Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın. Çavdar Tarlasında Çocuklar bitti
Yeni kitabım Aylak Adam-Sayfa 45
günaydın kızlar
baba ve piç sayfa 90 dayım. daha önce yarım bıraktığım bu kitabı şimdi okjumak için can atıyorum. demek ki o zaman modumda değilmişim.
çavdar tarlasında çocuklar kitabını beğendin mi

Evet beğendim. Cümleler basit, argo kelimeler var ama 16 yaşında bir ergenin dilinden anlatılmış kitap. Bana samimi geldi. Etkilendim doğrusu. Okumanızı tavsiye ederim.

Kürk Mantolu Madonna - sayfa 69. İlk başlarda can attığım bir kitap olmasına rağmen okumaya fırsat bulamamamdan mı kaynaklı bilemiyorum ama şuan ilerlemiyor sanki. Parça parça okuduğum için konudan da uzaklaşıyorum ister istemez. Bu nedenle tadını alamadım kitabın. İnşallah bir iki güne vakit ayırıp bitireceğim.

Merhabalar! Mevlânâ ve şems'ten yüreğinizi ısıtan hikayeler' de 320. sayfadayım. O kadar sıkıcı bir kitap ki okurken bayılacağım zannediyorum. Kokusu dışında Mevlana ve Şems olmasa ki, onlae bile bu kitabın o yavan dilini kurtaramıyor hayatta okumaya bile çalışmazdım...

Kızlar merhaba herkese iyi akşamlar
Sümeyye Akarçay- Rehine okuyorum
sayfa 260
sadece metroda otobüste ayakta kalmadığımda okuyabiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…