- 5 Mayıs 2013
- 33.899
- 41.535
- 798
Ben de Lavin olarak kayıtlıyım. İstersen ekleyebilirsin.Bilgeler, az önce sosyal paylaşım sitesinde bir arkadaşımın profilinde vikitap.com diye bir site gördüm ve üye oldum.
Bir yıllık kitap hedefi belirleyip her okuduğunuzu kaydedebiliyorsunuz.
Kitaplarla ilgili bir sürü şey var.
Sanal kütüphane gibi bir şey. İlgilenen olursa inceleyebilir. Ben beğendim siteyi.
Ben de Lavin olarak kayıtlıyım. İstersen ekleyebilirsin.
Canım benimde nickim aynı bende bilgelerin hepsini takip ediyorum bi incele çok zor değil.Siteyi çözebilirsem eklicem inşallah canım :)
Canım benimde nickim aynı bende bilgelerin hepsini takip ediyorum bi incele çok zor değil.
Canım Şansa bak vikitap verileri gitmiş.daha öncede olmuştu sanırım.kötü oldu.ben yeni yıldan sonra Neokur a veri girişi yaparım çok sıkıcı ve üstelik çok zaman alıyor.Arkadaş mı ekleniyor takip mi ediliyor canım?
Nickim Pocahontaz benim de...
Ben üyeyim bir sene olmuştur heralde. Çok yararlı bi site gerçekten.Bilgeler, az önce sosyal paylaşım sitesinde bir arkadaşımın profilinde vikitap.com diye bir site gördüm ve üye oldum.
Sanal kütüphane gibi bir şey. İlgilenen olursa inceleyebilir. Ben beğendim siteyi.
İyi ki biz de seni tanımışızkızlar hepinize ayrı ayrı çooooooooookk teşekkür ederim
kusura bakmayın hemen cevap veremediğim için
sizi çooooooooooooooookkkkkkk seviyorum
iyiki kitaplar var ki sizlerle tanıştım
Canım Şansa bak vikitap verileri gitmiş.daha öncede olmuştu sanırım.kötü oldu.ben yeni yıldan sonra Neokur a veri girişi yaparım çok sıkıcı ve üstelik çok zaman alıyor.
Buradaki arkadaşlardan öğrenmiştim bende yeni üye oldum ama fazla bilmiyorum benimde nickim Ezelneva ama güzel bir site benimde hoşuma gitti.Bilgeler, az önce sosyal paylaşım sitesinde bir arkadaşımın profilinde vikitap.com diye bir site gördüm ve üye oldum.
Günaydın... Dün nerede kitap okunursa okunsun garip bakıldığından bahsedilmiş.
Aynı durum benim için de geçerli ama sokakta.
İşe giderken bile okuyorum çünkü milletten laf yiyeceğime ki, işyerimin alanı maalesef çok kötü, yan mahalle Gazi mahallesi buradan pay biçin, sürekli otobüs yakan olay çıkaran değişik insanlar dolu burası.
En iyisi kitap okumak bu durumda ama yanımdan geçerken kitabıma ve bana bön bön bakıyorlar
Şemspare- Sayfa 158.
Çok şey öğretmese de yeni kitap isimleri veriyor ilginç, onları not alıyorum bol bol
Merhaba...
Ne tesadüf bahsettiğiniz yerlerde bana da komşu olan yerler...
Evet yakınıda diyelim :)Oralarda mı oturuyorsunuz?
Buradaki arkadaşlardan öğrenmiştim bende yeni üye oldum ama fazla bilmiyorum benimde nickim Ezelneva ama güzel bir site benimde hoşuma gitti.
Bilgeler, az önce sosyal paylaşım sitesinde bir arkadaşımın profilinde vikitap.com diye bir site gördüm ve üye oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?