Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ayşe Kulin - HÜZÜN 53. sayfadayım.
Günaydın kızlar

Dün ilk defa 2 kitabı aynı anda okumaya başladım bakalım nasıl gidecek...

Gece yolu sayfa 45
Sessiz oda sayfa 50
Benim de SIK yaptığım bir şey değil. Geçen sene ben de ilk kez denedim. Birisi daha basit olmalı ikisi ağırsa zor olur.

Ayşe Kulin - HÜZÜN 53. sayfadayım.
Benim de SIK yaptığım bir şey değil. Geçen sene ben de ilk kez denedim. Birisi daha basit olmalı ikisi ağırsa zor olur.

Ya aslında ben kitap okurken bütün gün o kitabı düşünürüm biliyormusun karakter analizleri yaparım kendimce böyle iki kitapla nasıl olacak bende merak ediyorum ama denemekten bişey çıkmaz dedim kendime olmadı bırakırım birini...

Kızlar ben bu aralar kitap okuyamıyorum malesef.
Aslında can atıyorum ama bir yandan vizelere bir hafta kaldı diğer yandan tezim için araştırma yapıyorum falan. Bir türlü fırsat olmuyor.

Ölüm Yeri-Jeffery Deaver bitti

Sevgi Uğruna Yaptıklarımız-Kristin Hannah'a başlayacağım. Bir taraftan Vampir Kazanova'ya devam ediyorum.

Merhaba kızlar
Emile zola germinal bitti. Tam da Karamandaki maden kazası sırasında okuduğum için içim şişti gerildim. Ama kitabı çok beğendim.
Yeni kitabım Khaled Hosseini- ve dağlar yankılandı olacak. Evde çamaşır işim var biraz. Onu halledince okumaya başlarım umarım

günaydın bilgeler iyi haftalar
hafta sonu kitabımı işyerinde unutmuşum haliyle onu okuyamadım ama burada yazılmaması gereken kitaplardan bir 100 sf kadar okumuşum.
Ayşe Kulin -Nefes Nefese 216 sf da kalmışım
Ekim ayı yoğun geçti öyle doya doya okuyamadım bakalım bu ay inşallah bol bol okuruz.

Günaydın bilge hatunlar,

Güzel bir hafta diliyorum hepimize...

Gece yolu sayfa 250

2 kitap okuma hevesim ne yazık ki olmadı ben kitabı okurken gün içinde de sürekli düşünürüm karakterleri filan iki kitap olunca birbirine karışmaya başladı o yüzden tek kitapla devam ediyorum şuan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…