Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bircan, seninle ben bir ileri iki geri.

Evet ya kendime kızıyorum bazen ama evdeki hesap çarşıya uymuyor pazar tüm gün evdeydim işim de yoktu bol bol okudum hafta içi de eşimin SRC sınavı var çalışmadı son haftaya bıraktı ona soru soruyorum birlikte çalışıyoruz.

Oysa içimdeki okuma aşkını bilsen bir sürü bekleyen kitap varken gittim Ayşe Kulin Hayat'ı aldım o yok ya illa sıraya göre okucam yani

Senin şu düğün geçsin tempon yükselir sana güveniyorum

Canım aynen ya, içimde öyle okuma aşkı var ki ha bire kitap satın alıyorum.
Milletten gördüklerimi topluyorum.
Ayşe Kulin'in o serisi bende de var. (Halamdan ve arkadaşımdan aldım.)
Fakat istediğim kadar okuyamıyorum.
Eşine de başarılar dilerim.
Erkek kardeşimin de alması lazım.

Sağol canım
İş yerleri gönderiyor kursa yazdırdılar hiç sormadan hem de artık mecbur hem iyi olur cebinde dursun lazım oluyor illaki

en yakın zamanda güneş cavmasını alıyorum o zaman:)))

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar

içimizdeki şeytan sf 95

ben bekarım canım

Allah gonlunun muradini versin canim.

Bircan, seninle ben bir ileri iki geri.

Hadi senin mazeretin Var, dugun telasi.
Ben bu ara niyeyse hicbir ise yetisemiyorum. Gece de gozlerim yaniyor, uykusuzluktan. Hem evde olupta hemde islere yetisemeyen yoktur herhalde.

Herkese hayirli cumalar.

Yok be canım, evde olunca da yetişmiyor işler.
Ne işimiz iş ne elimiz boş , der annem!
Dön dolaş akşam oluyor, ne iş yaptın hiçbir şey! hesabı

Kumarbaz'ı yüzünden eksilmeyen bir gülümsemeyle okuma sebebin neydi? Merak ettim :)

Kıyamet Kitabı 92'deyim. Çok güzel bir kitap, hakkını vererek okumalıyım.

Dün iftarda misafirim vardı, gece de görümcem bizdeydi yeni gitti. Sohbet muhabbet, iş güç derken okuyamadım.

Yemeği halledeyim, geçeceğim kitabımın başına.

selam aranıza katılmak istiyorum.Çok sık okuyamıyorum ama artık hız vermelıyım. Elimde şu anda 'Tanri daima tebdir-i Kıyafet gezer' var..
Bu ay içinde bitirip Dan Brown'un Cehennem adlı eserine geçeceğim

Kızlar foruma yeni üye oldum sayılır kitap okumayı çok seviyorum bende aranıza katılabilir miyim? :) Şuanda Ahmet Ümit'in Beyoğlu'nun En Güzel Abisini okuyorum 88. sayfadayım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kumarbaz'ı yüzünden eksilmeyen bir gülümsemeyle okuma sebebin neydi? Merak ettim :)
hoş bi kitap
bi büyükanne var evlere şenlik
genelde klasikler büyük konsantrasyon gerektirir okurken(bence öyle)
ama Kumarbaz daha eğlenceli geldi bana...

selam aranıza katılmak istiyorum.Çok sık okuyamıyorum ama artık hız vermelıyım. Elimde şu anda 'Tanri daima tebdir-i Kıyafet gezer' var..

hoş geldinizkeyifli okumalar

Hosgeldiniz, once ilk sayfayi okuyarak baslayabilirsiniz.

Hosgeldiniz, once ilk sayfayi okuyarak baslayabilirsiniz.

:)ben şu anda 120.sayfadayım.tanrı daima tedbiri kiyafetide gezer harıka bir kişişel gelişim romanı.cok güzel karakterize etmişler ve konuyu cok iyi dağıtmişlar.gelişim kitaplarına merakı olanlara tavsiye ederim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kitabı görünce dayanamadım yazayım dedim.2 gecede okumuştum.gerçekten güzel bi kitap :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yüzyıllık Yalnızlık sayfa 300
pek okuyamıyorum

Son düzenleme:

O dönemde kitaplarda kullanılar çeviri dili genellikle çok ağır oluyor, en azından bana öyle rast gelmişti ve okuyamamıştım. Senin elindekilerde durum nasıl? Yalın ve sade Türkçesine rastlamak mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…