Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Sevgili surrender, Edebiyat Mutluluktur bitti. Haberiniz olsun. Nazar değmesin bana, çok iyi okuyorum bu günlerde. Aç kalmış gibiyim sanki.

benim de elim ona gidiyordu Lavinciğim, sıradaki kitabım o olsun dedim. kalan kitaplarımın sayfa sayısı daha çok, araya Saramago'yu sıkıştırayım dedim.

Marquez'i ben çok seviyorum, dört kitabını bitirdim.
Yüzyıllık Yalnızlık kitabını hala okuyamadım. gerçek olayları çok güzel işliyor bence.
çok isim geçen kitaplarda benim de aklım karışır bazen, o zaman kısaca not alıyorum kim kimdir diye :) işe yarıyor...

...'nın Elli Tonu serisinin bir sayfasına baktım, bana pek okunacak bir kitap gibi gelmedi.
Kürk Mantolu Madonna hakkında çok olumlu yorumlar var, kitabı bu ay aldım sonunda. bence ondan başlayın.

boyalı kuş çok güzel bir kitaptır tavsiye ederim biraz ağır gelebilir belki bilemiyorum ama ben çok sevmiştim, kosinski severseniz eğer hemen arkasından boşluk kitabını da okumalısınız :)

okumayı düşünüyorum da ertelemeli okuyacağım sanırım. kütüphanemde var nasılsa... duygusal açıdan kendimi üzmek istemiyorum bu ara...

OTE=Surrender;28816308]kaç gündür bişi merak edıyorum
hiç altı tane kalbi olan üye gördünüz mü? 5 de takılıp kalınılıyor mu yoksa:26:[/QUOTE]

neye göre veriliyor ki o kalpler ben de 5ten fazlasını görmedim.

kitapla iç giyim arasındaki ilişki nedir?
neye göre yanda bu reklamlar çıkıyor arkadaşlar? her kitabı Elli Tonu serisinden mi sanıyor bu reklamcılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…