Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kızlar, bir kitap satış sitesi siparişle beraber hediye olarak kahve falan gönderiyordu, hangisiydi o hatırlayan bilen var mı? aklıma takıldı da

merhaba. ben okudum. beğendim. tarih kitabı. hassan sabah ve fadailerini anlatıyor. alamut kalesi var. orada ayrı bir yaşam :) aynı bir dünya

Ne güzel :) Evde okunması gereken o kadar çok kitap var ki, kitap almamak için zor tutuyoru kendimi yine. En son "Kürk Mantolu Madonna" yı okudum . Son zamanlarda okuyup çok beğendiğiniz önereceğiniz kitaplar neler acaba? İnsana derinlik katan, dünyasını genişleten cinsten :)

şu an Mrs. Dalloway- Virginia Woolf okuyorum oldukça derinlik katıyor Bilinmeyen Bir Kasının Mektubu-Stefan Zweig kesinlikle okunması gerektiğini düşündüğüm bir kitap yine çok derin...

Kasım'daki kitap fuarına kadar almamaya çalışıyorum ben zaten bu yaz çoooook aldım
Fuarı ben de iple çekiyorum ama ben fuardan çok fazla kitap alamıyorum. Toplu taşıma araçları ile toplu kitap taşımak zor oluyor.

Ama oraya gidip delirmek, kitaplara dokunmak, tek tek koklamak, bazı yazarların söyleşilerine katılmak, kitap imzalatmak (hiç almıyor değilim. birkaç tane özel bulduğum kitabı alıyorum. )

kızlar, bir kitap satış sitesi siparişle beraber hediye olarak kahve falan gönderiyordu, hangisiydi o hatırlayan bilen var mı? aklıma takıldı da
Kitapyurdu idi. Ben de kaç kere alışveriş yaptım bana da ayraçtan başka bir şey gelmedi.

Bu arada beni çok özendirdiniz. VİKİTAP'a üye olsam mı ben de? Ben zaten okuduğum kitapları not alıyorum ama orada sadece not almak değil, fikir de alıyorsun, etkileşim oluyor galiba.

Kitap yurdu gönderiyor kahveyi. Bana da her seferinde geliyor kahve. Dün hiç okuyamadım kitap. Bugün de pek keyfim yok.

ellerine sağlık azracım.

çok geçmiş olsun tatlım, inşallah iyi sonuçlar alırsın.

sana da çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.

Yeni üyelik alıyım en iyisi:)
Fazla coşmayalım da kitapları almadan çıkmak zorunda kalırız

bende aklıma gelmişken girip bakayım, benimde nickim aynı ekleyebilirsin.

yok yok, kitapları alıp çıkana kadar gayet hanım hanımcık olacağım, söz

canım sen vardın bende galiba vikitapta.

bana da bak azra.

kitapyurdu en son geçen hafta geldi 2 kitaba iki kahve.

Kitap yurdu gönderiyor kahveyi. Bana da her seferinde geliyor kahve. Dün hiç okuyamadım kitap. Bugün de pek keyfim yok.

gülümsün canım vikitapda çok yorum olmuyor ama elinin altında oluyor ne okumuşum, ne yapmışım diye.. Neokuru kullanıyorum ben yorum vs için, daha aktif kullanılıyor gibi...
bu arada ben hiç kitapyurdundan sipariş vermedim diğer sitelerden birkaçını kullanıyorum fiyat,tedarik vs olarak çok iyiler am kıytırık ayraçlar dışında gönderdikleri bir şey yok.. Yeri geliyor 150 liralık sipariş veriyorum 2 tane kıytırık ayraç yolluyorlar, azcık gönlümü hoş etseler

Blue birbirimizi takip ediyoruz sanırım, yarın bakarım yine de..
takipleşmediklerimiz de ekleyebilir
vikitap: tugceb
neokur: madison

(telefondan ne zor oluyor siteye girmek)

Günaydın!
Keyifsizim. Kitap okuma hızım kaplumbağanın yürüyüşü ile eş değer.

Eşin taşısın tabii, hamile halinle sen mi taşıyacaksın bir de!
(Beni de duyan her işini birilerine yaptıran bir insan sanır ama değil, maalesef değil. Keşke öyle olsam! )

günaydın güzel bilgelerim
Günaydın KİTAPKOKUSU

nasılsın canım?

bugün sanki tam kitap okuma havası var değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…