Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Canim, Piruzeyi okudum ben Sinan Akyuzden, beni aglatmisti, bir gunde bitirdim. Cok guzeldi, tavsiye ederim.

Kardesimin Hikayesini ben de begenmistim.

D&R da çok görüyorum ama hiç okumadım. Aşk romanları mı yazıyor?

D&R da çok görüyorum ama hiç okumadım. Aşk romanları mı yazıyor?

sadece aşk diyemeyiz aslında, savaş, evlilik, uyuşturucu....hayatın birçok rengiyle ilgili yazıyor
kısa, net cümlelerle çok şey anlatıyor,
betimlemelerle de oyalamıyor okuyucuyu pek fazla
tavsiye ederim
hatta ilkiniz incir kuşları olmalı, çok etkileneceksiniz

incir kuşlarından çok etkilenmiştim konu beni çok mutsuz etmişti hatta anneme vermemiştim okuması için yaşanmış olaylar olunca insan mahfoluyo okurken

günaydın okuyan bayanlar

istanbullular sf 410 dayım sanırım, akşam yatmadan önce yarım saat belki bir saat okuyabiliyorum bugünlerde kitabın sonuna yaklaştıkça olaylar artmaya başladı .

Canim, Piruzeyi okudum ben Sinan Akyuzden, beni aglatmisti, bir gunde bitirdim. Cok guzeldi, tavsiye ederim.

incir kuşlarından çok etkilenmiştim konu beni çok mutsuz etmişti hatta anneme vermemiştim okuması için yaşanmış olaylar olunca insan mahfoluyo okurken

Günaydınlarrr

Tavsiyelerinizi not aldım bend . sinan Akyüz'ün sadece iki kişilik yanlızlık kitabını okumuştum ve açıkçası çokda beğenmemiştim. Ama bu yorumlar sonrasında tekrar bu yazarı okumalıyım dedim. Teşekkürler

Günaydın Canlar.
Beyaz Diş-Sayfa 141 deyim. Kendimi belgesel izler gii hissediyorum.

Piruzeyi bende merak ediyorum hatta ondan sonra Piruze ve Oğulları diye kitabın devamı var.

Zülfü Livaneli yazarda güzel olmazmı hiç...

Bu arada Ayşe Kulin yeni bir kitap çıkarmış.İsmi Handan.
Kitap fuarında alıp imzalatıcam inş

Kızlar bir sorum olacak sizlere kitapyurduna girdiğimde örneğin bir kitap seçiyorum şuan Piruzeye bakıyorum mesela açık olan sayfada size özel fiyatımız diye bir alan çıkıyor üzerinde bulunan kısımdan sepete ekle dediğimde kitap normal fiyatla sepete ekleniyor var mı konu hakkında bilgisi olan...

Ben de aynı sorunu yaşadım. Bir türlü ilk çıkan indirimli fiyatla sepete eklenmiyor.

Ben de aynı sorunu yaşadım. Bir türlü ilk çıkan indirimli fiyatla sepete eklenmiyor.

neyse ya vazgeçtim o siteden almayacağım daha öncede almıştım yine okunmuş ikinci el kitap alacağım hem daha fazla almış olurum...

Canım sepete normal fiatla ekleniyor ama alacağın zaman fiat hesaplanırken ek indirimini yapıyo.

Canım sepete normal fiatla ekleniyor ama alacağın zaman fiat hesaplanırken ek indirimini yapıyo.

hım denedim ilerlemeyi ama üyelik istedi ama aklımda olsun bir ara üye olayım bu siteye halbuki daha önce alım yaptım sanıyordum ama üye değilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…