Sevgili surrender, Edebiyat Mutluluktur bitti. Haberiniz olsun. Nazar değmesin bana, çok iyi okuyorum bu günlerde. Aç kalmış gibiyim sanki.
öyle oldu valla şanslıyım sanırım ya da çok tatlıyım kıyamadı bana bilge sör :109:
kaç gündür bişi merak edıyorum
hiç altı tane kalbi olan üye gördünüz mü? 5 de takılıp kalınılıyor mu yoksa:26:
kalınmasaHem şanslısın hem tatlısın.
Yok canım, 5'te takılıp kalınıyor.
kalınmasanasıl olsa sığacak yeri çok var
Bu güzel fikrini yönetime bildir bence, ziyan olmasın.
boşverhiçbir yere bildirmek istemiyorum
Hayvan Çiftliği, çok anlamlı bir kitap benim için.Okuması kolay ama mesajı büyük bence.
1984'ü hala okuyamadım,ütopya-diptopya türüne bir giriş yapabilsem kafam rahat bir şekilde her şey çok güzel olacak.
günaydın
ben 263. sayfaya geldim. daha çokk var bitmesine.
kitabımla alakalı şunu diyebilirim.
yüzyıllık yalnızlık
1-o kadar çok aynı isimden varki sayfalar ileledikçe insa kim kim diye karıştırıyor. (hatta kitabın bir yerinde bile aileden biri yazıyor herkes aynı isimli diye)
2- bu kitap nobel ödüllü imiş ama beni pek sarmadı açıkcası. yarım kalmasın diye okuyorum.
3- kitadakiler gerçekmişama aynı çizgi filmlerdeki hayal gücü ile yapılan şeyler gibi
Puccanın kıtabını almayı dusunuyordum.Arkadaşımda varmış Getirecek..Sonraki plana kaldı.Aksama kıtap alacagım.
Okuyanlar varsa fıkır almak ıstıyorum.Dusundugum ıkı kıtap var
İlki Sebahattin Ali ''Kürk Mantolu Madonna''
Dıger kıtap ''Grının Elli Tonu''
yorum yapabılmenız munkun mü?
boyalı kuş çok güzel bir kitaptır tavsiye ederim biraz ağır gelebilir belki bilemiyorum ama ben çok sevmiştim, kosinski severseniz eğer hemen arkasından boşluk kitabını da okumalısınız :)
neye göre veriliyor ki o kalplerben de 5ten fazlasını görmedim.
mantıklı ama
ne yapıyoruz ?
okuduğumuz kitabı mı yazıyoruz?
ne yapıyoruz ?
okuduğumuz kitabı mı yazıyoruz?
kitapla iç giyim arasındaki ilişki nedir?
neye göre yanda bu reklamlar çıkıyor arkadaşlar? her kitabı Elli Tonu serisinden mi sanıyor bu reklamcılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?