Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bu arada kızlar okunacak kitaplarımı paylaşıp sizlerden okuduklarınız varsa fikir almak istiyorum. Bi göz atar mısınız?

-Anasi Çocukları-Neil Gaiman
-Cehennem Çiçeği (Alper Kamu)-Alper Canigüz
-Dünya Hepimize Yeter-İsaac Asimov
-Kalbin Direnişi-Kemal Sayar
-Kavim-Ahmet Ümit
-Kırmızı Papağan-Jose Mauro de Vasconcelos
-Osman Hilmi Efendi'nin LAneti-Osman Aysu
-Ölüm Yeri-Jeffery Deaver
-Sessiz Oda-Lori Schiller
-Sevgi Uğruna Yaptıklarımız-Kristin Hannah
-Sizi Tekrar Görmek-Marc Levi
-Yalancının Günlüğü-Patry Francis
-Yedinci Gün-İhsan Oktay Anar
-Yıkıma Giden Adam-Alfred Bester
-Kitabül Hiyel-İhsan Oktay Anar
-Aşk Köpekliktir-Ahmet Ümit

Bayağı azalmışlar yahu Uzun zamandır okunacak kitaplarımı 20'nin altına indirememiştim.

Merhabalar baba ve piç sayfa 120 deyim.
P PembePaltolu ne çok kitabın var okuman gereken.
Ben bunların hiçbirini okumadım. Üstelik elimdeki kitap bitince okuyacak kitabım yok evde.
Ben de şunu yazacaktım yeni bir topik açsakve oraya sadece okuduğumuz ve beğendiğimiz kitapları yazsak. Bildirimler topiği gibi. Bu topikte de yazdık ama hel ara sayfalarda kaldı.
Ne dersiniz kızlar.

Valla canım daha yazmadıklarım varmış 130 küsürlerdeydi, bu kadar eritebildim. Hiçbir zaman evimde okunacak kitabımın olmadığını hatırlamıyorum. Kitap alma güdülerim çok fazlaydı, ama neredeyse 6 aydır hiç almıyorum takaslar hariç. Benim için büyük başarı

Sadece yorumların, değerlendirmelerin yer aldığı bir topic açabiliriz, bana da sıcak geldi bu fikir.

Bu arada diğer topiğe yazamadım, çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine, Allah şifa versin.

Gğnaydınnnnn
Ben lisedeyken acayip kitap okurdum. Üniversitede bıraktım nedense. Sadece yaz tatillerinde eve gittiğimde babamın kütüphanesinden alır okurdum. Daha sonra yine bıraktım. Yeniden bu alışkanlığı kazanmalı 1.5 yıl oluyor. Ama o kadar süre uzak kalınca ne kitap adı biliyordum ne de yazar. Bu sefer kardeşimin kütüphanesine dasandım. Oradan okudum ara sıra. Sonra sizi buldum. Burada yazan kitaplardan aldım.
Şimdi elimde son kitabım var. Baba ve piç. Maddi durumlardan dolayı kitap yurdunda sepette olan ve kredi kartının kesilmesini bekleyen kitaplarım var.
Yeni topik bana da çok sıcak geliyor. Mesela ben bukreyi hiç beğenmedim. Neden beğenmediğimi burada yazsam bile arada kaynayıp gidiyor. Ya da kitapçıda atıyorum menekşe kokulu hikayeleri görüyorum. Acaba bu kitap güzel midir diye soruyorum kendime. Buradaki yorjmları hatırlamaya çalışıyorum. Öyle bir topikte hem kitabın adını hem de beğenip beğenmediğimizi yazarsak sanki daha iyi olur gibi geliyor bana. Topik açma işini de sizin gibi çok kitap okumuş Bilge'lerden biri üstlense diyorum ben.
Çok teşekkür ederim. Daha iyiyim bugün. Ama iğnelerim devam ediyor. Pazara gideceğim. Ondan önce yine hastaneye uğrayıp yaptırırım. Apartmanda hemşireler var ama iğne penicilin olunca hastanede yapılması gerekiyor.

İsim olarak bir tanesini önerebilir misiniz? Pucca'yı ben de okumak istiyorum.

Katrei Ask 30
Kitabin basinda Mevlana Ve Şems un çok özet hikayesi ablatilmis
Sonra mevlananin şiirlerine Semsin 40 kuralina yer verilmiş
Simdi de mevlananin hayat hikayesi anlatilmis
Bunlari daha önce ayrintili okuduğum için gözümde canlandiriyorum ama çöl özet geçilmiş.
Bundan sonraki bölümlerde mevlana ve sems le ilgili hikayeler var sanirim.

Hepimiz insanız, her dönem de ilgilerimiz aynı olmuyor. Benim de 1-1.5 yıllık bir aram olmuştu kitap okumalarda. Hayatımda bazen fazla tempolu olduğum dönemlerde ilgim dağıldığından okuyamıyorum. Aslında lisede-ortaokulda daha çok okurken, üniversitede azaldı kitap okuma hızım. Tabii kitaplara para verememenin ve etrafındaki arkadaşlardan ödünç alabileceğin kitapların tükenmesinin de bunda etkisi var mutlaka.

Kitap konusunda aslında 1.5 yıllık bir blogum var. Son 2 aydır yorumlama yapmadım ama hala yorumlarını çok sık takip ettiğim bloglar var. Ama maalesef bazı bloglar sadece kirlilik yaratıyor. Karşı değilim ama 15 yaşındaki liseli kızların okuduğu vampirli kitaplar pek de umrumda değil. İyi okuyucu olan blogları da seçmek ayrı mesele.

Kitap yorumlamaları konusu açabiliriz, ben sıcak bakıyorum. diğer bilgelerimiz de fikirlerini söyleseler daha çabuk karar verebiliriz.

Ben bazen düşünüyorum. Kitap okumadığım o yıllarda nasıl vakit geçiriyorsun acaba diye
Çocuğum yoktu internet yoktu. Ne kadar boşa vakit geçirmişim meğer
Topikkonusunda diğer kızlarda fikir verirse eğer açabiliriz. Iyi olacağına inanıyorum.
Bahsettiğin ve senin bloğunun ismini verebilir misin.

merhaba güzel bilgelerim

bayram tatilinde hazır evdeyken Savaş ve Barış-Tolstoy başlayayım dedim, bu akşam başlamayı düşünüyorum, 2 cilt can yayınları, işe giderken taşıyamadığım için uzun zamandır bekletiyordum...

hepinizin bayramını kutluyorum , sağlıklı mutlu huzurlu nice bayramlara

delidumanı bitirdim birisi sormuştu burda galiba kştakokusuydu. öle ahım şahım gelmedş ya da beklentim çok yüksekti bilmiyorum mutlaka oku diyeceğim bi kitap değil

üçünü okudum lavin.

yedinci gün : hiç bişey anlamadım desem yeridir çok çok zorlandım 2-3 kere bıraktım.

alper kamu: sevdim değişik b tarz alper canıgüzü çok severim öneirirm .

kavim: okudum ama çok hatırlayamıyorum sevmiştim bunuda.

Baba ve piç bitince elimde okuyacak kitabım yok. Pazar günü kartım kesiminde kitapyurdundan alacağım. Sepete attığım var bir kaç tane ama mutlaka al ve oku dediğiniz kitap vardır mutlaka. Önerir misiniz
Bu arada yeni topik hakkında ne düşünüyorsunuz.
Sadece kitap yorumu yapabileceğimiz bir topik...

Yeni topige aicak bakmiyorum
Buraya zaten rn fazla 10 kişi yaziyor günde
Onu da takip etmek zor olmuyor buraya yorumlrimizi da yazabiliriz
John verdon un kitaplar inin okudunuz mu ? Çok beğenerek okuyorum
3 kitabi cikmisti 3unu de okudum
Şimdi 4. Cikmis onu alacagim

kürk mantolu madonnayı okudun mu canım

Bu topikte aralarda kitaplar hakkında yorumları bulmak zor oluyor diye yeni topik fikrini ortaya atmıştım ben. Belki de şu an kitapsız olduğum içşn aklıma geldi bu fikir.
Hayır okumadım. Hemen bakıyorum netten

kürk mantolu madonnayı okudun mu canım
Evet okudum canım ve çok beğendim.
Aslında sen diyince aklıma geldi. Kuyucaklı Yusuf'u da merak ediyordum.

Kğrk mantoku kadsr etkilememiltş o kitap. Elif şafakran okyyabilşrsşn

selam bayanlar. bayramınız mubarek olsun.
elimde tess gerritsenin iki kitabı,
yüzyıllık yalnızlık ve
rüzgarı dizginleyen çocuk var.
sanırım yüzyıllık yalnızlığı okuycam, ramazanda pdf olarak gitmemişti.
şimdi iyi gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…