aay çok sevindimKuzum pendike atandım
ayy maşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsiniyiyiz canım çok şükür. Hissediyorum artık tabi gaz değilse. Oğluşum olacak .Dktor ufak bir ihtimal değişebilir dedi.1 hafta sonra kontrol var o zaman net olarak öğreneceğiz
günaydın canımgünaydınlar
patasana syf 96
günaydın canımGünaydın Kızlar
Bu aralar kitap okumayacağım vaktim var ama aklım başka yerlerde olduğundan okuduğumu anlayamıyorum o yüzden biraz ara vereceğim.
günaydın canımgünaydın kızlarkitap alıntılarının eklendiği bir site açılmış gördünüz mü? henüz tam bakamadım ama ilk fırsatta keşfedeceğim bizim kullandığımız neo.. ve vik... tan farklı bir site, bakalım bu nasılmış
günaydın canımKütüphaneye üye olsan?
Gerçi orada da eski kitaplar vardır.:44:
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli nasıl gidiyor
sağol canım benımaay çok sevindimhangi okul(istersen özelden yaz)
ayy maşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
günaydın canım
günaydın canım
biraz kafanı dinle tabi,toparlanınca yine okursun
günaydın canım
kitabın döndü mü
günaydın canım
kütüphaneye üyeyim aslında ama biraz uzak ve 1 kitap alabiliyorum sadece
ben de eşimi de üye yaptım 2 kitap alıyorum ama o da yetmiyor bana ve gidip gelmek zor geliyor açıkçası
bi de okuduğum kitap kitaplığımda dursun istiyorum
günaydın canım, iyiyiz çok şükür sen nasılsın
sağol canım benım. Benım memlekette Kitap pazarı var. Okumadıgın kitapları ücretsiz değiştiriyorsun ve sende kalıyor, yada kart çıkartıyorsun okuduktan sonra geri getiriyorsun.hiç olmadı 3 güncel kitap alana 1 tane güncel kitap hediye. Artık okumazsan suratımıza tükürürler
ay neresi hemen oraya taşınmak istiyorum
Tahmin bile edemezsin..Afyondayım ben. Cidden kitap pazarı baya güzel. Ben ayda 4 tane yüklenip geliyorum
aay çok sevindimhangi okul(istersen özelden yaz)
ayy maşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
günaydın canım
günaydın canım
biraz kafanı dinle tabi,toparlanınca yine okursun
günaydın canım
kitabın döndü mü
günaydın canım
ben de eşimi de üye yaptım 2 kitap alıyorum ama o da yetmiyor bana ve gidip gelmek zor geliyor açıkçası
günaydın canım, iyiyiz çok şükür sen nasılsın
o zaman Allah kısmet eder de tercih yapma imkanım olursa ilk sıralarda yer alacak Afyon
günaydın canım
kitabın döndü mü
iyiyiz canım çok şükür. Hissediyorum artık tabi gaz değilse. Oğluşum olacak .Dktor ufak bir ihtimal değişebilir dedi.1 hafta sonra kontrol var o zaman net olarak öğreneceğiz
merhaba hatunlar naslsınız sıcaklardan pek bişey yapamıyorum.
ince memed ortalardayım ama güzel kitap kolay okunuyor.
canım Allah sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin inş. bende 22 haftalık oldum ama hiç kıpırtı hissetmiyorum. göbekliyim normalde ondan mıdır.
gerçi ilk kızımda da öyleydi. sezeryana gidecektim yine bişey hissetmemiştim. usg de kıpır kıpır balık gibi ama bakalım hayırlısı.
Benim öyle bir düşüncem yok. Okuduğum kitap kütüphanemde olsun gibi... Kütüphaneden ya da arkadaşlardan / tanıdıklardan alır, okur veririm....
günaydın canım
...
Yüzyıllık Yalnızlık kitabım bitti
anlatılan olaylar aşağı yukarı yüzyıllık bir süreçte gerçekleşiyor
ama konular o kadar birbiriyle bağlantılı anlatılıyor ki sanki 1 haftalık bişey anlatılıyor gibi
başka bir yazar anlatsa(dil basit,kısa kısa cümleler kuran,hayal gücünden yoksun bi yazar) asla okumıycam hatta arkasından küfredicem bi kitap olurdu
kimin eli kimin cebinde belli değil,ensest ilişkiler yumağı
hala yeğen birbirini okşuyor, teyze yeğen yatıyor, ikiz kardeşler aynı kadınla yatıyor:120:
ama gülümseyerek okudum yazarın müthiş bir mizahi anlatımı var ve her şeye rağmen pişman değilim okuduğuma
ramazan da okumayaydım iyiydi
iyiyim bende çok şükür kitap okumayı özledimmm
döndü canım ama o yokken Debbie Macomber-deniz feneri yolu'na başlamıştım iş güç derken anca bu sabah bitirebildim onu. yüzyıllık yalnızlık'ı da yanımda getirmemiştim, 108.sayfadaydım aslında ama bendeki e-kitapta sayfa numarası yokelinde yeşil kapaklı (canın yeni kapaklarından) yüzyıllık yalnızlık olan varsa bana 108. sayfanın ilk 2 cümlesini söyleyebilir mi ki biraz baksam hazır boşken
merhaba hatunlar naslsınız sıcaklardan pek bişey yapamıyorum.
ince memed ortalardayım ama güzel kitap kolay okunuyor.
canım Allah sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin inş. bende 22 haftalık oldum ama hiç kıpırtı hissetmiyorum. göbekliyim normalde ondan mıdır.
gerçi ilk kızımda da öyleydi. sezeryana gidecektim yine bişey hissetmemiştim. usg de kıpır kıpır balık gibi ama bakalım hayırlısı.
Enee bitirmis ya bizim kiz, bende bu aksa misafir vardi, pert bi durmdayim suan.
Utandim simdi, oturimde okuyim 2 sayfa ev sessizken.
......
Benim öyle bir düşüncem yok. Okuduğum kitap kütüphanemde olsun gibi... Kütüphaneden ya da arkadaşlardan / tanıdıklardan alır, okur veririm.
hee bitirdim uzun bile sürdü sanki
beim yarın yine misafirim var ne pişirsem kii
canım benim çok sağ ol,teklif ettin ya inan sanki tüm kitaplarını okumuş gibi oldumrabbım gonlune gore versin canım.Benden de alırsın. Evde 400 kadar var.orta okuldan bu yana yanı 'mavi saçlı kız' kıtabından bu yana kitap okumak bende hastalık oldu.Birde 'şeker portakalı' ...2 kitabın bende etkisi büyüktür.
döndü canım ama o yokken Debbie Macomber-deniz feneri yolu'na başlamıştım iş güç derken anca bu sabah bitirebildim onu. yüzyıllık yalnızlık'ı da yanımda getirmemiştim, 108.sayfadaydım aslında ama bendeki e-kitapta sayfa numarası yokelinde yeşil kapaklı (canın yeni kapaklarından) yüzyıllık yalnızlık olan varsa bana 108. sayfanın ilk 2 cümlesini söyleyebilir mi ki biraz baksam hazır boşken
Loliss bu ara bi calistim ki, aksam sarma sardim, borek actim, pasta yaptim.
Gunduzde dur durak bilmeden yemek yaptim.
Hafta sonuda icli kofte yaptim. Mutfaga adadim bu ara kendimi.
Inanamiyorum, teyze oldum galiba
hee bitirdim uzun bile sürdü sanki
beim yarın yine misafirim var ne pişirsem kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?