Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Sessiz Oda-49 dayım.
Şizofreni ile mücadele eden yazar kendi hikayesini yazmış. Bu tarzı sevenlerin hoşuna gidecek bir kitap.

Merhaba , mart menekselerini bitirdim ondan oncede manolya kokulu hikayeleri okumustum bu ay basindan beri 2 kitap bitti

Selam kızlar
Herkese iyi haftalar.
Bayram bitti ve yine yeniden iş hayatına kaldığımız yerden devam...
Ben bayram süresi boyunca pek kitap okuyamadım.
Çok yoğun geçti hatta bayram tatilinden bir şey anlamadım desem yeridir.
Kürk Mantolo Madonna bitti ve gerçekten her daim çok satanlar listesinde olmayı hak ediyor
Yeni kitabım Gül ve Avcı-Asude
Syf 28 Kuşburnu çayı ile dün sabah iyi gitmişti

Ahmet Ümit-Aşk Köpekliktir'i yarıda bırakmıştım ben.

canım benim
bu aralar pek giremiyorum ama özledim sizi
Cengiz Aytmatov denince akla gelmek ne güzelmiş ya hu
ben nar ağacını çok sevmiştim geçişler,tarihi havası ve aşk... gerçekten tadı damağımda kaldı ve onun gibi bi kitap okumak istiyorum bu ara ama bulamadım henüz...Nun Masallarını sipariş ettim bakalım o benziyodur belki.ama sevmeyeni de çok nar ağacı nın.ben başladığım sıra bi arkadaşın elindeydi ayyy bitmiyor baydı resmen çok sıkıcı demişti.

Mart Menekşeleri'ni cok begendim harika bir kitap
yeni aldığım kitapları da okuduktan sonrasına sıraya koyayım en iyisi. teşekkür ederim.

canım çok şaşıracaksın çok :)
daha önce okuduğumda pek konsatre olamamıştım galiba. ama bu sefer tuttum. zaten daha önce yarım bırakmıştım. kitaba kıyamadığım için sanki kitaplıkta boynu bükük bana bakıyormuş gibi hissettiğim için yeniden başladım. çok merak ediyorum sonunu. yarın bitiririm gibi geliyor.

Merhaba Bilgeler..
3 gün önce bir kitaba başladım..
Okurken bazı yerlerde içim titredi..
Daha bitmedi, keyifle ve merakla okuyorum tavsiye ederim..

Yazarı Ersin Özdil...kitabın adı Heredot' tan Neyzen Tevfik'e Bilgelik Öyküleri....sayfa 77 deyim...güzel bir kitap...her gece yatmadan önce okuyorum...azim ettim haydi bakalım...

Merhaba , mart menekselerini bitirdim ondan oncede manolya kokulu hikayeleri okumustum bu ay basindan beri 2 kitap bitti

Arkadaşlar bi uğrayıp kaçmayın topiğimize sürekli bekleriz. İlk mesajı okuyun aramıza katılın.

En son okuduğum kitaptı ben de bayıldım. Çok güzeldi.

İyi akşamlar bilgecanlar
Evrenin Ötesi sayfa 300deyim, 100 sayfam kaldı, şimdi biraz ara verip dizi izleyebilirim
Öpücükler hepinize

günaydın kitap kurtları
geçmiş bayramınız kutlu olsun
bayramda çok kitap okuyamadım ama az kaldı kitabım bügün bitirirm herhalde.

puslu kıtalar atlası-sf 187

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…