Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bilgeler, az önce sosyal paylaşım sitesinde bir arkadaşımın profilinde vikitap.com diye bir site gördüm ve üye oldum.
Bir yıllık kitap hedefi belirleyip her okuduğunuzu kaydedebiliyorsunuz.
Kitaplarla ilgili bir sürü şey var.
Sanal kütüphane gibi bir şey. İlgilenen olursa inceleyebilir. Ben beğendim siteyi.

Ben de Lavin olarak kayıtlıyım. İstersen ekleyebilirsin.

Ben üyeyim bir sene olmuştur heralde. Çok yararlı bi site gerçekten.

Buradaki arkadaşlardan öğrenmiştim bende yeni üye oldum ama fazla bilmiyorum benimde nickim Ezelneva ama güzel bir site benimde hoşuma gitti.

Günaydınlar

İstanbullular sürünüyor bakalım ne zaman bitecek zamanım yetmiyor hiçbir şeye.Bugünlerde birde uykuya doyamıyorum erkenden yatıp uyuyorum herhalde havaların etkisi.

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak isterim..

Aslında hep görüyorum bu başlığı ama yazmak bugüne kısmetmiş.

Şuan elli ton serisini okuyorum ve ikinci kitaptayım

Karanlığın elli tonu sayfa 600 bitmek üzere yani serinin tamamını almıştım o yüzden biter bitmez diğerine başlayacağım.

Günaydın... Dün nerede kitap okunursa okunsun garip bakıldığından bahsedilmiş.
Aynı durum benim için de geçerli ama sokakta.
İşe giderken bile okuyorum çünkü milletten laf yiyeceğime ki, işyerimin alanı maalesef çok kötü, yan mahalle Gazi mahallesi buradan pay biçin, sürekli otobüs yakan olay çıkaran değişik insanlar dolu burası.
En iyisi kitap okumak bu durumda ama yanımdan geçerken kitabıma ve bana bön bön bakıyorlar
Şemspare- Sayfa 158.
Çok şey öğretmese de yeni kitap isimleri veriyor ilginç, onları not alıyorum bol bol

Merhaba...

Ne tesadüf bahsettiğiniz yerlerde bana da komşu olan yerler...

Bende varım o sitede gerçekten çok güzel.
Sitedeki ismim ise Pembe Panter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…