- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Allah razı olsun bizi sever mi sevmez mi diye düşünmek zorunda bırakmıyolat
Bazi arkadaslar diyor kocam sebze yemez, tavuk yemez, et yemez. Ne yer diyorum, makarna demisti bi kere birisi
Valla hic yormuyorlar bizi o konuda, bi de miymintilik ettiklerini dusun her gun makarna yerdik artik hep beraber
ben de geçenlerde bi abladan duydum
eşi sadece yumurta makarna menemen yiyomuş
tek yediği sulu yemek kuru fasulyeymiş
öyle ömür mü geçer yaa bi de 2 tane çocukları var onlar da bu yemekleri yiyo sadece kadın onlara ayrı yemek mi yapıcam diyo
yazık küçücük çocukları da
Cocuklarin da ayni seyleri yemesi fenaymis ya, ayri yemek yapsin cocuklara. Buyume caginda her sey gerekli cocuklarayazik valla, bak iste bizimkiler bizi bu konuda uzmuyor sansliyiz
Enee bitirmis ya bizim kiz, bende bu aksa misafir vardi, pert bi durmdayim suan.
Utandim simdi, oturimde okuyim 2 sayfa ev sessizken.
Sende mi okuyamiyon bu ara benim gibi
Hem kitap okumayi, hem sziz ozledim ben
Albay Gerineldo Marquez hergun amarantaya gidiyordu.
Benimde pdf ama hadi yazayim dedim :44:
Oyyy kuzucugun takvimi eklenmis, hayirli olsun.
tabii o dönem kitaplarında dilin çok sade olmasından pek bahsedilemez. ama ben sanırım biraz bu dil yapısını da seviyorum.
Albay Gerineldo Marquez hergun amarantaya gidiyordu.
Benimde pdf ama hadi yazayim dedim :44:
bendeki de can ama eski kapak
''..........jose arcadio çocukluğunu çoktan unutmuştu.onu ilk gördüğü anın etkisinden kurtulamayan yalnızca rebeca oldu''
Ben açıkçası klasiklere pek yönelmedim şimdiye dek. Çok eksiğim vardır o yüzden. Genellikle alternatif yazarlara yönelmekle birlikte bu aralar da Türk Edebiyatı'na yöneldim. Dünya klasiklerinden evvel kendi yerli edebiyatımızın içindeki cevherleri çözmek istedim. Büyük ihtimalle okumuşsundur ama Ahmet Hamdi Tanpınar...Ben öyle bir yazar görmedim. Hala tavsiye aradığın oluyorsa Sana Ahmet Hamdi'yi, özellikle de Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nü tavsiye ederim. Çok büyük yazar, büyük şaheser. Ahmet Hamdi Tanpınar'ın kalemini tanımlamak benim için çok zor, pek kelime bulamam.
Tabii ki alıyorum. Fakat öyle "illa okuduğum kitap kütüphanemde olsun." düşüncem yok.Oyle deme, almaya calis imkanin oldukca.
Ileride gurur duyacagin bi kutuphanen olur.
Hepsini okudum diye hava atarsin
Canım ya, boyun kaç?oh maşşallah ben o kadar şey yapamam valla 2 kişi gelecek zaten
nasıl teyze oldun kız kardeşin mi doğurdu
kız bi de ben 45 kilo ya düştüm çok yoruluyorum yaa
merhaba,bana sorulmadı ama sarma dolma pilav yayla çorbası hepsi pirinçle yapılacaksa olmaz bence...
günaydın canım
ben kpss yüzünden okumaya ara verdim o yüzden okuyamıyorum sne neden okuyamıyorsun ki..
bende özledim bendeeee
Bende ramazan munasebetiyle, uykusuz, gozlerim yaniyo. Kitaba bakarken yaslar akiyo
Zoombi gibiyim bu ara
savura kalkmak çok zor olsa gerek Allah yardımcın olsun..
artık ramazandan sonra bol bol okursun canım..
Allah kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?