Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın kitap kurtları
Dün fazla okuyamadım ve 330dayım.
Papatya emin ol sendeki durum bendede çoğu zaman oluyor.
Eve gidince yemek yapıyorum sonra bulaşıkları hallediyorum biraz oturup dinleniyorum eşimle zaman geçiriyorum ya bir film yada bir dizi açıyoruz derken yatma saati gelmiş oluyor.
Yatağın içinde uyku öncesi bir kaç sayfa okuyorum yada otobüste veya işyerinde boş zaman bulursam...

Ama bugün daha fazla okuma fırsatı bulucam eşimi sitenin halı saha maçına gönderip bende kitap keyfi yapcam

Evet çoğu zaman iki kitabı aynı anda okurum. Biri psikoloji biri roman olacak şekilde. Karışmıyor, hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.

Evet çoğu zaman iki kitabı aynı anda okurum. Biri psikoloji biri roman olacak şekilde. Karışmıyor, hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.

Bende denemeliyim bu yöntemi. Piskoloji alanı benimde ilgimi çeker insanları anlamaya çalışmak bunu bilimsel anlamda yapabilmek...

Bana kitap tavsiye edermisiniz sıkmadan bunaltmadan okunabilecek en son bu alanda "Bir piskiyatristin gizli defterini" okudum.

Açıklandı cnm şimdi imza günlerine göre hngi gün gitceğimi belirlemeye çalışıyorum

Ayşe Kulin'e baktım bana uymadı.
Hafta sonu gidebileceğim ben!

Bend ebir arakdaşa yazdım çok sevdiği bir yazarı gördüm bende zaman bulunca inceleyeceğim.

İlk aklıma gelen yakın zamanda okuduğum Lori Schiller'in Sessiz Oda'sı.
Sana Gül Bahçesi Vadetmedim, sybil hem bilimsel hem de psikolojik sayılabilir.

Kemal Sayar-Yavaşla yine sevdiğim kitaplardandır.

İlk aklıma gelen yakın zamanda okuduğum Lori Schiller'in Sessiz Oda'sı.
Sana Gül Bahçesi Vadetmedim, sybil hem bilimsel hem de psikolojik sayılabilir.

Kemal Sayar-Yavaşla yine sevdiğim kitaplardandır.

tamam çok teşekkürler not alıyorum en kısa zamanda inceleyeceğim. elimdeki kitaptan sonra hazır kitabımda yok alabilirim birini ilk olarak hangisini okumalıyım...

Ben bir önceki hafta sonu gitmeyi düşünüyorum. 13 - 14 Kasım'ı da neden hafta içi zannettiysem?

Aslına bakarsan bende hem sabırsızlıktan hemde kalabalığa kalmamak için ilk hafta gitmek istiyordum.
Fakat imza günlerine göre 16sında gidip hem Ahmet Ümit hemde Ayşe Kulin'e kitap imzalatmak istiyorum.
Ahmet Günbay Yıldızada çok istemiştim fakat onun haftaiçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…