Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba arkadaşlar kitabımı bugün bitirsem diyorum. süper olur.kitap elimde bikaç hafta kalınca çok rahatsız oluyorum

Oo masallah ama tam ideal, bi erkek 25ten once evlenmemeli.
Benim kardesim 23 yasinda daha

Allah mesut etsin canım. erken evliliğin avantajları da var dejavantajları da var.geç evlenmenin en güzel yanı belli bir birikimin oluyor rahat ediyorsun.ama gözlemlediğim kadarıyla evlilik kararını biraz uzatınca ilişki yıpranıyor. her ilişki aynı değil tabii..

buarada bugün radyoda Atiye nin bir şarkısını duydum. bu işte bir yanlızlık var. (belki şarkının adı o değildir) neyse canım Tuna Kiremitçi falan okumak istedi..şöyle melankolik ilişkiler olan bir kitap hafif hüzünlü..
Milletin canı tatlı falan çeker bizim canımız kitap çeker oldu.

Canim hamileligin hayirli olsun, Allah saglikla dunyaya getirmek nasip etsin daha once soyledim mi bilmiyorum, soylediysem de bi daha soylemis oldum

Son düzenleme:

prensesim zayıfsan sanabilirler beni bile sananlar oldu zayıfım diye
ve ben hayır o kadar uzun değilim dedikçe iddalaşıyorlardı ölçmeye kalkanlar bile oldu
Önceden zayıftım. Şu anda 64 KG falanım.
Ha, kemiklerim iri tabii o var. Ondan heybetli duruyor olabilirim.

Patasana syf 354 teyim bugün bitçek kısmetse
kitapyurdundan 5 tane kitap sipariş ettim.. bi süre almıcaktım sözde evdekiler azalmadan ama kafama esti aldım gene
ohh iyi yapmışsın,keyifle oku
ben nefsimi terbiye ediyorum ramazan dolayısıyla

Ben de 164 cm'yim ama her gören 170 cm sanıyor. Heybetliymişim. Öyle diyorlar...

aslında normal yurdum kadını sayılırım da bana da zyıfım diye daha kısa gösterdiğimi söylüyor insanlar
genel geçer algıları tersine çevirdim resmen

Günaydınlar.
Mutluluk Projesi bitti.
Sonsuz Arzuya Uyanış sayfa 73 teyim.
Yeni kitabım Gecelerim ve Falaka-Ahmet Rasim

Günaydın kızlar şehir dılındaydım pek okuyamıyorum ama sanırım kürk mantolu Madonna'yu bugün bitirebilirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydınlar.
Mutluluk Projesi bitti.
Sonsuz Arzuya Uyanış sayfa 73 teyim.
Yeni kitabım Gecelerim ve Falaka-Ahmet Rasim

Günaydın kızlar şehir dılındaydım pek okuyamıyorum ama sanırım kürk mantolu Madonna'yu bugün bitirebilirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydınlar
Anita Amirrezvani-Çiçeklerin Kanı' na başladım sayfa 39

günaydın güzel bilgeler
huzurlu günler

günaydın kitap kurdu güzel hatunlarrr hayırlı cumalar

nasılsınız?

gözyaşlarıma rağmen babam sayfa 27

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…