Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam kızlar.. bu ay sadece iki kitap bitirmiş olucam galiba..
orta doğu sf 300 hafta sonu biticek inşALLAH..

kardeşim yarın kpss sınavına girecek dua istiyorum.. rabbim emeklerinin karşılığını boşa çıkarmasın

Nasıl beğendinmi cnm kitabı

Merhabalar,
Bu kitaptan önce Piraye-Canan Tan okumuştum. Resmen boğdular beni okurken ama yaptığım işi yarım bırakmaktan nefret ederim. Sırf onun için okudum kitabı.
Öyle bir kitap üstüne böyle bir kitap okumak hele böyle enfes bir kurgu ve tarih kokan bir kitap okumak benim gibi tarih aşığı birisi için alışagelmemiş bir durumdu.
Çok mutluyum. Bu kadarını ummuyordum ama gerçekten bayıldım.
İstanbul aşığı iseniz daha da çok şiddetle tavsiye ediyorum.

Teşekkürler bilgilendirme için.Bende Ahmet Ümit'ten Agatha'nın Anahtarı ve Sultanı Öldürmek okumuştum.Beyoğlu'nun En Güzel Abisini de merak ediyorum.
Bende tarihi çok severim.
Valla bazen İstanbul aşığı bazende İstanbul'dan nefret eden biri oluyorum
İstanbul'la aramız bir şöle bir böyle

öğle arası avm de d&r a uğradım. orada uçurtma avcısını buldum. okuduğum sayfayı açtım. ya utanmasam yere oturup okumaya devam edecektim. o derece yani.
tek tek kitapları aldım elime karıştırdım baktım. hep aklıma siz geldiniz. burada bahsedilen kitapları orada gördükçe hepsini kucaklayıp eve götürmek istedim.

Benim kardeşim de girecek inşallah. Ben de dua istiyorum. Allah hepsine zihin açıklığı versin.

Beyoğlu'nun En Güzel Abisini okumanızı tavsiye derim. Güzel bir kitap polise-macera seviyorsunuz beğeneceğinizden eminim. Patasana-Ahmet Ümit okumuşmuydunuz? Buna da bir göz atabilirsiniz.

Benimde canım kitap mağzasına girince hiç çıkmak istemiyor

Kardeşine ve diğer emek harcayıp başarılı olmayı hak eden herkese başarılar cnm.
Hayırlısı olsun

Beyoğlu'nun En Güzel Abisini okumanızı tavsiye derim. Güzel bir kitap polise-macera seviyorsunuz beğeneceğinizden eminim. Patasana-Ahmet Ümit okumuşmuydunuz? Buna da bir göz atabilirsiniz.

Tamam canım sağol.
Patasanayı duydum ama okumadım.
Aşk Köpekliktiri almıştım ama nedese ben ısınamadım o kitap yarım ilerde baştan alıp bitiricem ama ne zaman bakalım

Aşklı meşkli kitaplara bende pek ısnamıyorum Sürükleniyor ellerimde. Bana poliye,macera,korku,gizem olacak bir solukta tuvalette,cafede,işte okuyorum o zaman. Yoksa aylarca masa üstünde kalıyor da kalıyor.

Bende Diriliş-Tolstoy okuyorum
Kitap bana çok sıkıcı geldi nedense.
Aranızda bu kitabı okuyup beğenen var mı acaba.

ben okudum beğendim :) asmunikal nikmide oradan geliyor

Aşklı meşkli kitaplara bende pek ısnamıyorum Sürükleniyor ellerimde. Bana poliye,macera,korku,gizem olacak bir solukta tuvalette,cafede,işte okuyorum o zaman. Yoksa aylarca masa üstünde kalıyor da kalıyor.

Konusu aşk olan kitapları severim fakat Ahmet Ümitin kalemine pek gitmemiş.
Türkiyede polisiye konusunda kendini kanıtlamış bir yazarın''aşk''ı anlatmaya çalıştığı, sonuç itibariyle de pek başarılı olamadığı bir kitap bana kalısa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…