünü de var ya hem hazırlıklara yardım ederim inşallah, iyi olur...e-ticaret şirketinde dijital pazarlama yöneticisiyim canım
senin nasıl gidiyor?
aynı canım, devam ediyorum. bayramdan önceki hafta izin kullanacağım inşallah. kardeşimin düğünü de var ya hem hazırlıklara yardım ederim inşallah, iyi olur...
Öyle gözüküyor.hayırlı olsun canımizin kullanmana rağmen pek dinlenemeyeceksin anlaşılan
Öyle gözüküyor.
Allah mesut etsin tabii ki bunlar tatlı yorgunluklar. Her yorgunluk böyle olsun.olsun tatlı yorgunluklarkolay gelsin canım benim
güneş çavması bizim topiğin en gözde kitabıgüneş cavması mı? hiç duymamıştım..
bu arada ben kitapçıya gittim ve burda bahsettiğiniz kitaplara baktım ki bizim mahalledeki küçük kitapçıda bi çoğu yoktu.uçurtma avcısına bi elim gitti gitti geldi.cengiz aytmatovun tek bir kitabı dahi yoktu:/tavsiyeleriniz aklımda teşekkür ediyorum ama rafta bi kitap göz kırptı bi çekti beni ve dayanamadım onu aldım.hatta ince de bi kitapmış bi solukta okuyuverdim.kitabın adı deli çocuğun güncesi.özgür bacaksız isimli bir yazara ait.hoş da bi kitaptı denilebilir.
Kızlar merhaba
Ben şehir dılındaydım aslında kitabım yanımda ama okumaya hiç fırsatım olmuyor evime ne saman döneceğimi bilmiyorum.
Beni listeden çıkarmassınız değil mi
Kumarbaz ''klasik'' kitaplar arasında özel bir yerde benim içinÖyleyse eylül veya ekimde bana İstanbul yolu göründü demektir:) Zaten gitmek için güzel bir sebep arıyordum, İstanbulu tanımam bu festivalle olursa çok güzel olur :) Bu festivalde kitaplar daha mı ucuza satılıyor? Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Dostoyevski deyince aklıma direk Suç ve Ceza, Ecinniler, Kumarbaz, Budala gelirdi. Ama nereden başlayacağımı bilmiyordum. Ecinniler de ilgimi çekti hep ama daha elime almak bile kısmet olmadı her nasılsa.. Savaş ve Barış'ı okumadım. Galiba toplumsal olaylardan çok bireyin iç dünyası yoğunluklu kitaplar ilgimi çektiğinden, Savaş ve Barış'ta ( neden böyle düşündüm bilmem) birey geri planda kalabilir diye düşündüğümden ilgimi çekmemişti hep. Ama işin aslı nasıl, sen bilirsin?
Ben de sana Kafka'yı tavsiye ederim. Dönüşüm'ü okudun mu mesela? Eğer sen de düzenin getirdiklerini reddediyor ve bir "zavallı" olma yolunda ilerliyorsan bu kitap sana daha fazla şey ifade edecek.. Kafka'nın bir de Dava'sı var, ben de okumadım ama okuyacaklarım listesinde.
Ben de bu aralar kitap okuyamıyorum.
Yaptığın iş ne şu anda canım?
Öğretmenim, hayırlı cumalar...hayırlı cumalar bilgelerim
...
bahanelerin hiç bitmiyor prenses hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?