- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Çok güzel kitaplar her ikiside Bin muhteşem güneşten çok etkilenmiştim . Bu kitap halimize ne kadar şükretsek az dedirtiyor Atatürkün yattığı yer nur olsun şuan okuyup okutabiliyorsak hep sayesinde .Uçurtma avcısı bitti. Valla bir solukta okudum. Bin muhteşem güneşi de okumuştum. Bence ikisinin de değeri bşrbirindenfarklı. Yani kıyaslanamaz. Ben ikisini de çok sevdim.
Yarın baba ve piçe başlıyorum. Zaten şu anda elimde başla kitap yok.
Kitap almam gerek. Bayramdan sonra alırım artık.
D&R ve kitap yurdunun fiyatlarını karşılaştırdınız mı hiç. Hangisinden almak daha mantıklı sizce
Kesinlikle çok rahat yaşıyoruz. Atatürk olmasaydı biz de Afganistan gibi olabilirdik.Çok güzel kitaplar her ikiside Bin muhteşem güneşten çok etkilenmiştim . Bu kitap halimize ne kadar şükretsek az dedirtiyor Atatürkün yattığı yer nur olsun şuan okuyup okutabiliyorsak hep sayesinde .
Uçurtma avcısı bitti. Valla bir solukta okudum. Bin muhteşem güneşi de okumuştum. Bence ikisinin de değeri bşrbirindenfarklı. Yani kıyaslanamaz. Ben ikisini de çok sevdim.
D&R ve kitap yurdunun fiyatlarını karşılaştırdınız mı hiç. Hangisinden almak daha mantıklı sizce
Bugün baba ve piçe başladım. Sayfa 45 deyim
merhabalar
hafta sonu tam kitap okumalıktı bol yağmurlu bir hava ve ben Empatiyi bitirdim
Yeni kitabım Puslu kıtalar atlası- İhsan Oktay Anar
canım bazı yayınevleri idefixte daha uygun oluyor, bence 3 sekme aç sen istediğin kitapları 3 sitede de ekle sepete hangisi daha uygun olursa ordan alUçurtma avcısı bitti. Valla bir solukta okudum. Bin muhteşem güneşi de okumuştum. Bence ikisinin de değeri bşrbirindenfarklı. Yani kıyaslanamaz. Ben ikisini de çok sevdim.
bu arada yeni kitabım Yeni Dünya-Sabahattin Ali
İlerleyen günlerde kitap hakkındaki yorumlarını merak ediyorum cnm beğenirsen yaz olurmu
günaydın kızlarcanım bazı yayınevleri idefixte daha uygun oluyor, bence 3 sekme aç sen istediğin kitapları 3 sitede de ekle sepete hangisi daha uygun olursa ordan alben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?