Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Puccanın kıtabını almayı dusunuyordum.Arkadaşımda varmış Getirecek..Sonraki plana kaldı.Aksama kıtap alacagım.

Okuyanlar varsa fıkır almak ıstıyorum.Dusundugum ıkı kıtap var

İlki Sebahattin Ali ''Kürk Mantolu Madonna''
Dıger kıtap ''Grının Elli Tonu''

yorum yapabılmenız munkun mü?

zülfü livaneli mutluluk sayfa 48 deyim
sayfa 29 dan
'' Bırak hayat bir nehir gibi aksın;olumlu düşün ki her şey olumlu olsun; dünyadaki kötülüklerin kaynağı olumsuz düşünmektir.''

boyalı kuş çok güzel bir kitaptır tavsiye ederim biraz ağır gelebilir belki bilemiyorum ama ben çok sevmiştim, kosinski severseniz eğer hemen arkasından boşluk kitabını da okumalısınız :)

yeni başlayacağım kitabıma daha karar veremedim gogol un taras bulba sıyla nietzsche nin ecce homo su arasında kararsızım yarına karar vermiş olurum sanırım

Kürk Mantolu Madonna'yı okumuştum, tavsiye ederim.

Aşk üzerine bir kitap, psikolojik tahliller çok fazla yer alıyor.

onur duydum okuyucu sör vakit ayırıp takip etmen kendimi kıymetli hissettim zaten çok vakit ayıramıyorum öyle foruma bakmaya baya eğlenceli olayları bile kaçırmışım vakit bulunca ilk uğradığım yer tabi ki okuyucu dostlarımın yanı buna şüpheniz olmasın sevgili bilge okuyucular sör ve jade :111: istemeseniz de gelir rapor veririm ki

düşün yani, nasıl bir meleğim ki
listeden çıkarmadan önce profıllere bakıyorum
en son ne zaman girmiş diye

kaç gündür bişi merak edıyorum
hiç altı tane kalbi olan üye gördünüz mü? 5 de takılıp kalınılıyor mu yoksa:26:

düşün yani, nasıl bir meleğim ki
listeden çıkarmadan önce profıllere bakıyorum
en son ne zaman girmiş diye

sen meleksin orası tartışılmaz ben dün de geldim rapor verdim hep uğruyorum ama pek ses çıkarmıyorum tabi daha aktif olacağım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…