Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Selam hanımlar;

Sonunda Simyacı' yı bitirebildim. Kitabı beğenenler olacaktır elbette ama benim hoşuma gitmedi. Okurken çok sıkıldım.

Yeni kitabım Stendal "Kırmızı ve Siyah". Başladım başlamasına da Vadideki Zambak gibi olacak diye çok korkuyorum. Okumuş arkadaşlardan yorum alabilir miyim? Selamlar...

Merhabalar
Yabancı-Alber Camus'u bitirdim. Hüsen Portakal'ın Boşanma ve Kadın'a devam ederken Nora Roberts Üç KAder Tanrıçası'na başlayacağım.

Hepimize iyi pazarlar

Hanımlar yok mu Stendal' ın Kırmızı ve Siyah' ını okumuş birileri? Nasıl buldunuz?

kitap dünyasına 6-7 ay ara vermiştim . şimdi yeni kitaplar almak istiyorum önerileriniz varsa değerlendireyim. korku dışında her tür olur.

lavin canım alan öneride alabilirim

kitap dünyasına 6-7 ay ara vermiştim . şimdi yeni kitaplar almak istiyorum önerileriniz varsa değerlendireyim. korku dışında her tür olur.

lavin canım alan öneride alabilirim

sarah jio nun kitaplarını çok öneriyorlar.ben almayı düşünüyorum.daha fırsat olmadı.bir incele istersen.

merhaba, şu sıralar tembellik ettiğimin farkındayım.
tatil dönüşü hem ofisteki işleri toparlamak biraz zaman alıyor, hem de yeni öğrendiğim hamileliğe adapte olmak...
velhasıl, Stephen King'in "Kemik Torbası" adlı kitabını hala bitiremedim, okumaya devam ediyorum.
bir yandan da yazarını hatırlayamıyorum, "hafta hafta hamileliğiniz" adlı kitabı olumaya başladım. 8. haftadayım

Hayırlı olsun 1 hafta var aramızda

ben de, yerli yazarlardan deniz irfan, yabancı yazarlardan debbie macomber takipçilerindenim. her ikisinin de tüm kitaplarını okudum. tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…