Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Franz Kafka-Dönüşüm okuyorum ama hangi sayfadayım bilmiyorum, epub'dan okuyorum çünkü

Merhaba kızlar
Kürk mantolu Madonna sayfa 114 deyim. Şehir dışında olduğum için çok sık okuyamıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy çok güldüm bu yazıya yaa hele ki şu renkli kısım
hele benim şu günlerdeki sıkıntımı bir bilse bu yazıyı yazan daha kaç madde sıralardı kim bilir
okunacak 4-5 kitabım kaldı sadece ama bu ay sonunda bayram olduğu için kızıma bayramlık almak istiyorum
o yüzden kitap alımını durdurdum ama içim gidiyo resmen

Canlar ben hic okuyamiyorum bu ara, beni ramazan bitene kadar idare edin
Bu haftada misafir agirlama isleri var, yine elime alamam buyuk ihtimal

hadi seni idare edelim bari

Son düzenleme:
kızlar telmina durrani'nin kafir adlı romanını mutlaka okuyun.10yıl önce okudum ve gözyaşlarım durmamıştı.nir arkadaşıma vermiştim öyle gitti.geçen kitapçıdan buldum hemen aldım 1günde bitti,bende bittim ama:):).mutlaka okumalısınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlk defa duyuyorum canım, bakayım.

Bu arada bebiş nasıl? Cinsiyeti belli oldu mu?

Günaydın Kızlar

Bu aralar kitap okumayacağım vaktim var ama aklım başka yerlerde olduğundan okuduğumu anlayamıyorum o yüzden biraz ara vereceğim.

günaydın kızlar kitap alıntılarının eklendiği bir site açılmış gördünüz mü? henüz tam bakamadım ama ilk fırsatta keşfedeceğim bizim kullandığımız neo.. ve vik... tan farklı bir site, bakalım bu nasılmış

Kütüphaneye üye olsan?
Gerçi orada da eski kitaplar vardır.:44:

iyiyiz canım çok şükür. Hissediyorum artık tabi gaz değilse. Oğluşum olacak .Dktor ufak bir ihtimal değişebilir dedi.1 hafta sonra kontrol var o zaman net olarak öğreneceğiz

Oyyy canım yerim o minik oğlanı, sağlıkla gelsin.

Ne güzel, ilk hamilelik en güzelidir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…