Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Uçurtma avcısı bitti. Valla bir solukta okudum. Bin muhteşem güneşi de okumuştum. Bence ikisinin de değeri bşrbirindenfarklı. Yani kıyaslanamaz. Ben ikisini de çok sevdim.
Yarın baba ve piçe başlıyorum. Zaten şu anda elimde başla kitap yok.
Kitap almam gerek. Bayramdan sonra alırım artık.
D&R ve kitap yurdunun fiyatlarını karşılaştırdınız mı hiç. Hangisinden almak daha mantıklı sizce

Çok güzel kitaplar her ikiside Bin muhteşem güneşten çok etkilenmiştim . Bu kitap halimize ne kadar şükretsek az dedirtiyor Atatürkün yattığı yer nur olsun şuan okuyup okutabiliyorsak hep sayesinde .

Çok güzel kitaplar her ikiside Bin muhteşem güneşten çok etkilenmiştim . Bu kitap halimize ne kadar şükretsek az dedirtiyor Atatürkün yattığı yer nur olsun şuan okuyup okutabiliyorsak hep sayesinde .
Kesinlikle çok rahat yaşıyoruz. Atatürk olmasaydı biz de Afganistan gibi olabilirdik.
Valla okurken yerimde zıp zıp zıpladım ne olacak diye.

merhabalar
hafta sonu tam kitap okumalıktı bol yağmurlu bir hava ve ben Empatiyi bitirdim

Yeni kitabım Puslu kıtalar atlası- İhsan Oktay Anar

İnternetten kitap almaya ilk başladığımda kitapyurdundan alıyordum fakat sonra D&R daha uygun olduğunu farkettim o gün bugündür hiç kıyaslama bile yapmadan D&R'dan alıyorum

Günaydın Kürk Mantolu Madonna syf 102.
Çok sevdim ben bu kitabı bu zamana kadar nasıl okumadım hayıflandım kendi kendime...
Boşuna değil her zaman çok satanlar listesinde olması.Bu yüzden gelip geçici değil yeri.

Bu arada Game of Thrones izleyen arkadaş sana sesleniyorummmm
2. sezon 7. bölüme geldik çok heyecanlı gidiyor

canım bazı yayınevleri idefixte daha uygun oluyor, bence 3 sekme aç sen istediğin kitapları 3 sitede de ekle sepete hangisi daha uygun olursa ordan al ben öyle yapıyorum

İstanbul Hatırası bitti. Mevlânâ ve şems'ten yüreğinizi ısıtan hikayeler e başladım. Sayfa 84. Aşk'ın gölgesinde bir kitap ama Şems ve Mevlana' yı sevdiğimden dolayı okuyorum biraz da...

günaydın kızlarrr
son 12 gün
ERDAL DEMİRKIRAN-BÜTÜN KADINLAR APTALDIR SEN HARİÇ !

erdal demirkıran hayranıyımm

Eklentiler

• BwH_MVHCQAA8Vee.webp
    38 KB · Görüntüleme: 86
canım bazı yayınevleri idefixte daha uygun oluyor, bence 3 sekme aç sen istediğin kitapları 3 sitede de ekle sepete hangisi daha uygun olursa ordan al ben öyle yapıyorum
günaydın kızlar
evet canım sağol ya. iyi çözüm bence.
ben de ritalin çözüm değil adlı kitabı arıyorum ama bulamadım. oğlum hiperaktif ve ritalin kullandık bir süre. şimdi bıraktım. kullanmak istemiyorum. bu kitabı bulmam gerek mutlaka.
baba ve piç sayfa 72 deyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…