- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Kuyucaklı Yusuf Sayfa 55 deyim. Bugün pazar olmasına rağmen evdeki işlerden pek okuyamadım.
çok etkilenmiştim o kitapdanBende kitap okumayı çok severim ...
Şuan sinan yağmur kerbelada aşkı okuyorum ....
Hayırllı olsun canım, keyifle oku... Yeni kitap kokusu harikadır...kitaplarım geldi bugün. açtım kokladım. sayfalarını çevirdim. okumak için sabırsızlanıyorum.
aaa gerçekten mi. ben de seriyi bitirmek istiyordum aslında. merak ediyorum neler olacağını.Selam kızlar...
Karanlığın Elli Tonu sayfa 300deyim, ilk kitaptan daha çok sıkıldım bu kitapta, sıkıntı basıyor hep aynı şeyler sanki. 3. kitabı okumama kararı aldım
Ayy Papatyaa inan şimdi 30 sayfa okudum bıraktım, çok sıkıcıaaa gerçekten mi. ben de seriyi bitirmek istiyordum aslında. merak ediyorum neler olacağını.
sıradaki kitaplarımın içindeydi üstelik. başlayınca da bitirmeden olmuyor değil mi. bitirince de yorumunu yazar mısın.Ayy Papatyaa inan şimdi 30 sayfa okudum bıraktım, çok sıkıcı
Nasıl bitecek bilmiyorum
Tamam canım yazarım, okumak istiyorsan oku ama ben etkilemeyeyimsıradaki kitaplarımın içindeydi üstelik. başlayınca da bitirmeden olmuyor değil mi. bitirince de yorumunu yazar mısın.
aslında ben grinin elli tonuna da bayılmadım. orada yazılanları okumak bile zaman zaman beni rahatsız etti. fakat o adamın geçmişini merak ediyorum. onun için okumak istiyordum.Tamam canım yazarım, okumak istiyorsan oku ama ben etkilemeyeyim
Sırf onun için okuyorum zaten, kitabı yarıladım 50 kere seviştiler ama hala bişey açıklamadı Cristianaslında ben grinin elli tonuna da bayılmadım. orada yazılanları okumak bile zaman zaman beni rahatsız etti. fakat o adamın geçmişini merak ediyorum. onun için okumak istiyordum.
Ben de aynısını yaparım. Ne güzel bir duygudur o!kitaplarım geldi bugün. açtım kokladım. sayfalarını çevirdim. okumak için sabırsızlanıyorum.
Bebişin cinsiyeti belli olunca bize yaz.Selam Kızlar kitap okumayı ve sizleri özledim ama sık gelemiyorum geçen hafta rahatsızdım işe gelmedim..
Yatarken biraz okudum Kürk Mantolu Madonna var elimde onu okuyorum.
Haftaya evimize taşınıyoruz yerleşmek falan iki hafta sürer sonra başlayacağım inşallah :)
Bir zamanlar Elif ŞAfak fanı gibi bir şeydim. Ancak zamanla dilinin fazla popülerleşmesinden soğudum gitti. Ancak yine de eski kitaplarını sevgiyle hatırlarım, keşke hep öyle kalsaydı.
Ben en çok Mahrem'i severim. Hem psikolojik zemini de çok iyi. Bitpalas çok güzeldir, Siyah Süt de öyle.
kitaplarım geldi bugün. açtım kokladım. sayfalarını çevirdim. okumak için sabırsızlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?