Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Katre ask ta 58. Sayfadayim
Hikayeleri 2 kez okusam bile birşey anlamiyorum
Bir 50 sayfa daha okuyup hala anlamazsam birakacagim
Bir daha da a101 sen kitap almayacagim

öncelikle bütün bilge bayanların bayramı kutlar hayırlara vesile olmasın dilerim :)
Kristin Hannah- uzak kıyılar başladım :) bakalım kaç günde bitireceğim

Merhabalar kızlar
Aylak Adam-Yusuf Atılgan bitirdim. Özellikle yazarın dilini bu kitapta çok sevdim. Daha önce de Anayurt Oteli'ni okumuştum ama bu kitabı daha iyiydi. Ancak ikisini da okuduktan sonra insanın yalnızlığı ve sıradanlığı üzerine bu kadar yoğunlaşan yazarın ruh halini çok merak ettim.

Yeni kitabım Yalancının Günlüğü-Patry Francis. Uzun zamandır elimde olan kitaplardan, bitireyim artık, çıksın aradan dedim.

Merhaba kızlar
2 gündür kitap okuyamıyorum.
Yarın yeni kitaplar alacağım.

iyi bayramlar bilgelerim
Halil Cibran Ermiş e başlıyorum bugün...
bu ara ne okuyacağıma karar veremiyorum
bana şöyle Nar Ağacı gibi bi kitap önerin yaa

Merhaba arkadaşlar herkese iyi bayramlar M maviduvar1 canım sen topiği aç destek oluruz güzel fikir.ben zaten bir kitap okumadan önce mutlaka o kitap hakkındaki Yorumları çeşitli sitelerden okurum.ama böyle bir torpikle okuyabilecek yeni kitaplarda buluruz

iyi bayramlar bilgelerim
Halil Cibran Ermiş e başlıyorum bugün...
bu ara ne okuyacağıma karar veremiyorum
bana şöyle Nar Ağacı gibi bi kitap önerin yaa
Loliss ikimizde çok temiz kalpliyiz herhalde gözüm seni arıyordu sen yazmışsın.Bayramda akraba ziyaretlerinde Cengiz in Beyaz Gemi Kitabı elime geçti onu okuyacağımda. kitabı görünce seni hatırladım.

bu arada Nar Ağacını beyoğlu Sahaflardan aldım Anneme çok güzel kitap diye okuması için verdim. Hiç beğenmedi nedense

Canım bana uygun gördüğün için teşekkür ederim. Açarım açmasına da ne bileyim daha çok kitap okumuş bir Bilge açsa sanki daha iyi olur.
Ben yarın kitap alacağım. Şimdi bu topiğin sayfalarını açacağım rastgele ve daha önce yazılmış yorumlardan bir kaç kşrap ismi arayacağım

merhaba güzel bilgelerim
bayram bol misafirli geçiyor o yüzden Savaş ve Barış'ı elime alamıyorum 2 gündür
182.sayfadayım... kalınlığı sebebiyle iş yerine de götüremeyeceğim iş yerinde Sabahattin Ali'lerime devam edeceğim sanırım...

Ve Dağlar Yankılandı uzun zamandır okumak istediğim bir kitap. Yorumunu bekliyorum.
Germinal Emile Zola'nın değil mi? Lisedeyken okumuştum, severek okuduğumu hatırlıyorum.
Bin muhteşem güneş ve uçurtma avcısından sonra ve dağlar yankılandı yı da okumalıyım diye düşündüm. Mutlaka yazarım bitirince.
Evet germinal emile zolanın. Somadqki kazadan sonra duydum bu kitabı. O zamandan beri okumak istiyordum. Beğeneceğimi düşünüyorum.

Baba ve piç sayfa 244 deyim. Daha önce yarım bıraktığım bu kitabı okumak içşn sabırsızlanıyorum resmen

Yazarı Ersin Özdil...kitabın adı Heredot' tan Neyzen Tevfik'e Bilgelik Öyküleri....sayfa 77 deyim...güzel bir kitap...her gece yatmadan önce okuyorum...azim ettim haydi bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…