Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Geçmiş olsun Azracım.

Kuyucaklı Yusuf bitti. Yeni kitabım emile zola germinal olacak. Kitaba başlamadan birkaç iş yapayım da sonra başlarım. Çok merak ediyorum bu kitabı

Kuyucaklı Yusuf bitti. Yeni kitabım emile zola germinal olacak. Kitaba başlamadan birkaç iş yapayım da sonra başlarım. Çok merak ediyorum bu kitabı
Bende çok merak ediyorum.bende aldım u kitaptan haftaya gelince başlarım. Emile Zola yı zaten çok seviyorum. Yorumlarımızı paylaşırız papatyam .

Bende çok merak ediyorum.bende aldım u kitaptan haftaya gelince başlarım. Emile Zola yı zaten çok seviyorum. Yorumlarımızı paylaşırız papatyam .
Canım dün başladım kitaba. Güzel kştap fakat o kadar çok karakter var ki dönüp dönüp geriye bakıyorum. Kim kimdi diye...
Sayfa 52 deyim

günaydınlar

hafta sonu biter dedim ama bitmedi kitabım .

İstanbullular- sf 278

Günaydın iyi haftalar. Sonunda Kırmızı Pazartesi bitti. Herşeye rağmen psikolojik bir kitap olarak değerlendirilmesi gereken bir kitap. 10 üzerinden 7dir notum kendisine...
Elif Şafak Şemspare'ye başladım.
Sayfa 80.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…