Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Sana da günaydın cnm...
Okuduğun kitabı inceledim...Kapağı beni benden aldı özetide inceledim güzel bi konu...Elimdekiler bitince neyi alacağım konusunda bi fikir oldu bana da Teşekkürler

Rica ederim cnm.
Evet okumalısın bence de.
Şuanda işyerinde öğlen tatilinde bile elimde.Hatta dün otobüs durağında otobüs beklerken okudum

Ben de yavaşım gene yavaşladım bu ara...

Ayşe Kulin - Umut
188. sayfa...
Veda çok güzeldi ama Umut'u henüz okumadım.
Hoş, Veda'yı tekrar okuyup üstüne Umut'u okuyarak devam etmek istiyorum.
Üzerinden baya geçti.
Basit bir cinayet olayı bu kadar uzun uzadıya ağır çekim anlatılınca içime fenalıklar basıyor. Daraldım yemin ederim.

Birbirini takip ediyor.
Oku bence...

Cinayet olayı ne?

Sen çok beğenmiştin sanırım canım öyle kalmış aklımda Ahmet Ümit- İstanbul hatırası kitabını sipariş verdim bugün sıkıldım ağır giden kitaplardan elimdeki bitince onu okuycam , bide Yaşar Nuri Öztürkün çok okumak istediğim bir kitabını sipariş verdim bi kaç güne gelirler ona kadar biterebilirim inşallah İstanbulluları.

Birbirini takip ediyor.
Oku bence...

Cinayet olayı ne?

Kırmızı Pazartesi denen kitap...
Basit bir cinayet haberinin tam tamına 118 sayfa olarak anlatılması...
Bunun üzerine kurulu. Her sayfada yeni bir karakter çıkıyor, olayları bağlaman için dikkatli okuman lazım.
Yani işin doğrusu şimdiden Yüzyıllık Yalnızlık kitabı için de kendimi negatif doldurmaya başladım.

Evet, ben okumuştum çok beğenmiştim. Özellikle tarih seviyorsan muhakkak oku derim.
Ben çok memnun kaldım.

Bazı kitaplar böyle. Bir şeyi sayfalarca uzatıyorlar... Bayıyor.

Selam bilgeler.
Ben de aranıza katılmak isterim.
İlk sayfada hepimiz aynı kitabı okuyacağız yazılmış ama herkes istediği kitabı okuyor sanırım.

Ben şuan Sarah Jio - Böğürtlen kışı okuyorum. Sayfa 91.

Hoş geldiniz.
Dönem dönem ortak kitaplar da okunuyor. Aynı anda aynı kitaba başlıyor üyeler. :)
Fakat normalde herkes kendi istediği kitabı okuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…