Ne okuyorsun ki?
tropik güncesi beni çok yavaşlattı, incecik kitap 5 günde bitti.
bu haftam rahat geçecek, zamanında bitireceğim kitaplarımı diye umuyorum
sadece 1 kitabı duygusal şiddet içerikli diye(netteki yorumlara göre) okusam mı kararsızım. onun yerine başka kitap koyabilirim. daha sonra okurum onu ama şimdi okumak istemiyorum. bir çocuğun gözünden 2. dünya savaşını anlatan bir kitap... boyalı kuş...
yeni başlayacağım kitabıma daha karar veremedim gogol un taras bulba sıyla nietzsche nin ecce homo su arasında kararsızım yarına karar vermiş olurum sanırım
Puccanın kıtabını almayı dusunuyordum.Arkadaşımda varmış Getirecek..Sonraki plana kaldı.Aksama kıtap alacagım.
Okuyanlar varsa fıkır almak ıstıyorum.Dusundugum ıkı kıtap var
İlki Sebahattin Ali ''Kürk Mantolu Madonna''
Dıger kıtap ''Grının Elli Tonu''
yorum yapabılmenız munkun mü?
nerelerdesin sen? amacın listeden çıkmak mı
hiiiasla çıkmak istemem güzel listemizden mutlu bir okuyucuyum ben bundan sonra daha sık gelirim ki kendimden bıktırana kadar tabi fırsat buldukça
hiiiasla çıkmak istemem güzel listemizden mutlu bir okuyucuyum ben bundan sonra daha sık gelirim ki kendimden bıktırana kadar tabi fırsat buldukça
Artık hep profiline bakılacaktır hip, ona göre...
bakılıyor zaten
eğer buraya gelmeyıp başka yerlere uğramıs olsaydı
listeden çıkarırdım,, hadi yırttın okuyucu hip
onur duydum okuyucu sör vakit ayırıp takip etmen kendimi kıymetli hissettimzaten çok vakit ayıramıyorum öyle foruma bakmaya baya eğlenceli olayları bile kaçırmışım vakit bulunca ilk uğradığım yer tabi ki okuyucu dostlarımın yanı buna şüpheniz olmasın sevgili bilge okuyucular sör ve jade :111: istemeseniz de gelir rapor veririm ki
Bu sefer ucuz kurtardın hip. Hadi yine iyisin...
düşün yani, nasıl bir meleğim ki
listeden çıkarmadan önce profıllere bakıyorum
en son ne zaman girmiş diye
sen meleksin orası tartışılmazben dün de geldim rapor verdim hep uğruyorum ama pek ses çıkarmıyorum tabi daha aktif olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?