Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Çok hoş geldiniz. :)
Konumuzun ilk mesajını okur musunuz? :)

Hoşbulduk.
İlk sayfayı okumuştum ztn canım.
Yanlız kafama birşey takıldı o yüzden sormak istiyorum.

Okuma günlerimizde, katılmak isteyenlerle aynı kitabı aynı anda okuyup, kitap hakkında konuşuyoruz denilmiş fakat sanki son msjlarda herkes farklı kitap isimlerinden bahsetmiş gibi geldi.
Bu kural geçerli değilmi acaba artık?
Şimdiden bilgilendirme için teşekkürler

Evet, bir ara üyelerimiz aynı kitabı aynı zamanda okumaya başlayıp o kitap hakkında yarışıyorlar / görüşüyorlardı. Şu anda yapmıyoruz ama bu ileride yapmayacağımız anlamına gelmez tabii...

Bugün hiç okuyamadım yorgunluktan ölüyorum resmen.Yarın devam ederim artık.
Bu arada D&R ın 9.90 lık kitaplarından önerdikleriniz var mı?

Tamam o zaman şuanda okuduğum kitap hakkında ilk bilgilendirmede bulunim
Kurt Seyt & Shura-Nermin Bezmen 252

canım özelden yaz mailini sana da göndereyim.

teşekkür ederim canım yazıyorum hemmen

Bugün hiç okuyamadım yorgunluktan ölüyorum resmen.Yarın devam ederim artık.
Bu arada D&R ın 9.90 lık kitaplarından önerdikleriniz var mı?

o kitapların arasında sağlam bir karıştırmayla iyi kitaplar bulunabiliyor, benim önerim git ve karıştır karıştırabildiğin kadar
ben en son Suikastçının Şarkısı'nı aldım Cevahir AVM D&R'dan, şu an okuyorum, başlarda sıkıldım şu an 86dayım ve ilgimi çekmeye başladı, güzele benziyor. Hint mitolojisiyle ilgili çok terim var bilmediğim için başta sıkıldım ama dip notlarla basit bir dille açıkladığı için kısa zamanda kavradım, internetten de arada araştırıyorum şu kimmiş vs diye bu gidişle Hint mitolojisiyle ilgili kitaplar okuyacağım meraklandım... bu arada kitapta dini lider olmak istemeyen bir çocuğun bu durumdan kaçışı anlatılıyor, kitaba göre liderlik babadan oğula geçiyor. ilginç geldi bana.

çok karıştırınca da etrafımdaki çalışanlar bana suçluymuşum gibi bakıyor sinir oluyorum bu duruma.ee kardeşim bakmadan nasıl alacağım ki? kapağına bakıp mı seçeyim? dimi ama ?

çok karıştırınca da etrafımdaki çalışanlar bana suçluymuşum gibi bakıyor sinir oluyorum bu duruma.ee kardeşim bakmadan nasıl alacağım ki? kapağına bakıp mı seçeyim? dimi ama ?

çok haklısın canım, elbette bakıp inceleyeceksin
aslında çalışanların öyle yapmaması gerekir, bana pek denk gelmedi ya da ben umursamadığımdan fark etmemiş olabilirim
ben çok karıştırırım ama dağınık bırakmamaya çalışırım buna rağmen çalışan beni göz hapsine alırsa da pis pis bakarım

yok dağıtmıyorum ama ne bileyim.sanki bakıp bakıp almayacak mı bu diyor acaba ondan mı öyle bakıyorlar.ya da bana mı öyle geliyor

yok dağıtmıyorum ama ne bileyim.sanki bakıp bakıp almayacak mı bu diyor acaba ondan mı öyle bakıyorlar.ya da bana mı öyle geliyor

bence sana öyle geliyordur canım şimdiye kadar sadece D&R değil hiçbir kitap markette böyle bir duruma rastlamadım, üstelik istediğin kitapları alıp oturup inceleme şansın bile var, o yüzden çalışanlar yadırgamaz rahat hareket et sen

bence ben hep mağaza boşken denk geliyorum.bakarsa baksın bana ne bütün kitapları karıştıracağım evet oturup inceleyenler çok.Hele birisi vardı neredeyse kitabı oturduğu yerde bitirecekti

bence ben hep mağaza boşken denk geliyorum.bakarsa baksın bana ne bütün kitapları karıştıracağım evet oturup inceleyenler çok.Hele birisi vardı neredeyse kitabı oturduğu yerde bitirecekti

evet oluyor öyleleri, ama benim hoşuma gidiyor
şimdiye kadar D&R'da fotoğraf dışında bir konuya müdahale edildiğini görmedim
kitapları korsandan koruyabilmek amacıyla sanırım asla fotoğraf çekilmesine izin verilmiyor, çok da iyi oluyor

sanırım bir de 9.90 olanlar raflarda değilde üst üste dizili bir de kasa tarafında elemanların yoğun olduğu yerde belki de ben abarttım canan tan ın kitaplarını almak istiyorum ama acaba fuarda olur mu? biraz daha bekleyip öyle mi alsam? çok kararsızım.

canım ben 4 yıldır fuar dönemi okulda olduğum için gidemiyorum o yüzden tam bilmiyorum ama genelde fuar dönemi internette de indirimler oluyor ve hemen hemen aynı fiyata geliyor eğer taşıma sıkıntın varsa haberin olsun bir araştır.
fuarda Canan Tan kitapları %90 olur çünkü satılan bir yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…