- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
beğendin mi bu kitapları.Merhaba , mart menekselerini bitirdim ondan oncede manolya kokulu hikayeleri okumustum bu ay basindan beri 2 kitap bitti
Bu arada kızlar okunacak kitaplarımı paylaşıp sizlerden okuduklarınız varsa fikir almak istiyorum. Bi göz atar mısınız?
-Anasi Çocukları-Neil Gaiman
-Cehennem Çiçeği (Alper Kamu)-Alper Canigüz
-Dünya Hepimize Yeter-İsaac Asimov
-Kalbin Direnişi-Kemal Sayar
-Kavim-Ahmet Ümit
-Kırmızı Papağan-Jose Mauro de Vasconcelos
-Osman Hilmi Efendi'nin LAneti-Osman Aysu
-Ölüm Yeri-Jeffery Deaver
-Sessiz Oda-Lori Schiller
-Sevgi Uğruna Yaptıklarımız-Kristin Hannah
-Sizi Tekrar Görmek-Marc Levi
-Yalancının Günlüğü-Patry Francis
-Yedinci Gün-İhsan Oktay Anar
-Yıkıma Giden Adam-Alfred Bester
-Kitabül Hiyel-İhsan Oktay Anar
-Aşk Köpekliktir-Ahmet Ümit
Bayağı azalmışlar yahuUzun zamandır okunacak kitaplarımı 20'nin altına indirememiştim.
Mart Menekşeleri'ni cok begendim harika bir kitapbeğendin mi bu kitapları.
canım benimLoliss ikimizde çok temiz kalpliyiz herhalde gözüm seni arıyordu sen yazmışsın.Bayramda akraba ziyaretlerinde Cengiz in Beyaz Gemi Kitabı elime geçti onu okuyacağımda. kitabı görünce seni hatırladım.
bu arada Nar Ağacını beyoğlu Sahaflardan aldım Anneme çok güzel kitap diye okuması için verdim. Hiç beğenmedi nedense
canım çok şaşıracaksın çok :)Baba ve piç sayfa 244 deyim. Daha önce yarım bıraktığım bu kitabı okumak içşn sabırsızlanıyorum resmen
yeni aldığım kitapları da okuduktan sonrasına sıraya koyayım en iyisi. teşekkür ederim.Mart Menekşeleri'ni cok begendim harika bir kitap
daha önce okuduğumda pek konsatre olamamıştım galiba. ama bu sefer tuttum. zaten daha önce yarım bırakmıştım. kitaba kıyamadığım için sanki kitaplıkta boynu bükük bana bakıyormuş gibi hissettiğim için yeniden başladım. çok merak ediyorum sonunu. yarın bitiririm gibi geliyor.canım çok şaşıracaksın çok :)
Limon'um, ben de okuyacağım inşallah.selmlar bilgeler. katrei mateme başladım bakalım
Merhaba Bilgeler..
3 gün önce bir kitaba başladım..
Okurken bazı yerlerde içim titredi..
Daha bitmedi, keyifle ve merakla okuyorum tavsiye ederim..
Yazarı Ersin Özdil...kitabın adı Heredot' tan Neyzen Tevfik'e Bilgelik Öyküleri....sayfa 77 deyim...güzel bir kitap...her gece yatmadan önce okuyorum...azim ettim haydi bakalım...
Merhaba , mart menekselerini bitirdim ondan oncede manolya kokulu hikayeleri okumustum bu ay basindan beri 2 kitap bitti
Mart menekselerini heekese tavsiye ederim 2 gunde bitirdim o kdr surukleyici kiArkadaşlar bi uğrayıp kaçmayın topiğimize sürekli bekleriz. İlk mesajı okuyun aramıza katılın.
En son okuduğum kitaptı ben de bayıldım. Çok güzeldi.Geçmiş bayramınız kutlu olsun.
Tatilde olduğum ve gezmekten fırsat bulamadığım için giremedim.
Şu an 'Uçurtma Avcısı' nı okuyorum sayfa 251.
İçim burkula burkula okuyorum umarım dehşet bir sonla bitmez...
Şimdiden bittim kitaba. Filmini izlemek için de sabırsızlanıyorum...
ben o kitabı bitiremedim neden bilmiyorum diğer iskender pala kitaplarını çok kısa zamanda bitirmiştim ya ara çok verdim yada başka kitaplar karıştı arayaselmlar bilgeler. katrei mateme başladım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?