Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhabalar
Kalbin Direnişi-Kemal Sayar bitti. Kırmızı Papağan'ı bitirmeyi hedefliyorum bu haftasonu.
Yarın kitap okuyacak zaman bulamayabilirim, ancak haftasonu okurum diye düşünüyorum.

Ben de bugün kitap okuyabilmek için spor yapmıyorum. Kitap sürükleyici olmaya başladı ama tek sıkıntı çok fazla karakter var ckafam karışıyor

Günaydın kızlar...
Gül ve Avcı bitti.
Geçmiş zamandaki aşk romanlarını okumayı seviyorsanız tavsiye ederim.
Yazarın okuduğum ilk kitabı ve ilerleyen dönemlerde diğer kitaplarınıda okumayı düşünüyorum.

Ve bugün akşam eve gidince Ayşe Kulin Vedaya başlıyorum
Herkese hayırlı cumalar ve şimdiden iyi haftasonları

Yüzyıllık Yalnızlık okumayı çok istiyorum ama tırsıyorum.
Neden böyle acaba
benimde okunacaklar listemde ama üzerinde daha çok kitap var bende de hafif bir ön yargı var okursan mutlaka paylaş fikirlerini olur mu?

Vampili serileri seviyormusun :)

Alacakaranlık serisini okumuşsundur heralde çok severek okumuştum

Birde gece evi serisi var 6 yada 7. kitabbında kaldım bende bıraktım ara kitabım eksik diye

Okudum evet filmlerini de izledim.
Bunu da çok övmüşlerdi o sebeple ilk kitabını aldım.
Böyle akıcı basit dille yazılmış kitaplara ihtiyaç duyuyorum ağır kitaplardan sonra.

Benim kitapyurdunda siparişlerim tek kitap yüzünden bekliyor pazartesi gelir diye ümit ediyordum ama yetişmeyecek heraldee

benimde okunacaklar listemde ama üzerinde daha çok kitap var bende de hafif bir ön yargı var okursan mutlaka paylaş fikirlerini olur mu?
Yakın bir zamanda kafamı vererek okuyacağım bir kitap olacak yüzyıllık yalnızlık.
Bir de Kırmızı Pazartesi'den sonra düşündüm.
Heyecanlı olasılık dışı ve en başından beri hızlı giden kitapları okumaya alışmışız ki sabrımız kalmamış.
Kırmızı Pazartesi da öyleydi.
Bu yazarın bütün kitapları böyle sanırım.
Onun bilincinde okumamız lazım

Yüzyıllık Yalnızlık okumayı çok istiyorum ama tırsıyorum.
Neden böyle acaba
Ben de okumak istiyorum. Neden tırsıyorsun ki?

Aldığım kitaplar bunlar,

Beni Bulun & 1 Ev, 3 Kadın, 11 Yıllık Esaret
Gece Yolu
İncir Kuşları
Kardeşimin Hikayesi
Piruze & Şam'da Bir Türk Gelin
Sessiz Oda
Aldıklarını güle güle oku canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…