Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Osman Hilmi Efendinin Laneti-145
Empati ve İletişim Çatışmaları 240 tayım.

Bu gece eşim evde yok, bol bol okuyarak gecemi geçirmeyi düşünüyorum.

Mucizeler Dukkanina Dönüş 120
Yazarin kitabini ilk defa okuyorum çok beğendim
3 farklı kitabini almistim iyiki almisim
Aralara farklı kitaplar koyarak okurum hepsini
Ayni yazarin kitaplar ini üst üste okuyunca olayları karistiriyorun sonra

Merhaba... Kırmızı Pazartesi bana hiç yaramadı. Kimi zaman hafif hafif hızlansa da beni cezbedemedi ki okuyasım gelmiyor hiç. Ağır bir kitap. Sayfa 48. Allah'tan 110 sayfa

merhaba güzel bayanlar,
bugün u-kitap çok istediğim tam 6 kitabım siparişini verdim. Sıfır gibiymiş kitaplar bakalım temiz çıkacaklar mı.
Germinal i özellikle çok merak ediyorum.

Ayrıca bugün ücretsiz emanet kitap gönderen bir siteden haberim oldu.onu paylaşayım sizlerle
2 kitap seçiyorsun 15 günlük veya 1 ay için emanet gönderiyorlar. Sadece iade kargosunu ödüyorsun.adresi yazayım bakarsınız http://kitapokumakistermisin.com/kitapokumakistermisin.php

Hepinize iyi okumalar.

Merhaba... Kırmızı Pazartesi bana hiç yaramadı. Kimi zaman hafif hafif hızlansa da beni cezbedemedi ki okuyasım gelmiyor hiç. Ağır bir kitap. Sayfa 48. Allah'tan 110 sayfa

evet bende nedense bir kaç kere başladım en sonunda azmettim bitirdim.çünkü takasa gönderecektim.çok ilgi çekici değil konusu bizim ülkemizde bu konu üzerine ne malzemeler var.

Site çok ilginçmiş incelicem
Nasıl emin oluyolar geri yollayacağına peki?

evet bende nedense bir kaç kere başladım en sonunda azmettim bitirdim.çünkü takasa gönderecektim.çok ilgi çekici değil konusu bizim ülkemizde bu konu üzerine ne malzemeler var.
Yorumlara kanarak başladım bu kitaba. Herkes harika mükemmel yazıp da beni baymaya başlayınca ve o isimler kargaşası olunca, dedim sanırım bende sorun var.
Yeni yeni bağlanıyor olaylar kitabın ortasında.
Aynı satırı dönüp dönüp okudum defalarca, bazı yerler çok karman çorman...

kimden aldın? Ben de geçen hafta aldım ve çooook memnun kaldım bi satıcıdan.

Karanligin Elli Tonu bu gece biter, 50 sayfam kaldi
İyi aksamlar bilgeler...

İyi akşamlar Yasemincim. Ben bugün pek fırsat bulamadım. Eve de yeni geldim. Sözde eşim de yok, yalnızım, bol bol okurum diyordum. Akşam çaya davet olunca kıramadım. Gündüz de barbunya ve fasulye yaptım kışlık. Ancak şimdi okuyacağım.

Günaydın hanımlar

İstanbullular sf : 144

iyi okumalar herkese

siteyi inceledim güzelmiş bazı kitaplığında olmasada olur tarz kitaplar için denenebilir.

İskender pala mihmandara başladım ....

Mihmandar güzeldi maile(ananem de dahil) okuduk

Gunaydinlar...
Evli olmak zor Lavincim, illa ki supriz bi yerden bisey cikiyor. ben de bugun okuyamicam mesela annem cagirdi temizlige, mecbur gitcemne zamandir ekiyorum

günaydın kızlar...
bende bukre yi bitirip yaralıya başladım...Gece 12 den sonra elime anca alıyorum o nedenle yavaş ilerliyorum ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…