Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

olsun yüklenme fazla kendıne :) bir gün verılen aradan bişi olmaz.
sana gün verdım ben değil mi?

bana sömestr'dan dolayı ay vermiştin şubata özel. şubat listemden gidiyorum zaten yöneticim. istersen güne çevirebilir, fark etmez

okuyacagım kitap
puşkin-yüzbaşının kızı
1 hafta verdım kendıme 150 sayfa

bu kitap benim de okunacak listemde var, bitirince tavsiye eder misin yorumunu bekleyeceğim.

Camus' un Yabancı kitabını okuyorum.
geçen sene başlamıştım bu kitaba, birkaç sf okuyup bırakmışım :44:
şimdi en baştan başladım, nasıl bıraktığıma hayret ettim çok güzel bir kitap çok sevdim.
81.sayfaya geldim bile(okurken yarım saat kadar uyuyakalmışım:) ). şimdi 30 sayfam kaldı tekrar yatmadan biter sanırım...

haklısın verılen sürenin önemi yok 17 günün kalmış
şubat ayı 28 çekiyor

3-4 güne biter, belki daha erken
beğenirsem de, beğenmezsem de söylerım

Son düzenleme:
haklısın verılen sürenin önemi yok 17 günün kalmış
şubat ayı 28 çekiyor

3-4 güne biter, belki daha erken
beğenirsem de, beğenmezsem de söylerım

tropik güncesi beni çok yavaşlattı, incecik kitap 5 günde bitti.
bu haftam rahat geçecek, zamanında bitireceğim kitaplarımı diye umuyorum
sadece 1 kitabı duygusal şiddet içerikli diye(netteki yorumlara göre) okusam mı kararsızım. onun yerine başka kitap koyabilirim. daha sonra okurum onu ama şimdi okumak istemiyorum. bir çocuğun gözünden 2. dünya savaşını anlatan bir kitap... boyalı kuş...

içinden hangisini okumak geçiyorsa onu oku.
aynen bazen incecik kitap 5-6 gün alıyor
bazen de, orta kalınlıkta olan bir kitap 4 günde bitiyor

içinden hangisini okumak geçiyorsa onu oku.
aynen bazen incecik kitap 5-6 gün alıyor
bazen de, orta kalınlıkta olan bir kitap 4 günde bitiyor

kalın kitapları daha hızlı bitiyorum genelde. geçen ay ve bu ay, 300-400 küsür sayfalıkları 1,5-2 günde bitirdiğim oldu,çok sürükleyiciydiler.

şimdi elimdeki okunacak kitaplar 150 sf ile 616 sf arasında değişen kitaplar.
dilini-çevirisini sevemediğim zaman okuyamıyorum bir türlü. konuya bir şekilde dahil oluyorum yine...

geçen aydan yarım kalan Sunay Akın'a da 3-5 sayfalık okumalarla yavaşça ilerliyorum. aralıkta biter herhalde Sunay Akın'ı daha önce de okumuştum, İstanbul' da Bir Zürafa; o kısa sürede bitmişti, Önce Çocuklar ve Kadınlar bitemedi bir türlü :26::26:
bir de bu konuda yazmadığım çocuk edebiyatından kitaplar okuyorum. çerezlerim onlar benim

sıradaki kitaplarım:
Görmek
Goriot Baba
Çavdar Tarlasında Çocuklar
Hayvan Çiftliği
Ölüme Çok Yakın
Boyalı Kuş ??? kararsızım bu kitapta. okumam herhalde...

Görmek-Jose Saramago kitabını okuyacağım şimdi. 352 sf. Körlük kitabını çok beğenmiştim, tavsiye ederim. bu da devamı niteliğindeymiş ama farklı bir konudan gidiyor.

Hayvan Çiftliği, çok anlamlı bir kitap benim için.Okuması kolay ama mesajı büyük bence.

1984'ü hala okuyamadım,ütopya-diptopya türüne bir giriş yapabilsem kafam rahat bir şekilde her şey çok güzel olacak.

sevgili, okuyucu bilge arkadaşlarım; geçen gece 34 sayfa okumuştum. bu gece 36 sayfa okudum. emin adımlarla çoğaltarak ilerletiyorum.
az ama olsun hiç yoktan iyidir. :)

günaydın

ben 263. sayfaya geldim. daha çokk var bitmesine.
kitabımla alakalı şunu diyebilirim.
yüzyıllık yalnızlık
1-o kadar çok aynı isimden varki sayfalar ileledikçe insa kim kim diye karıştırıyor. (hatta kitabın bir yerinde bile aileden biri yazıyor herkes aynı isimli diye )
2- bu kitap nobel ödüllü imiş ama beni pek sarmadı açıkcası. yarım kalmasın diye okuyorum.
3- kitadakiler gerçekmiş ama aynı çizgi filmlerdeki hayal gücü ile yapılan şeyler gibi

Merhaba. :)
Okudum . Karanlığın elli tonu da bitti. Son kitap kaldı onu okuyacağım.

Peki beğendin mi merak ettim doğrusu , çok olumlu şeyler duymadım o kitap hakkında :26:

Dün akşam 90 sayfa okudum bunu da arada bildireyim dedim :))

Peki beğendin mi merak ettim doğrusu , çok olumlu şeyler duymadım o kitap hakkında :26:

Dün akşam 90 sayfa okudum bunu da arada bildireyim dedim :))

Açıkçası ilk başlarda okumak da zorlandım . Çok cinsel içerik var. Ama daha sonra sıradanlaşıyor bu durum sürekli 3-4 sayfada görünce. Gerisi aşk ve de karakterin biraz da psikolojisine değiniyor. Şu da var okurken hızlı gidiyor. Dili falan basit. Edebi bir şey değil öyle. Ben de çok adı geçiyor diye meraktan almıştım. Almışken de okuyorum. En azından kafa dağıtıyor sıkmadığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…