Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kuyucaklı Yusuf Sayfa 55 deyim. Bugün pazar olmasına rağmen evdeki işlerden pek okuyamadım.

Kuyucaklı Yusuf Sayfa 55 deyim. Bugün pazar olmasına rağmen evdeki işlerden pek okuyamadım.

Muhteşemdi yaa bak canım istedi. Sabahattin Ali ve Yusuf Atılgan'ın pastoral dünyada geçen öykülerini daha gerçekçi buluyorum hep.

kızlar günaydın...
bende bukre yi bitirdim ve 4 yeni kitap aldım kendime bayram hediyesi :)
bugün yarın başlıcam birine ama ilk hangisine başlasam bilemedim

Selam kızlar...
Karanlığın Elli Tonu sayfa 300deyim, ilk kitaptan daha çok sıkıldım bu kitapta, sıkıntı basıyor hep aynı şeyler sanki. 3. kitabı okumama kararı aldım

Selam Kızlar kitap okumayı ve sizleri özledim ama sık gelemiyorum geçen hafta rahatsızdım işe gelmedim..
Yatarken biraz okudum Kürk Mantolu Madonna var elimde onu okuyorum.

Haftaya evimize taşınıyoruz yerleşmek falan iki hafta sürer sonra başlayacağım inşallah :)

Selam kızlar...
Karanlığın Elli Tonu sayfa 300deyim, ilk kitaptan daha çok sıkıldım bu kitapta, sıkıntı basıyor hep aynı şeyler sanki. 3. kitabı okumama kararı aldım
aaa gerçekten mi. ben de seriyi bitirmek istiyordum aslında. merak ediyorum neler olacağını.

Tamam canım yazarım, okumak istiyorsan oku ama ben etkilemeyeyim
aslında ben grinin elli tonuna da bayılmadım. orada yazılanları okumak bile zaman zaman beni rahatsız etti. fakat o adamın geçmişini merak ediyorum. onun için okumak istiyordum.

aslında ben grinin elli tonuna da bayılmadım. orada yazılanları okumak bile zaman zaman beni rahatsız etti. fakat o adamın geçmişini merak ediyorum. onun için okumak istiyordum.
Sırf onun için okuyorum zaten, kitabı yarıladım 50 kere seviştiler ama hala bişey açıklamadı Cristian

kitaplarım geldi bugün. açtım kokladım. sayfalarını çevirdim. okumak için sabırsızlanıyorum.
Ben de aynısını yaparım. Ne güzel bir duygudur o!

Bebişin cinsiyeti belli olunca bize yaz.

Bitpalas'a ne hikmetse belki 3-4 kere başlayıp bıraktım.
Bir türlü başlarını geçemedim...

İşten çıkıp eve gitmek için can atıyorum.
Yemek sonrasında kitabıma kaldığım yerden devam edebilirim.
Gül ve Avcı çok heyecanlı ilerliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…