- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Bircan, seninle ben bir ileri iki geri.Selam Kızlar
Bende bu ara çok az okuyorum haftasonu yine kendimi kaptırır okurum inşallah
Bircan, seninle ben bir ileri iki geri.
Canım aynen ya, içimde öyle okuma aşkı var ki ha bire kitap satın alıyorum.Evet ya kendime kızıyorum bazen ama evdeki hesap çarşıya uymuyor pazar tüm gün evdeydim işim de yoktu bol bol okudum hafta içi de eşimin SRC sınavı var çalışmadı son haftaya bıraktı ona soru soruyorum birlikte çalışıyoruz.
Oysa içimdeki okuma aşkını bilsen bir sürü bekleyen kitap varken gittim Ayşe Kulin Hayat'ı aldım o yok ya illa sıraya göre okucam yani
Senin şu düğün geçsin tempon yükselir sana güveniyorum
Canım aynen ya, içimde öyle okuma aşkı var ki ha bire kitap satın alıyorum.
Milletten gördüklerimi topluyorum.
Ayşe Kulin'in o serisi bende de var. (Halamdan ve arkadaşımdan aldım.)
Fakat istediğim kadar okuyamıyorum.
Eşine de başarılar dilerim.
Erkek kardeşimin de alması lazım.
Onun da iş yeri için lazım zaten, iş yerinin arabasını kullanıyor ya...Sağol canım
İş yerleri gönderiyor kursa yazdırdılar hiç sormadan hem de artık mecbur hem iyi olur cebinde dursun lazım oluyor illaki
hayırlı cumalar bilgelerim
güneş çavması bizim topiğin en gözde kitabı
ben de henüz okumadım ama diğer arkadaşların nerdeyse hepsi okudu ve çok etkilendi
Deli çocuğun Güncesi ni okudum ama açıkçası abartıldığını düşünüyorum
aman aman güzel bi kitap değildi bana göre
Cengiz Aytmatov kitapları bulamamana üzüldüm,inşallah bulur ve okursun
çıkmazsın canım,keyfin bol olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kumarbaz ''klasik'' kitaplar arasında özel bir yerde benim için
yüzümden eksilmeyen bi gülümsemeyle okumuştum
bahanelerin hiç bitmiyor prenses hanım
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
içimizdeki şeytan sf 95
ben bekarım canım
Bircan, seninle ben bir ileri iki geri.
Yok be canım, evde olunca da yetişmiyor işler.Allah gonlunun muradini versin canim.
Hadi senin mazeretin Var, dugun telasi.
Ben bu ara niyeyse hicbir ise yetisemiyorum. Gece de gozlerim yaniyor, uykusuzluktan. Hem evde olupta hemde islere yetisemeyen yoktur herhalde.
Herkese hayirli cumalar.
hayırlı cumalar bilgelerim
güneş çavması bizim topiğin en gözde kitabı
ben de henüz okumadım ama diğer arkadaşların nerdeyse hepsi okudu ve çok etkilendi
Deli çocuğun Güncesi ni okudum ama açıkçası abartıldığını düşünüyorum
aman aman güzel bi kitap değildi bana göre
Cengiz Aytmatov kitapları bulamamana üzüldüm,inşallah bulur ve okursun
çıkmazsın canım,keyfin bol olsun
Kumarbaz ''klasik'' kitaplar arasında özel bir yerde benim için
yüzümden eksilmeyen bi gülümsemeyle okumuştum
bahanelerin hiç bitmiyor prenses hanım
Onun da iş yeri için lazım zaten, iş yerinin arabasını kullanıyor ya...
Fakat iş yeri gönderecek mi kursa? Onu hiç bilmiyorum...
hoş bi kitapKumarbaz'ı yüzünden eksilmeyen bir gülümsemeyle okuma sebebin neydi? Merak ettim :)
selam aranıza katılmak istiyorum.Çok sık okuyamıyorum ama artık hız vermelıyım. Elimde şu anda 'Tanri daima tebdir-i Kıyafet gezer' var..
Bu ay içinde bitirip Dan Brown'un Cehennem adlı eserine geçeceğim
Kızlar foruma yeni üye oldum sayılır kitap okumayı çok seviyorum bende aranıza katılabilir miyim? :) Şuanda Ahmet Ümit'in Beyoğlu'nun En Güzel Abisini okuyorum 88. sayfadayım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam aranıza katılmak istiyorum.Çok sık okuyamıyorum ama artık hız vermelıyım. Elimde şu anda 'Tanri daima tebdir-i Kıyafet gezer' var..
Bu ay içinde bitirip Dan Brown'un Cehennem adlı eserine geçeceğim
Kızlar foruma yeni üye oldum sayılır kitap okumayı çok seviyorum bende aranıza katılabilir miyim? :) Şuanda Ahmet Ümit'in Beyoğlu'nun En Güzel Abisini okuyorum 88. sayfadayım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosgeldiniz, once ilk sayfayi okuyarak baslayabilirsiniz.
:)ben şu anda 120.sayfadayım.tanrı daima tedbiri kiyafetide gezer harıka bir kişişel gelişim romanı.cok güzel karakterize etmişler ve konuyu cok iyi dağıtmişlar.gelişim kitaplarına merakı olanlara tavsiye ederim:)
Ecinnileri ben de okumadım, doğrusu aklıma gelmemişti... hatırlattığın çok iyi oldu, bu festival listesine yazayım :)
ve evet, festivalde kitaplar çok daha ucuz oluyor, çünkü ikinci el kitaplar satılıyor. 1960 - 70 basımı falan kitaplar alıyorum genelde. işin aslı, o dönemin çok iyi çevirileri var ve bunları yayınlayan birkaç yayın evi var, "altın kitaplar" gibi. onları alıyorum genelde.
benim okuduğum savaş ve barış hiç kısaltmadan birebir çeviriydi, 4 ciltti ve hiç sıkılmadan duygu yüklü olarak okudum. işin doğrusu dostoyevski insanların iç dünyasına nasıl girebiliyorsa bence tolstoy da aynı başarıyı sergiliyor. ama dostoyevskide var olan hüzün ve melankoli tolstoyda pek yok. bir de kitabın başında tanıtım yazıları vardır, bilirsin. suç ve cezanın başında kitabın en önemli özelliği olarak kitabın içinde yüzlerce karakter olmasına karşın, baş kahramanı nasıl hatırlıyorsan, kitabın içinde bir sayfada geçen bir neferi de aynı şekilde hatırlayıp, yüz sayfa sonra o kişiye rastladığında bu kişiyi hatırlıyor olman ve bu anlamda tolstoyun çizdiği karakterlerin nasıl canlı olduğu belirtiliyordu. gerçekten de öyle...
Kafka'nın "değişim" ve "dava" kitaplarını okudum. gerçi "dava"yı lisede okuduğumda bu tür ile ilk kez karşılaşmış ve açıkçası hiçbir şey anlamamıştım. tekrar okumakta fayda görüyorum.
bu arada festival haberlerini her sene takip ediyorum ve doğrusu bu sene haberini alır almaz buraya yazıp kitap severler olarak festivalde buluşmayı teklif etmeyi düşünüyorum. haberini alır almaz buraya yazacağım.
Yüzyıllık Yalnızlık sayfa 300
pek okuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?